Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Патот преку Галичица прооден ли е, и ако е во шо состојба е?

Патот преку Галичица прооден ли е, и ако е во шо состојба е?

Прооден е, во солидна состојба ако се земат за обзир и останативе патишта по кој шо возиме зш имат и полоши.

Одамна не сум бил во Охрид, па ме интересира кои се најубави плажи? И дали мора да се плати лежалка или има природни сенки?

Охриѓани, ојте в'општина и со ваш потпис поддржете ја кандидатурата за градоначалник на Горан, независен кандидат.

Под услов да не ве мрзит да поддржите алтернативна политичка опција.

:icon_mrgr:

Охриѓани, ојте в'општина и со ваш потпис поддржете ја кандидатурата за градоначалник на Горан, независен кандидат.

Кој е тој бе ?

Озбилно? Ќе гледам да одам утре, само не знам каде точно али ќе се снајдам :D

Кој е тој бе ?

https://www.facebook.com/KitevskiG/posts/1369770659806404

Озбилно? Ќе гледам да одам утре, само не знам каде точно али ќе се снајдам :D

Влегвиш в'општина, по влезните скали, ходникот лево, втора или трета врата од десно (заборајв точно која врата) - пишит на врата ДИК.
Али нон стоп имат луѓе шо се ојдени за потписи :D

Споделете го зборот, уште триста потписи за алтернатива :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

https://www.facebook.com/KitevskiG/posts/1369770659806404

Влегвиш в'општина, по влезните скали, ходникот лево, втора или трета врата од десно (заборајв точно која врата) - пишит на врата ДИК.
Али нон стоп имат луѓе шо се ојдени за потписи :D

Споделете го зборот, уште триста потписи за алтернатива :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
Супер, ќе однесам и Љуѓе :D

Aman be I tuka barate potpisi za Goran :)
Vlegvam opstina I Stevo policaecot pred vrata ceka luge i moli za potpisi I od zal se potpisvet lugeto ( I toj posle za Gradonacalnik haha ).
Gledam na fb Site baret potpisi za Goran a se raboti za 349 . haha
Od zal dadov potpis za eden od dvajcata iako nemat da glasam za nitu eden od dvajcata .
I Imase nezavisni listi vo dik koi Bea zatvoreni za eden den 350 potpisi a ovie 2 nedeli so teskotii
sobiret potpisi .

Aman be I tuka barate potpisi za Goran :)
Vlegvam opstina I Stevo policaecot pred vrata ceka luge i moli za potpisi I od zal se potpisvet lugeto ( I toj posle za Gradonacalnik haha ).
Gledam na fb Site baret potpisi za Goran a se raboti za 349 . haha
Od zal dadov potpis za eden od dvajcata iako nemat da glasam za nitu eden od dvajcata .
I Imase nezavisni listi vo dik koi Bea zatvoreni za eden den 350 potpisi a ovie 2 nedeli so teskotii
sobiret potpisi .

И шо ти кажвит то тебе за Охрид ко град и култура?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom