Илјада и песто обезбеџење ќе најми МВР, со лиценци со све, тоа изглеа за камповите за бегалци, во зависност од локацијата и под чија локална самоуправа е бегалскиот камп, зависи број на бегалци, ако е патриотска општина намерно поќе бегалци ќе имало, ујдурми да прават, зулум.Чим во Битола ќе има 20.000, ондак во Скопје ќе има 50.000, во другите помали места по 10.000 и 5.000, значи сума сумарум ќе надминеме бројка од 200.000 мигранти во државава... Па уште ми намигнувашкао демек готова ствар е тоа. И според Инфомакс или Република/Журнал владата ќе вработи специјално 1200 полицајци кои ќе бидат задолжени за бегалциве по камповиве... 1200 луѓе ќе го чуваат редот и мирот на 200.000 мигранти
Кој те излажа бре сине мој?![]()
И пак ќе го изгубите Аеродром. И 2 000 0000 бегалци да напишеш, џабе е.Дека ќе има наезда на бегалци и дека некаде околу 500.000 во наредните дваесетина години ќе се населат овде како талог од она што ќе помине кон европските дестинации е потполно сигурно. Реално не постои сила или политика што тоа може да го измени.Одлуката за тоа е веќе донесена. Нашиот реален проблем повеќе ќе биде во однос на квалитетот на талогот отколку количината. Останува на Македонците да се трудат наредните 500 години да опстанат , што сепак некои би рекле дека е невозможна мисија.Бидејќи во слични бројки, а овде гледам некои тврдат дека цифрите на иселени македонци се и поголеми , тоа сигурно нема да се случи, не нема веќе ни за маја.
Јас очекувам да кажеш кој го призна Косово, вмро или Македонија?Па кај тераш... влада... Се знае што беше на дневен ред. Влада после беше. Погоди нерв. Мене ме има на снимките. Кубам, тепам... се правам. И очекувам пензија да ми дадат. „Борачка“.
Владата на Р.М која ја предводеше Груевски. Лош потег им било тоа или си немал ништо против?Јас очекувам да кажеш кој го призна Косово, вмро или Македонија?
Немам ништо против.Владата на Р.М која ја предводеше Груевски. Лош потег им било тоа или си немал ништо против?
а со која опрема на волчич му праеа бомбициАман бе, можела да послужи како материјален доказ. Инаку што ке си помислевме, на хартија запишавле.
Зборот ми е дека та ја уништиле , та не ја уништиле на некој исто му се фаќа. Се друго е забава.
Воопшто не ми беше зборот колку вредела.[DOUBLEPOST=1503433081][/DOUBLEPOST]
За што за опремата дека е уништена ?
Ете уништена е . Смачкана со преса и после за секој случај уште еднаш со ваљак па после е запалена. И ?
A ako perat pari i neplakjaat danok, ne smeat da gi zatvorat?Аирлија и Дежаву го затвориле после Палма и Тренд.Дојде живот и слобода во МК.
Не сега дали немаш против, тогаш дали си немал. Дали си напишал се се овие ВМРО бугараши, режим , мамето му ебаја на државата ама за оваа одлука рака им пуштам. Сосем на место и правилна одлука.Немам ништо против.
А за А1 и Велија што викаш, требало или не требало ?A ako perat pari i neplakjaat danok, ne smeat da gi zatvorat?
Илјада и песто обезбеџење ќе најми МВР, со лиценци со све, тоа изглеа за камповите за бегалци, во зависност од локацијата и под чија локална самоуправа е бегалскиот камп, зависи број на бегалци, ако е патриотска општина намерно поќе бегалци ќе имало, ујдурми да прават, зулум.
Ако е слободарска општината, ред доктори, ред инжинери бегалци, одбрани, све школовани, за да испадни не ги бива патриотите, да поентираат политички, дип стејт сценарио.
Битола златен рид населбата за бегалци ја спремале, сигурно ова, можи ќе го сменат и името покасно, во бегалски рид.
20к минимум, дека чисто каурски град.
Не демантираше МВР за обезбедувањето.