- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 10.315
- Поени од реакции
- 15.483
Običnata 2/16.....a taa so 3/32 se prodavaše na internetВо телеком ја има pro верзијата или обичната? Јас кога прашав ми рекоа дека дека ја имаат само обичната верзија со 2/16
Običnata 2/16.....a taa so 3/32 se prodavaše na internetВо телеком ја има pro верзијата или обичната? Јас кога прашав ми рекоа дека дека ја имаат само обичната верзија со 2/16
1. Нови - користени?Iphone 6 или Samsung Galaxy A5 2017?
Цена: 250 евра. Телефоните се користени. A5 е користен 3 месеци а ајфонот една и пол година така нешто беше 32 GB е.1. Нови - користени?
2. Цени, приоритети, и начин на користење?
Многу тешка одлука, али заради батеријата A5. Голем дел од ip6/6s имаат хардверски дефект на батериите.Цена: 250 евра. Телефоните се користени. A5 е користен 3 месеци а ајфонот една и пол година така нешто беше 32 GB е.
Приоритети: Да има добра камера, да има доволно меморија, да не сецка.
Начин на користење: Facebook, Messenger, Instagram, Snapchat, Viber, Skype, Whatsapp, сурфање на нет...
Така да кој од овие два?
Еден другар има Iphone 6s Plus ама нема таков проблем со батеријата.[DOUBLEPOST=1503675856][/DOUBLEPOST]Сега видов ти си пишал за 6/6s а јас мислев за 6s plus. Моја грешка. Значи A5.Многу тешка одлука, али заради батеријата A5. Голем дел од ip6/6s имаат хардверски дефект на батериите.
А5 земи си го, ајВанот е застарен веќе ќе си имаш мака највеќе со батеријаЦена: 250 евра. Телефоните се користени. A5 е користен 3 месеци а ајфонот една и пол година така нешто беше 32 GB е.
Приоритети: Да има добра камера, да има доволно меморија, да не сецка.
Начин на користење: Facebook, Messenger, Instagram, Snapchat, Viber, Skype, Whatsapp, сурфање на нет...
Така да кој од овие два?
Prasaj vo Anhoch, najverojatno komplet 4-5000, kolku celiot telefon.Здраво имам smartpohone blackview a8 , но во долниот дел на аголот е оштетен т.е ми падна и малку напукна и на екранот има полукружна пукнатина но тачот и екранот си функционират најнормално без никаков проблем дали треба да ја сменам само маската или цел екран со тач и колку ќе ме чини отприлика
Ако ти даваат 2 год. гаранција земи од анхочДали е подобро да се купи нов телефон (на пр. А5 2017) од мобилара или од Анхоч? Доколку е првата опција подобра, која мобилара е најдобра и какво искуство имате со неа?
Благодарам.
Во Neptun и setec се со 2 год. гаранција, ама се поскапи 5-6.000 ден.Ако ти даваат 2 год. гаранција земи од анхоч
Ако не од мобеликс