Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
не дека не е провокација, ама е!!! и нека ме банираат од темата, к..о ме боли, секако админиве имаат двоен аршин на лајнениов форум, така да ова е за нив... банирајте ме слободно!!!

ај честит и долг нека ви е престојот во 2 лига!!! сега знајте како е чувството и арно нека ви е!!! се ситевте на победа??? АКО АКО!!! в година ке играте ПАК со победа!!! и ако се прошири лигата, вардар пак ќе се мачи вака како шо се мачи во последниве 10 години, така да, пак ќе ве гледаме кај шо цимолите!!!
сеа можите и црвенки да ми даватер, баш ме боли ккккк...............!!! то само и ви остана!!!
ај чао!!!:baeh:

:kuracc::kuracc::kuracc:[DOUBLEPOST=1503677784][/DOUBLEPOST]
Ke imate gradski derbi vo 2 liga ? :uvo:
Ќе имаме и амбургер со пљескавиц...
:pos::pos::pos:
Добро бе, знае ли некој што стана со оваа легенда Паспарту? :icon_mrgr:
Го познава ли некој? Жив ли е? :icon_mrgr:

Запознат некој подетално околу финасискиов дел на ТВ правава? Калкулации некој, или од прилика груба цифра колку би се заработило од моменталнава состојба?

Запознат некој подетално околу финасискиов дел на ТВ правава? Калкулации некој, или од прилика груба цифра колку би се заработило од моменталнава состојба?
Околу 300.000 евра за 6 натпревари плус минус 15%

Значи сум бил у заблуда дека барем милион е у прашање. Хаха
Тоа е комплексно прашање кое зависи од атрактивноста на противникот да беше Арсенал во групата и над милион можеше да иде.

Кога читам вака некои ликови кои претходно ги немаше нигде, као слаби тимови неатрактивни ни паданле у група, треба Меси да го донесеме бла бла.. А не знат еден играч од Вардар да набројат.. Дај бе земете прочитајте малку нешто, историја, со каков буџет располага Вардар, колку е примамлив за докажани и квалитетни играчи, па после тоа земете пишете нешто што ќе држи вода. Вардар во ова група е аутсајдер, ќе беше скоро во сите, играме без притисок, и наше е да покажеме колку можеме. Некои медиуми го продадо пола тим веќе, ебате работa ќе останеме без фудбалери.. Највероватно и другите како мене не мава адреналин па знаеме некогаш многу далеку да идеме со желбите и предвидувањата на резултати у групната фаза. Јбг никој не може да ни го ускрати тоа, конечно ќе гледаме Вардар у групна фаза. Нек пукну душмани! :D

Се распаднавме упм, на кое ниво паднавме да играме со Зенит, Сосиедад и Розенберг.
Убаво ни викаа душманите ќе видите сеа со кој ќе играте.

Абе атрактивна, неатрактивна група голема работа, ЕВРОПСКИ натпревари ке се играат, а не како до сега ливадарска лига, ебави стручњаците

Добра е групата но и многу тешка се надевам дека на домашен терен ќе останеме непоразени

Од двомечот со Зенит доволно би било 1 бод,со Росенборг да се пробаме дома да ги трасниме,со сосиедат исто 1 бод.
5бода во оваа група е премија.Немора да мисе нафрлите одма или да ме цитирате ако падни Зенит во Скопје, оти и јас го сакам истото.

Сосиедад сега ги гледав со Виљареал. Некои 20-25 минути изгледав и ми оставија впечаток на многу добра екипа. Многу се опасни по прекини, играат со доста трчање, со често уфрлање на бековите напред. Доста топки даваат позади одбранбената зона на противникот. Одлична екипа, доста силен противник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom