- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.968
- Поени од реакции
- 9.596
Да пробаме да ја отвориме сезонава не сум разгледал немам време ама од шо читам
Кунлун 2 3.00
Кунлун 2 3.00
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А кажи ми што мислиш за Нижнекамск, пошо ти ги пратеше најмногу прошла годинаДа пробаме да ја отвориме сезонава не сум разгледал немам време ама од шо читам
Кунлун 2 3.00
Да пробаме да ја отвориме сезонава не сум разгледал немам време ама од шо читам
Кунлун 2 3.00
Зицер.Карабак поминува 1,66 квота. Што мислите?![]()
@Ставрогин Спортинг победи и тоа убедливо 1-5 на гости кај тие твојте романци што се многу тврди..уште си убеден дека првата не беше местена?..апсолутно истата шема како Карабак со Шериф каде дома цел свет ги заеба на 1.45, а на гости на 2.00 коефициент лесно си влезе двојче.
типичен Ставро
Тврди дека заработува на наместени натпревари, некој друг спомнува за наместен натпревар, овој го убедува да не верува во такво нешто
Кладилници се главни спонзори на многу екипи, така да ако мислиш дека се наивни за џабе да фрлаат пари без да имаат некакво влијание се лажеш, кладилниците се плашат од наместени натпревари кога некој друг ги мести, ама па тука се штитат со ограничување на уплатата и можноста да поништат бет без никакво објаснување, дури и по завршување на мечотСто пати ви објаснив, сто пати истата глупа забелешка. Се разбира дека постојат наместени натпревари, само не се кладилниците оние кои местат натпревари. Кладилниците всушност најмногу се плашат од наместени натпревари.
Затоа муабетот цел свет го чекаше рандом натпревар затоа не излезе е екстремно глупав.
Кладилници се главни спонзори на многу екипи, така да ако мислиш дека се наивни за џабе да фрлаат пари без да имаат некакво влијание се лажеш, кладилниците се плашат од наместени натпревари кога некој друг ги мести, ама па тука се штитат со ограничување на уплатата и можноста да поништат бет без никакво објаснување, дури и по завршување на мечот
Дај Боже да утнеш.![]()