Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Оние греојте Копенхаген со играч помалку им дадоа 2 гола, во Истанбул ќе биде страшно. Луѓето ги фати некоја еуфорија, но македонскиот клупски фудбал е катастрофа.
во СпортЛајф е 2.12, и јас мислам дека би требало без проблем да влезе, и во Скопје доминираа Фенер ама Вардар некако издржаа и со малку среќа дадоа 2 гола. Ќе се испосерат во таа атмосфера, не верувам да издржат..

Ставрогин кога и да предложи нешто наопачки оди слично како и Џони,дај боже да не сте во право.Фенербахче 13 утакмици по ред прима гол очекувам и денес А ако не примиме рано гол ќе биде топ,а со еден хол наш не очекувам 4 да дадат....

Фенер ама баш со ништо не импресионира на почетокот на сезоната, очајни се. Е сега, и покрај тоа се поквалитетен тим од Вардар и би требало да победат, но дали ќе биде добро за пролаз даље останува да видиме. 2-0 е заебан резултат, еден гол да даде Вардар и ќе биде белај работата за Фенер. Лично не би се кладел да тепа 3 разлика Фенер поради тоа што Вардар сигурно ќе игра повлечено, а против бункери знаеме како бидува во фудбалот. :D

Фенер ама баш со ништо не импресионира на почетокот на сезоната, очајни се. Е сега, и покрај тоа се поквалитетен тим од Вардар и би требало да победат, но дали ќе биде добро за пролаз даље останува да видиме. 2-0 е заебан резултат, еден гол да даде Вардар и ќе биде белај работата за Фенер. Лично не би се кладел да тепа 3 разлика Фенер поради тоа што Вардар сигурно ќе игра повлечено, а против бункери знаеме како бидува во фудбалот. :D

4-0 или 5-1 ќе заврши.

Денес Фенербахче би требало да добие 3 разлика со Вардар, 2.04 е коефициентот моментално. Мислам дека потоп ќе им се деси во Истанбул.

И Турскиве тимови не се многу стабилни, вчера за ГГ имаше 2.9 коефициент на интернет што мислам има солидни шанси да излезе

Легија или Ајакс која да се брка 2ка денеска ?

И Турскиве тимови не се многу стабилни, вчера за ГГ имаше 2.9 коефициент на интернет што мислам има солидни шанси да излезе

Легија или Ајакс кој да се бркаат 2ка денеска ?

Не знам како Вардар ќе даде гол денес, освен ако нема автогол повторно. Ајакс треба да добие, само коефициентот е под 1,9 моментално, некако малку ми се гледа.

Легија..истата шема како со Карабак и Спортинг претходно..дома нерешено да го заеби цел кладилничарски свет,на гости лагано двојче на 2 коефициент

Легија..истата шема како со Карабак и Спортинг претходно..дома нерешено да го заеби цел кладилничарски свет,на гости лагано двојче на 2 коефициент

Џонка, доста бе со цел свет. Сериозно ти велам, скроз ти нема врска муабетот.

Не знам како Вардар ќе даде гол денес, освен ако нема автогол повторно. Ајакс треба да добие, само коефициентот е под 1,9 моментално, некако малку ми се гледа.

Колку треба за еден гол, не изгледа многу добро одбраната на Фенер и првата утакмица Вардар на контрите можеше многу повеќе плус волејот на Берсегјан беше добар

На Ајакс и јас гледам паднат сега коефициентот, веројатно оти има инфо дека Јунес е спремен за утакмицава

Легија може пак нерешено и на продолжение да одат, а Ајакс освен победа нема друга опција а не ми се верува да останат без Европа лига

Легија може пак нерешено и на продолжение да одат, а Ајакс освен победа нема друга опција а не ми се верува да останат без Европа лига

Тие Шериф Тираспол се тешка беда од екипа и не знам како успеаа да извадат реми во Полска...не верувам дека повторно ќе извадат позитивен резултат

Фенербахче - Вардар 1+пп &3+
Звезда - Краснодар 1+пп & 2+
@2.19
15к

Ноу ченс ту луз.

Ти ебам Легијата.Цело време напаѓаат,а една асална акција не направија и сега за само три минути два жолти еден слепец и црвен.:bravobe::facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom