Заедничко возење тури - договарајте се тука

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Ако некој има потреба продавам амортизер не е користен ни 2 месеци затоа што го заменив велосипедот со нов.

a2f7ec6e2bc34635954583c40a9e4c6e.jpg

fa0f137b6cdb46578a0a0de05591f513.jpg

http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=441002

Амортизерот е купен 1000 денари, а го продавам за 550 денари во фабричка состојба е само ми стои дома немам потреба од него.

Дали има тука некој за утре да направиме тура до Матка или пак Марков Манастир?
може и од сабајле после 6 часот :)

Да воскреснам одамна неактивна тема, дали има некој што планира да оди на турата Шарски води за да се организираме со посебно комбе?

Да воскреснам одамна неактивна тема, дали има некој што планира да оди на турата Шарски води за да се организираме со посебно комбе?
Дај повеќе инфо - кога се одржува, колку е долга патеката? :)

Денес се одржува. А со оглед на тоа, не верувам дека ти се битни другите информации. :D
Од кај знаеш, можда ги чекам со комбето на паркинг... :))

Што е следно интересно за возење?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Дај повеќе инфо - кога се одржува, колку е долга патеката? :)

Денес од 5 стартавме од Скопје, патеката беше 75 км долга и нема многу успони, погодена кo зa мене :D

Пројдоа пеколните температури, викендов или понеделник бидејќи е неработен ден може да се собереме за заедничко возење. Јас би возел до Лешок или Сараќино, со збрчување во Делфина во Сараќино за јадење и одмор, па тргање назад за Скопје. Должина на турата во два правци е околу 90 км. Предложете и друга тура слободно.

Пројдоа пеколните температури, викендов или понеделник бидејќи е неработен ден може да се собереме за заедничко возење. Јас би возел до Лешок или Сараќино, со збрчување во Делфина во Сараќино за јадење и одмор, па тргање назад за Скопје. Должина на турата во два правци е околу 90 км. Предложете и друга тура слободно.
Само да знаете Богородица е во Лешок на 28ми, може тутма да биде по патот, не знам дали ќе може да се качите по патот зш најчесто коли оставаат паркирани таму, нема место.

Утре има некоја организација од Прв до врв, патот до средно Водно ќе биде затворен за возила до 13h, одлична причина да се отиде до врв. Ако има некој за дружба нека пише.

Утре има некоја организација од Прв до врв, патот до средно Водно ќе биде затворен за возила до 13h, одлична причина да се отиде до врв. Ако има некој за дружба нека пише.
И јас разбрав за такво нешто, демек 9-9:30 ќе се збиралe пред тоа за земјотреси, некоја си станица, и до кај 13 ќе било слободно за возење, колку што разбрав и пешадија ќе имало, јас сум за тоа повеќе, немам никакви амортизери на машината, а и залегнат сум, за една недела дури 20км. извозив :confused:.

Ај еден предлог за во Недела. Во парк шумата во Гази баба ќе се одржи последната XC трка од шампионатот во Македонија. Па може како и на секоја претходна, да учествува кој сака. Само треба да имате кацига.
Трката е кружна и е во должина од 4.7 километри. Не е премногу тешка. Има повеќе категории меѓу кои и Хоби категорија во која може да се пријави секој. Ако не сакате да се тркате, можете да фатите некоја ливада и да фаќате сеир. :)
Пропозициите ги има овде.
А еве го и настанот на фејсбук.

Ај еден предлог за во Недела. Во парк шумата во Гази баба ќе се одржи последната XC трка од шампионатот во Македонија. Па може како и на секоја претходна, да учествува кој сака. Само треба да имате кацига.
Трката е кружна и е во должина од 4.7 километри. Не е премногу тешка. Има повеќе категории меѓу кои и Хоби категорија во која може да се пријави секој. Ако не сакате да се тркате, можете да фатите некоја ливада и да фаќате сеир. :)
Пропозициите ги има овде.
А еве го и настанот на фејсбук.

Јас лани бев на тркава, фаќав сеир. Препорачувам на сите сеирџии да одат, а да одат и тие што на сеирџиите сакаат да им покажат спротивно и да ја извозат тркава во хоби категорија. :)
П.С. Можда и годинава ќе одам да фаќам сеир, а и да навивам за нашиот резидент тркач - @Acohipmk :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom