- Член од
- 25 февруари 2009
- Мислења
- 1.565
- Поени од реакции
- 417
Anhoch. Koj tel?Од каде е подобро да купам нов телефон, АМЦ или Анхоч? Цената му е иста.
Фала
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Anhoch. Koj tel?Од каде е подобро да купам нов телефон, АМЦ или Анхоч? Цената му е иста.
Фала
Еве на ГСМ Арена споредба на камерите(за мене е најбитното..ионака сега процесорите им се брзи скоро на сите од овој ранг телефони)А за исти пари , п10 лајт го плеска ј5 2017![]()
Dali se usplati A5 2017 za 240 evra? Koristen po kažuvanje 2 meseci( realno maksimum e 6-7)Moz
Може декодирање цена на ПП
И кој е подобар сега ? На сите слики различно. Прееска бев до нептун и ги споредував. Скоро исти да се , мене лично изгледот повеќе ми се допаѓа на п10 лајтот, а камерата предна е подобра на сансунгот ама чудни слики дава, некако надуени фаци , па треба да стиснеш опција да ти ги истенчи. Од овие два најдобар е хонор 8 за некоја иљадарка поскап, ама грми телефонот.Еве на ГСМ Арена споредба на камерите(за мене е најбитното..ионака сега процесорите им се брзи скоро на сите од овој ранг телефони)
![]()
![]()
![]()
[DOUBLEPOST=1503435413][/DOUBLEPOST]![]()
Dali se usplati A5 2017 za 240 evra? Koristen po kažuvanje 2 meseci( realno maksimum e 6-7)
Па се исплати ако сакаш таков телефонDali se usplati A5 2017 za 240 evra? Koristen po kažuvanje 2 meseci( realno maksimum e 6-7)
Kerkata ke mi go zema mojot Samsung.....a pošto kamerata mi e najbitna sepak bi odel na ovaa markaПа се исплати ако сакаш таков телефон
Ако имаш прилика разгледај го S5 Neo по мене супер телефонче (го имам дома) со многу добра камера!Kerkata ke mi go zema mojot Samsung.....a pošto kamerata mi e najbitna sepak bi odel na ovaa marka
Od S klasata ( 6 )se plašam bidejķi se celite izraboteni od staklo.....i eve nekolku nedeli se motame levo desno za izbor. Za malku mi izbega j5 2017 pro verzijata....i veće nervozata ne nadvladea doma![]()
Jas baram ili nešto so pretplata vo Mobimak( j5 2017) ili nešto na Pazar3 okolu 12-14 000Ако имаш прилика разгледај го S5 Neo по мене супер телефонче (го имам дома) со многу добра камера!
Само капачето што е стакленоKerkata ke mi go zema mojot Samsung.....a pošto kamerata mi e najbitna sepak bi odel na ovaa marka
Od S klasata ( 6 )se plašam bidejķi se celite izraboteni od staklo.....i eve nekolku nedeli se motame levo desno za izbor. Za malku mi izbega j5 2017 pro verzijata....i veće nervozata ne nadvladea doma![]()
Znam...samo polesno mi e na dušata koga teloto na telefonot e metalno...taka si se lažime da bidime porelaksirani...Само капачето што е стаклено
Екранот се крши на сите
A5 2017Anhoch. Koj tel?
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Како тоа ти избега за малку J5 Pro 2017? Го нема ли низ мобилариве или во вип, телеком?Kerkata ke mi go zema mojot Samsung.....a pošto kamerata mi e najbitna sepak bi odel na ovaa marka
Go prodavaa tie zad Vero2 vo Taftaligje...no cenata beše ista so taa za običnata verzijaКако тоа ти избега за малку J5 Pro 2017? Го нема ли низ мобилариве или во вип, телеком?
Во телеком ја има pro верзијата или обичната? Јас кога прашав ми рекоа дека дека ја имаат само обичната верзија со 2/16Go prodavaa tie zad Vero2 vo Taftaligje...no cenata beše ista so taa za običnata verzija
Koga se javiv...telefonot veće krilja fatil
Vo Telekom so prodolžuvanje na dogovorot mi go nudat za 13990 a ima i finta ako go platiš elektronski 1000 denari poeftino
Vo Telekom e obicnata 2/16 verzija.Во телеком ја има pro верзијата или обичната? Јас кога прашав ми рекоа дека дека ја имаат само обичната верзија со 2/16