Женски газиња

• Креатор на темата Креатор на темата Dolphin
  • Време на започнување Време на започнување
Уххх, фала ама не.
Dictionary

a·sex·u·al
āˈsekSH(o͞o)əl/
adjective
  1. 1.
    without sexual feelings or associations.
    "she rested her hand on the back of his head, in a maternal, wholly asexual, gesture"
  2. 2.
    BIOLOGY
    (of reproduction) not involving the fusion of gametes.

noun
  1. 1.
    a person who has no sexual feelings or desires.

Добро е разбрал си.
Па на форумов повеќето се нормални луѓе, со нормално сексуално определување(без разлика кое е тоа, сите сакаат да се е*ат“ со некого), а ти си дошол од нигде никаде и јадеш го*на зашто си бил асексуалец. Инаку мислам дека си импотентен, па се лажеш себеси дека таква ти е определбата :)

Хехехехехе па ти не ни знаеш шо е асексуалност бре.
,,Johnson defines asexuals as those men and women "who, regardless of physical or emotional condition, actual sexual history, and marital status or ideological orientation, seem to prefer not to engage in sexual activity.''

Хехехехехе па ти не ни знаеш шо е асексуалност бре.
,,Johnson defines asexuals as those men and women "who, regardless of physical or emotional condition, actual sexual history, and marital status or ideological orientation, seem to prefer not to engage in sexual activity.''
Знам што е, само за да те навредам дека си кретен пишав дека имаш дисфункција, а ги лажеш другите, а во спат и себе дека си асексуалец. Не пишувај веќе, ја упропастивме темата, ако уште сакаш да се караме пиши ми ПП(приватна порака, болен мајмун си, нема да разбереш, затоа ти објаснив што е ПП).

Тешко на тие како тебе со толку затворен ум. Како тараса. И, у прво место не се ни карав него ти си оној шо не прифаќа дека постојат асексуалци. Типичен High School Bully. Отвори си го умо молам ти се. acephobia much?

Последно уредено:
Тешко на тие како тебе со толку затворен ум. Како тараса. И, у прво место не се ни карав него ти си оној шо не прифаќа дека постојат асексуалци. Типичен High School Bully. Отвори си го умо молам ти се.
И јас не сакав да се карам, ти на погрешна тема пишуваш “просечна македонштина“, незнам ти ја што. Пишав дека ти е прв пост и ти почна да ме нарекуваш дебил. Веројатно имаш ваква или слична тема, ако ти се разговара на таа тема оди таму, а не на тема која е за покажување кој нашол подобар гз на интернетот. И стварно, со добра намера те замолувам да престанеш да пишуваш.

Тешко на тие како тебе со толку затворен ум. Како тараса. И, у прво место не се ни карав него ти си оној шо не прифаќа дека постојат асексуалци. Типичен High School Bully. Отвори си го умо молам ти се. acephobia much?
Decko aj molimte ako ne si po gazinja so ni mrsish muda, aj odjebi ostaj ne nas so sakame gazinja da uzivame, ako ne sakas gazinja ignoriraj ja temava, ti predlagam svoite problemi da gi obrazlozis vo temite "homoseksualnost" i "problem so penisot" caooo

20953607_829135173912992_7840516442913316914_n.jpg
20993032_829136643912845_1686307080589723291_n.jpg

Back
На врв Bottom