Лево дечко во маица со турско знаме доле транс Слога - Галатасарај, тој на оградата качен со дрес од Бешикташ, еден во средина со дрес на Галатасарај, овие десно со дресови на Фенер.
Фали уште еден човек во дрес на Панатинаикос па да биде цело.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Па стави ајде и разбиј ја дилемата,не 3 пати пиша имам,имам и ништо.Slikava pogore e od utakmicata Makedonija - Turcija. Ne se ebete megjusebe ko demek znaete za sto zborite.
Ps. Imam sliki od deckive koi gi nosat zastavite vo zapad.
Табли како промовирање на локал патритозам не е смислено ниту од Комити ниту од Балисти.Добро бе солидарен не се нервирај само ти
BTW. речиси и да го погодив резултатот[DOUBLEPOST=1503035124][/DOUBLEPOST]Трансот на балисти со табличката е само бледа копија на Војводи и Комити
Прегледај го приврзокот 175898

Освен на Курир ја на друго медиум немам видено за ова.Имам непотврдено инфо дека невладини организации врбувале членови на Family Aerodrom за да шират "позитивно мислење" за населување на мигранти.
Слушнал ли некој друг нешто?
Курир може да напише било што, имаш линк од статијата?Освен на Курир ја на друго медиум немам видено за ова.
Не ми се верува дека е вистина ама се е можно од овие наши партии.Курир може да напише било што, ни треба потврда од терен.
Според последните информации од терен во договор со мигрантите, секоја фамилија да отстапи по едно дете за навивачки цели и за зголемување на членството на фемили. Така да се очекува голем бум и невидена бројка на навивачи до сега на нашите простори. Во изработка е и транспарент "Фемили Алепо" , што во скратена верзија би дошло пак ФА.Имам непотврдено инфо дека невладини организации врбувале членови на Family Aerodrom за да шират "позитивно мислење" за населување на мигранти.
Слушнал ли некој друг нешто?

Одлично, уште некој графит да се нацрта и супер. Тие од Алепо биле јаки цртачи, така викаат.Според последните информации од терен во договор со мигрантите, секоја фамилија да отстапи по едно дете за навивачки цели и за зголемување на членството на фемили. Така да се очекува голем бум и невидена бројка на навивачи до сега на нашите простори. Во изработка е и транспарент "Фемили Алепо" , што во скратена верзија би дошло пак ФА.![]()
Ајде без најава во полиција, на сопствена режија како Комити во Прилеп на Пелистер-Вардар, па кога "ги утепавте" од мавање нашите.

Ајде без најава во полиција, на сопствена режија како Комити во Прилеп на Пелистер-Вардар, па кога "ги утепавте" од мавање нашите.![]()