Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
18920681_10155399650588188_7149620614735677264_n.jpg

Лево дечко во маица со турско знаме доле транс Слога - Галатасарај, тој на оградата качен со дрес од Бешикташ, еден во средина со дрес на Галатасарај, овие десно со дресови на Фенер.

Фали уште еден човек во дрес на Панатинаикос па да биде цело.

:pos:

Slikava pogore e od utakmicata Makedonija - Turcija. Ne se ebete megjusebe ko demek znaete za sto zborite.

Ps. Imam sliki od deckive koi gi nosat zastavite vo zapad.

Slikava pogore e od utakmicata Makedonija - Turcija. Ne se ebete megjusebe ko demek znaete za sto zborite.

Ps. Imam sliki od deckive koi gi nosat zastavite vo zapad.
Па стави ајде и разбиј ја дилемата,не 3 пати пиша имам,имам и ништо.

Добро бе солидарен не се нервирај само ти ;)
BTW. речиси и да го погодив резултатот :D[DOUBLEPOST=1503035124][/DOUBLEPOST]Трансот на балисти со табличката е само бледа копија на Војводи и Комити

Прегледај го приврзокот 175898
Табли како промовирање на локал патритозам не е смислено ниту од Комити ниту од Балисти.
Овие табли на Балисти се промоција дека Тетово е албански град а не македонски.Едноставна работа, најверојатно некој им рекол да не ризикуват со тоа големо знаме со националистички стихови и карта од Голема(за нив Етничка) Албанија, па одат со ова како замена.
Во нормална држава што е и банана република одамна и 2та транса ќе им беа забранети.

Комити прекинуваат интервју во живо на Канал 5. Каква блесава екипа :LOL:

Хахахаха, и како му се надоврза овој на водителот, водителот кажува нешто у стил "...да видат сите" и овој: "Да, да, да видат сите.... Пи*ка ви матер!!!"

https://off.net.mk/offside/navivachi/koj-reche-deka-vchera-nemalo-navivachi-na-ploshtad

Последно уредено:
Имам непотврдено инфо дека невладини организации врбувале членови на Family Aerodrom за да шират "позитивно мислење" за населување на мигранти.
Слушнал ли некој друг нешто?

Имам непотврдено инфо дека невладини организации врбувале членови на Family Aerodrom за да шират "позитивно мислење" за населување на мигранти.
Освен на Курир ја на друго медиум немам видено за ова.

Според последните информации од терен во договор со мигрантите, секоја фамилија да отстапи по едно дете за навивачки цели и за зголемување на членството на фемили. Така да се очекува голем бум и невидена бројка на навивачи до сега на нашите простори. Во изработка е и транспарент "Фемили Алепо" , што во скратена верзија би дошло пак ФА. :facepalm:

Според последните информации од терен во договор со мигрантите, секоја фамилија да отстапи по едно дете за навивачки цели и за зголемување на членството на фемили. Така да се очекува голем бум и невидена бројка на навивачи до сега на нашите простори. Во изработка е и транспарент "Фемили Алепо" , што во скратена верзија би дошло пак ФА. :facepalm:
Одлично, уште некој графит да се нацрта и супер. Тие од Алепо биле јаки цртачи, така викаат.

Еве едно видео од неутрална трибина како ечат Балистите во Сан Сиро, само што овој „снимателот“ ептен аматер, и го расипал видеото со своето „пеење“...

еве уште еден, а во јутуб може да се видат неколку видеа од некој што бил поблиску:

Последно уредено од модератор:
Ајде без најава во полиција, на сопствена режија како Комити во Прилеп на Пелистер-Вардар, па кога "ги утепавте" од мавање нашите. :ROFLMAO:

Можи че дојдиме од кај знајш туку ај кажи зошто сви ургирале кај управата да добијаме забрана за да не гостуваме???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom