Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа што беше "Јане Сандански" за Фемили и МЗТ и што ни го одзема мајмунов Самсоненко, а не продаде залижаниот , сега истото го прават со Јужнава трибина на гратски. Зошто знам како ме болеше за салата, подршка за вардаровите навивачи да ја одбранат јужна трибина.

Тоа што беше "Јане Сандански" за Фемили и МЗТ и што ни го одзема мајмунов Самсоненко, а не продаде залижаниот , сега истото го прават со Јужнава трибина на гратски. Зошто знам како ме болеше за салата, подршка за вардаровите навивачи да ја одбранат јужна трибина.
Како да ја одбранат брат џабе е само да се надеваме дека нема да дојдат многу турци и да прават проблеми.

Ballistet invazija vo Milano
Naj golemoto gostuvanje nekogas napraeno od navivacka grupa od Makedonija,
1.000 + clenovi ke patuvat Samo od Tetovo Za Milano plus da ne gi racuvame tie sto ke doagat od Svajcarija, Germanija, Ceska I Avstrija.

Како да ја одбранат брат џабе е само да се надеваме дека нема да дојдат многу турци и да прават проблеми.

Sto da odbranat od kogo ja branat tribinata ne mi e jasno. Od gostinski navivaci zosto? Se plasat zosto vo svoj dom ke doziveat gostuvanje? Od gostinskite navivaci da ne gi krsat stolovite? Ili da ne slucajno im se desi nesto na Stara Garda?. Od koga tribinite stanaa del od kodeksi?

Inace info od GFB nema seuste nisto officialno dali ke gostuvaat ili so sto. ( avionski karti skapi a za so buss treba viza ). Takada iako dojdat poveke turci ke dojdat simpatizeri na Fenerbahce i nema potreba za panika.

Poz.

Sto da odbranat od kogo ja branat tribinata ne mi e jasno. Od gostinski navivaci zosto? Se plasat zosto vo svoj dom ke doziveat gostuvanje? Od gostinskite navivaci da ne gi krsat stolovite? Ili da ne slucajno im se desi nesto na Stara Garda?. Od koga tribinite stanaa del od kodeksi?

Inace info od GFB nema seuste nisto officialno dali ke gostuvaat ili so sto. ( avionski karti skapi a za so buss treba viza ). Takada iako dojdat poveke turci ke dojdat simpatizeri na Fenerbahce i nema potreba za panika.

Poz.
Сепак јужна е култна за Вардар и тоа е погрешно никогаш не се случило да се даде толку голем дел од стадионот на гости.А за ова другово јас колку шо знам од они се опасни навивачка група и ако сакаат да гостуваат во голем број сигурно би имало проблеми плус и фактот дека имаат овде голем број на подржувачи од муслиманска вероисповед кои први би исценирале напад.Не го зборам ова лично за твојата навивачка група која мислам дека е во братски односи со Галата.
Поз.

Сепак јужна е култна за Вардар и тоа е погрешно никогаш не се случило да се даде толку голем дел од стадионот на гости.А за ова другово јас колку шо знам од они се опасни навивачка група и ако сакаат да гостуваат во голем број сигурно би имало проблеми плус и фактот дека имаат овде голем број на подржувачи од муслиманска вероисповед кои први би исценирале напад.Не го зборам ова лично за твојата навивачка група која мислам дека е во братски односи со Галата.
Поз.

Kako i da e, kartite vo turcija pusteni se od strana na klubot (5€). Navivacite na Fenerbahce ke bidat smesteni vo istocnata tribina.

Mojata grupa ima bratski odnosi so 2-3 podgrupi ne so oficialnata grupa.

Poz.

Зошто толку мизерен караван комити ? Едвај 15 коли дали имаше и тоа со закаснување од саат време (једва смо се скупили муабет)

Последно уредено:
Sejmeni zapad

Attachments

• 20863629_1496268560396415_3364878127414430396_o.jpg
    20863629_1496268560396415_3364878127414430396_o.jpg
    121,4 KB · Прегледи: 63
Супер, ај сеа фашистет нека пуштат и по една слика од сите три гостувања што ги имаа пред утакмицава :)
Смешни...

1.500 navivaci trgnati Samo od Tetovo, tolku navivaci Vardar treba Na 6 utakmici da gi prae vo skopje.
Cao I Uzivajte[DOUBLEPOST=1502991160][/DOUBLEPOST]1.500 navivaci trgnati Samo od Tetovo, tolku navivaci Vardar treba Na 6 utakmici da gi prae vo skopje.
Cao I Uzivajte

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom