Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
а што добар човек беше, ни мравка немаше згазнато. а и професионалец во струката беше.
Ипак мислам дека ова е една сериозна тема, хумор е најдоле на форумов.

Него, што сакам сега Калајџиев или Бужаровска да го заменат Зврле, па ќе биде „пиштење, вриштење“. Па Сашко ќе вика „леле како ми го начука Зоки од Муртино“.

АЈДЕ МАФИЈО ИЗУМРЕТЕ СЕГА МАТЕР ДА ВИ ЕБАМ , КОПИЛИЊА... ДАЈ БОЖЕ ДА ИЗУМРЕТЕ ВО ЗАТВОР
НИКОГАШ ДА НЕ СЕ ПОВТОРИ ТАКВА ВЛАСТ ВО МАКЕДОНИЈА!
ШТО ПОБРЗО ДА ЗАВРШИТЕ И ДА СКАПЕТЕ ВО ЗАТВОР ДУШМАНИ НА СОПСТВЕНИОТ НАРОД.. СЕ ДА ВИ ЕБАМ

АЈДЕ МАФИЈО ИЗУМРЕТЕ СЕГА МАТЕР ДА ВИ ЕБАМ , КОПИЛИЊА... ДАЈ БОЖЕ ДА ИЗУМРЕТЕ ВО ЗАТВОР
НИКОГАШ ДА НЕ СЕ ПОВТОРИ ТАКВА ВЛАСТ ВО МАКЕДОНИЈА!
ШТО ПОБРЗО ДА ЗАВРШИТЕ И ДА СКАПЕТЕ ВО ЗАТВОР ДУШМАНИ НА СОПСТВЕНИОТ НАРОД.. СЕ ДА ВИ ЕБАМ
takaje!1!1

DHYzqynXcAAhyjF.jpg:large

После ќе плачете зошто сум ги критикувал сдсм. По ропачки кадри мислам дека немало у историјата на Македонија.
Абе Диме Спасов е ПОИМ за овие.
... и не е мое мемето!

Последно уредено:

Страшно, човекот пиел пиво, срамота, сосем спротивно на демонхристијанските вредности.

Ајде, си ја исполни дневната квота со сликички и мемиња, можеш да си легнеш сега.

па се гледа весељак човек. да се напие и оро да заигра. не овој нешто интелектуалец, уметник глуми, пуштил долга коса.

па се гледа весељак човек. да се напие и оро да заигра. не овој нешто интелектуалец, уметник глуми, пуштил долга коса.
Доста бе и ти со флашата :icon_lol:[DOUBLEPOST=1502986006][/DOUBLEPOST]
Ајде, си ја исполни дневната квота со сликички и мемиња, можеш да си легнеш сега.
Bitch, i didnt even started :icon_mrgr:
Ама нели се ропаци, длабоко во себе и вие тоа го знаете.

@VOLK2234
Добри се и на ДУПМНЕ

Дуото прасиња ВАНКОВЕР и ПИШЕВ.
Крсте Јовановски? кај бе ти сељак еден пратеник..:pos:

Него дај да си ги затворат криминалците... боље ќе биде.

Мене повеќе ме фрапира што овие хотели како Шератон и Риц немаат критериум за опинци што им влагаат. Не е само пари да имаш, реноме се руши вакви кога улетуваат.

Дали мислиш сериозно дека Хаг не можел да ги реши случаевите па затоа ги вратил во матичната држава која патем е банана држава со судство кое е на ниво на детска градинка?Каде е тој меѓународен фактор што осудувал против законот за амнестија кога ги враќаа случаевите назад?
Дали прочита какви притисоци и се вршеле на Дел Понте?Кога еден Хаг се откажал сериозно нашите би ги решиле?
Цел свет е крив освен ВМРО кој изгласа амнестија за криминалците на предлог од влада на ВМРО и потпишано од претседател член на ВМРО

Мене повеќе ме фрапира што овие хотели како Шератон и Риц немаат критериум за опинци што им влагаат. Не е само пари да имаш, реноме се руши вакви кога улетуваат.
Замисли ја оваа сељанкава покондурена, си мислела на друга планета е, сигурно ко изгубена гледала лево десно. Такви одма на клоци треба.

Замисли ја оваа сељанкава покондурена, си мислела на друга планета е, сигурно ко изгубена гледала лево десно. Такви одма на клоци треба.
Абе сто посто прибрала у куфер све од шампони, купки, чуда од купатилото.

Принцезата Дајана и Бети од село Комиње во Риц, тоа се тие hall of fame гости.

Јас на следните избори ќе гласам за ДПМНЕ. Кога го видов мемето на @VOLK2234 и новиот директор на една престижна институција како што е Танец, ми пукна филмот. Госпожата министерка спиела во Хилтон и Риц, синот на Никовски земал по 3000 евра плата за давање совети, ама новиот директор на Танец (на Танец бе) пиел пиво.

Е не може вака, долу Заев, Гвујо за доживотен премиер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom