Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Ги боли г'зот од многу дупење.
Истите на 24-ти ќе ги имаш на стадион ама ќе седат како пички.
Освен некои кои си навива за Милан одамна не верувам дека ќе има некои други кои ја мразаат искра.Сите наши кои ќе отидаат на мечот ќе навиваат за вас оти се продадени души.

Izbegnuvat da kazat vo koja zemja se naogja Tetovo :LOL: a slavat ko da osvoile titula posle pobedata nad Vardar.

Italijancite kur gi bole za Shkendija a ovie si pravat filmovi :icon_lol:

Interesno e sto Antikvizacijata gi stigna i albanesite :eek:pocnaa i oni da si go eksponirat ilirskoto kvasipoteklo. Cekam da se pojavat prvite faci koj ke tvrdat deka rimskata imperija ustvari bila albanska:pos: ah be flamur flamur

Ај олабавете ги со провокации, замарање и офтопик мислења у фан клубов.

Ај олабавете ги со провокации, замарање и офтопик мислења у фан клубов.
За тебе не е провокација тим да се претставува како да е од друга земја а не од таа од кај што доаѓа макар колку и да ја мразел ?

Се плашам дека вистина веруваат во глупостите што ги лупнале во видеоно :popce:
По коментарите кои ги остават сигурно е така. Секоја чест, незнам шо да речам друго.

Parodija lugje ,parodija...odlicno
primeno od italijanskata stampa,samo vie se kurcite...a ne znam ni zosto se zamarate!! Gledajte tamu berete grozje ili cuski ili frenki ne znam sto vi e glaven izvor na egzistencija veke :) ostajte ne da uzivame vo momentot

За тебе не е провокација тим да се претставува како да е од друга земја а не од таа од кај што доаѓа макар колку и да ја мразел ?

И што ќе направиш ако пишеш у фан клубов? Членовите ќе го сменат тоа? Ќе го едитираат видеото? Админите на форумов ќе го едитираат видеото? Официјална жалба да пуштиме до УЕФА и Јутјуб дека го имаат аплоадирано а шират невистина?

Parodija lugje ,parodija...odlicno
primeno od italijanskata stampa,samo vie se kurcite...a ne znam ni zosto se zamarate!! Gledajte tamu berete grozje ili cuski ili frenki ne znam sto vi e glaven izvor na egzistencija veke :) ostajte ne da uzivame vo momentot
Добро е направено видеото. Квалитетно, технички.
Само Реџепи не е тетовчанец, туку гостиварец.

Се плашам дека вистина веруваат во глупостите што ги лупнале во видеоно :popce:

Lele Samo kolku iskompleksirani ste, tolku vi preci Se sto e od nas, i ova snimka sto Nema nisto vrska so vas, Am znam tolku znaete, Cicko Grujo ve ostael so mnogu psihicki problemi...[DOUBLEPOST=1502813201][/DOUBLEPOST]
Рене Реџепи нема врска со Тетово. Он е од гостиварско (колку што знам).
Da bravo od Gostivarsko e.
Vo sitel taka kazuvat, I pisuvat deka e Anticki Makedonec od Gostivar a negoviot bratuced e od Beograd I naviva Za Partizan...

Abe gluperdo toj Sam Na sekoj intervju kazal deka roden vo Dzepcist selo pred Tetovo!!

Nie ke pocname da se prestavime od ova zemja togas koga nema da barate gasna komora Na sekoj miting, togas koga Nema da gi uapsite nevinite Albanci Za kriminalot sto go napraete Sami vie, Kako sakas da Plukas Se Po nas I nie da izlezeme da zborime Za Makedonija??
Ne druze Ima vreme Za toa.[DOUBLEPOST=1502813425][/DOUBLEPOST]
Kaj go iskopa toa deka bil od gostivarsko!?
Sitel gleda bratot mnogu

Nie ke pocname da se prestavime od ova zemja togas koga nema da barate gasna komora Na sekoj miting, togas koga Nema da gi uapsite nevinite Albanci Za kriminalot sto go napraete Sami vie, Kako sakas da Plukas Se Po nas I nie da izlezeme da zborime Za Makedonija??
Ne druze Ima vreme Za toa.[DOUBLEPOST=1502813425][/DOUBLEPOST]
Sitel gleda bratot mnogu
Segde e dobro prifatena ova video kako shega(italija,hrvatska ,bosna) samo ovie nekoji poedinci nikako da se pomirat a ustvari koj gi ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom