Фудбалски/трансфер дискусии

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.726
Поени од реакции
22.874
Не знам дали пратите, покрената е акција #BartomeuDimiteYa на твитер. Одзивот е над очекувањата. За само неколку часа #BartomeuDimiteYa стана No.1 trending worldwide.

За да не остане само на твитање, Аугусти Бенедито, голем критичар на Бартомеу и целото моментално раководство, покрена постапка за собирање на потписи за покренување на гласање на недоверба на Бартомеу од страна на членовите на клубот (socis).
http://votdecensura2017.cat/

Член од
14 април 2012
Мислења
32.881
Поени од реакции
67.473
Да можеше Алексис да игра десно крило, би кажал дека Јунајтед со негово купување ке си ја купепе титулата. Не се идиоти Сити.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.424
Поени од реакции
39.017
Не знам дали пратите, покрената е акција #BartomeuDimiteYa на твитер. Одзивот е над очекувањата. За само неколку часа #BartomeuDimiteYa стана No.1 trending worldwide.

За да не остане само на твитање, Аугусти Бенедито, голем критичар на Бартомеу и целото моментално раководство, покрена постапка за собирање на потписи за покренување на гласање на недоверба на Бартомеу од страна на членовите на клубот (socis).
http://votdecensura2017.cat/
Кога сме кај Бенедито, треба да се напомене дека е близок соработник со Лапорта во други бизниси. Лапорта на последните избори се мислеше и да не се кандидира, и да го подржи Бенедито. Иста филозофија на работа имаат.

http://madrid-barcelona.com/2014-11-17/laporta-estudia-la-posiblidad-de-apoyar-a-benedito-noticias-del-barca

Интересно е шо тогаш Барса беше жртва на сопствениот успех со триплетeто кое обезбеди нов мандат на моменталната гарнитура. :D Ништо чудно позади акцијата на Бенедито да се крие и Лапорта , можно е во случај на избори да му има ветено и претседателско место ако добијат.

dede.jpg

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Да можеше Алексис да игра десно крило, би кажал дека Јунајтед со негово купување ке си ја купепе титулата. Не се идиоти Сити.
Srekja ako go zemat Aleksis i ako igra levo krilo nema da ja 'kupat' titulata.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.881
Поени од реакции
67.473
Srekja ako go zemat Aleksis i ako igra levo krilo nema da ja 'kupat' titulata.
Јунајтед има поголем проблем на десната страна. Лево Марсијал и Рашфорд може колку толку да допринесат. Не викам дека се на нивото на Санчез, ама можат да дадат солиден придонес. Десно Мата ни игра крило. Мислам дека све е јасно.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Воопшто немаат врска годините, ама има уште една година од договорот и повеќе од 60 нема шанси некој да понуди, дури и тоа е многу. На Арсенал е дали ќе сака да земе 60 милиони или 0. Не е малце.

А да си имаше подолг договор, ќе одеше над 100 сега, нормално.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.220
Поени од реакции
8.328
Па ако дојде Санчез кој ќе лета од Сити?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.368
Па ако дојде Санчез кој ќе лета од Сити?
Компани, да може Давид Силва уште малку назад да го повлече да направи место за Санчез

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.385

Фабињо се договорил со ПСЖ за трансфер. Останува уште клубовите да се договорат за сумата. Изглеа 60 мил.евра ќе биде.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пред 17 години Рома за 30 годишниот Батистута плати 35 милиони евра... пред 17 години. Зборувајте ми како во 2017та 60+ милиони се многу за 29 годишен Санчез.

П.С До кога ќе праиме муабет за цениве?

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Пред 17 години Рома за 30 годишниот Батистута плати 35 милиони евра... пред 17 години. Зборувајте ми како во 2017та 60+ милиони се многу за 29 годишен Санчез.

П.С До кога ќе праиме муабет за цениве?
Па есен иде , деца у школо да се праќаат , ајвари , зимници , дрва ... мора и да видиме колку на трансфери ќе ни отидат :D . Домаќини ли сме што ли сме .

Kajgana Shop

На врв Bottom