Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Али > Караско
Лева > Агуеро
Кимих ќе ти напредува, а Годин кај и да е ќе го снема.
Зошто мислиш дека кај и да е ќе го снема, кога има само 31 година, сеуште е во најдобрите години за стопер? :) Што не го продадеш ти Роналдо оти има 32 и кај и да е ќе го снема ако е така? :D

Плус на Клипче во таа лига му треба титула, а не со Кимих да се заебава. Има Верати, Матиќ, Видал во средина, плус Вајгл кој исто е левел 3 незадоволен. Кај и да е еден од Кимих и Вајгл ќе му заминеше само за пари. xD win-win буквално е трнасферот.

Последно уредено:
Зошто мислиш дека кај и да е ќе го снема, кога има само 31 година, сеуште е во најдобрите години за стопер? :) Што не го продадеш ти Роналдо оти има 32 и кај и да е ќе го снема ако е така? :D

Плус на Клипче во таа лига му треба титула, а не со Кимих да се заебава. Има Верати, Матиќ, Видал во средина, плус Вајгл кој исто е левел 3 незадоволен. Кај и да е еден од Кимих и Вајгл ќе му заминеше само за пари. xD
Аха, значи ти ги пушти али и Лева за да може Годин да го земе и пак да заврши надвор од топ 4 :D

Аха, значи ти ги пушти али и Лева за да може Годин да го земе и пак да заврши надвор од топ 4 :D
Не се поврзани трансферите на Годин и Лева ни меѓусебе, ниту со Деле Али. :D Нели гледаш дека во другата лига Али замина во Баерн за Дембеле. xD

Договорот беше ако го менуваме Али ќе го менуваме во двете лиги, а општо трансферите не се поврзани меѓусебно. Во оваа лига тој беше незадоволен од Лева, јас незадоволен од Агуеро. Во другата на Борјан му го нудев Годин и Кеита Балде (ако потпише за Интер) за Семедо и Бернардо Силва, така да секако ми беше планиран да го дадам за некој младинец. :) Ти викам трансферот на Годин е win-win стиуација.

Да бе ај сега мене пошто не ми се игра КЛШ да ги користам играчите да се засилам во лигава?

Да бе ај сега мене пошто не ми се игра КЛШ да ги користам играчите да се засилам во лигава?
Никој ништо не искористи за да се засили некаде. Искористување ќе беше јас да му го земев Левандовски за Тевез, а тој да ми го земеше Годин за пари таму. Нема потреба од плачење стварно кога транфериве се чисти ко солза.

А и не гледам кој се засилил нешто посебно уствари.

Никој ништо не искористи за да се засили некаде. Искористување ќе беше јас да му го земев Левандовски за Тевез, а тој да ми го земеше Годин за пари таму. Нема потреба од плачење стварно кога транфериве се чисти ко солза.

А и не гледам кој се засилил нешто посебно уствари.

Договорот беше ако го менуваме Али ќе го менуваме во двете лиги, а општо трансферите не се поврзани меѓусебно.

Сакате нешто од Реал да менуваме во КЛШ и КЛЕ/КВ?

Али не е upgrade на Дембеле. Не е.
Али има 1 гол и 2 асистенции во 28 меча во таа лига. А и Дембеле со траснферот во Барса автоматски скока на 92 ако изигра една добра сезона. Ебате апгрејдот.

Со Донев за плачење први сте, а никаде ве немаше да кажете "еј извини Макарон не ги сакаме Дибала и Де Брујн, продај им ги на Наполи, Сити, Валенсија, Тотенхем, Милан..." :icon_mrgr::icon_mrgr:

:pos::pos::pos:

Да, ти беше тој.
Јас никаде не сум земал играч гратис, цело време ви ги продавав. На крај само Марсијал и кој беше таму што си ги префрлив, младинци по 89-90.

Јас никаде не сум земал играч гратис, цело време ви ги продавав. На крај само Марсијал и кој беше таму што си ги префрлив, младинци по 89-90.

Јас не го барав Дибала. Јас и ретко кога преговарам играчи. Купувам тоа што е достапно и чекам да напредува главно.
Крајно испраќам понуда за играч што го сакам и прифаќаш или не. Така беше сега со неколку дефанзивци (Умтити, Тоби и Мустафи мислам беа).

Зашто да ја одбијам понудата кога пред мене сте 6-7 клуба посилни. И Наполи е посилен.
Тоа беше одлука на Макарон да ги подели играчите на неколку помали клубови.

Него, сакаш да го мењаме Роналдо? Ќе ти треба сега во втора лига КЛШ

После она со Макарон не очекувајте никаков фер плеј од мене ама сериозно ви кажувам, не може јас у истата лига да се мачам 3 клубови да ги издигам на горе-доле компетитивен левел и на некој туку така да му текне да растури јак тим од прва лига.
Макарон комотно моеше да го остави тимот на некој шо сериозно сака да игра и првата лига да беше далеку поинтересна, вака шо е постигнато?

Второ буквално на исто ниво се трампите, една од поизедначените меѓу мене и Чемпионс у историјава на играва(увек го јадел претходно).

Ја си добивам играчи шо ми требаат и он си добива играчи шо му требаат, убаво ви објасни дека мене Кимих воопшто не ми се исплати да го чувам ради concers lvl 3 a многу пати иам пишано дека сум спремен да го трампам и никад не сум добил понуда вака со Годин добивам многу позади пошо едини централни шо ги имав се Калдара и некој си Брукс.

Башка коа може Донеф Асенсио да го дае само за кеш, а ти Матиќ за Себалос тогаш за мои трансфери не смее ни да се писне.

Или Раџа и 20м за Ковачиќ.

Требаше Матиќ за Али да ти го понудам и така го сакаше :(

Back
На врв Bottom