Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Dzoni baba, klipce ili forza, ili pewpewda idat vaka so glavata u zid ko tebe, ja bi gi podrzal, ovie tvojve te napadnaa.
Jes da ne si ic u pravu ali aj, barem malku podrska da ti dadea
E takvi ste disfunkcionalni i ko fudbalski klub
Nikad nema da ve bide :icon_lol:
Домашни предавници:icon_lol:

Brat dobro eve, znam Mesi ce mi go spomnes, vecna debata e toa i stvar ukusa, ama pobogu te molim kazi mi u Real koj e podbriot od Ronaldo.

I mmmm da, mbape za dembele e Nejmar, i mesi ihazardu edno.
Ja od toa sto sumvidel sto moze so topka Mbape i kakva steta na odbrana moze sam da napravi, Dembele nema da moze uste za dva zivota[DOUBLEPOST=1502233230][/DOUBLEPOST]

Sto interesno brat, ovoj kolku gluposti lupa, samo da mi kazr u real koj e podbriot i kje dignem ruke
Боље прашање би било кој не е подобар у Реал од него? Нормално другар му Бензи, кој се слага да биде вечита негова сенка. До душа Бензема изигра коректно вчера, не изгуби еден тон топки ко по обичај.

Иначе Манчеста физички поспремни од Реал, во првиот дел од прво полувреме и цело второ притискаа на секој дел од теренот. Овој Лукаку ич не ми е по кеиф ко напаѓач, знам дека доминираат у 16 рец али нема течни акции, имаат 4 - 5 души над 190, секој корнер Реал едвај избиваше топка така да најверојатно тоа ќе им биде главното оружје сезонава.[DOUBLEPOST=1502259006][/DOUBLEPOST]
Од кај кур да знам дали е подобар или не, последен добар настап на Бејл беше во дресот на Тотенхем против Интер далечната 2011та година. А тогаш Роналдо беше убедливо нумеро уно.

Џони шо ти е бе, Бејл моментално подобар играч од Роналдо. :pos::pos::pos::pos::pos:
Како може вакви глупости да трескаш а се праиш голем познавач и следач на фудбалот.
Ова би значело дека ти си добар познавач на фудбалот?

...
b1d738942837d207a8268a11974b8498.jpg
d9e91189b085be2ad3b3431f6e1dea1f.jpg

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

150.000.000,00€. Земи или остај.

А која е првата бомба? Семедо?

Ние не можеме да го земеме, па ќе ве заплашуваме со Баерн. :icon_mrgr:

И на пола е супер договор за Дортмунд, ама во ваква ситуација зошто да не пробаат и дупло да извлечат. Ја да сум и 220 мил ќе и побарам.

Едноставно е.

Дортмунд плати 15м ЕУР за Дембеле и ќе треба 25% да даде на Рен ако го продаде. Од 150м ЕУР тоа се 37,5м ЕУР. Ако ги додадеме 15м ЕУР што ги плати Дортмунд испаѓа дека го зеле Дембеле за 52,5м ЕУР. На крај „скромни“ 97,5м ЕУР остануваат за Дортмунд од кои треба да купат други играч а и да се плати данок итн. Затоа и бараат 150м ЕУР за да ќарат 100м ЕУР. Дембеле има уште 4 години договор и да остане другото лето големите клубови пак ќе го бараат и тогаш уште поголеми цени може да очекуваме. Така да Дортмунд не губи ништо - или ќе му земат огромна пара или ќе остане и допринесува со неговите квалитети па вгодина слични суми се можни. Притисокот е само на Барса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom