Најверојатно ќе го земеме Калинич.
Имајќи предвид дека изборот на пазаров со напаѓачи е тој, нема многу алтернативи, сите кон кои бевме насочени или треба да ги преплатиш или сакаат на друго место, Калинич е едино рационално решение. Јебига. Нема кој друг. Не ми паѓа на памет ниту еден, а и со никој друг не не поврзуваа.
Евентуално ако Нејмар напраи некој домино ефект сеа, па Кавани да испадне на продажба, ама искрено јас Кавани ич не го сакам. А и покрај Наполи не верувам дека би дошол во Милан.
Плус, време поминува, уште 20ина дена има до крај на меркато, никој нема да ти дае главен играч и да нема време и избор за да бара замена.
Има некои други варијанти као таленти демек: Симеоне, Долберг, Дембеле, ама па таков имаме во Андре Силва, сеа ни треба колку толку испробано решение за негов партнер.
Ако биде Калинич со Ибра заедно, одлична варијанта, јас сум задоволен.
Тука има место и да се продае Нијанг, да се задржи Кутроне и да играме со двајца напред.
И некои 30-40 милиони нека даат за средњак, ако више планираа 70 за напаѓач и ај пријатно.
А коа сме кај средњак и она меазала што го бараат, јас коа би играл менаџер би одел за инает, бахато со понуда од 30-35 милиони за Зиелински на пример. За инает од Де Лаурентис. Или Горецка од Шалке.
И зависи каква им е ситуацијата во ростерот, би ги имал предвид Ковачич и Рабио рецимо.
Ако си играме менаџер више.
А ми падна на памет една ствар. Фасоне беше тој кој напраи све што може да го донесе Кондогбија во Интер. Овие сеа го прогласија за отпадок. Уствари се праат дека не го прогласиле, ама се молат да им стигне добра понуда. Нивните отпадоци знаеме како поминуваат кај нас.

А бараме играч за неговата позиција.
Змејот вика дека е можно со таква глупост да не здрви Фасоне.