Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Аврамовски жив го нема во Олимпија,Бабунски исто грее клупа во Јапонија,Симоновски дава голови за Лахти во Финска и баш тип на напаѓач шо му треба на Вардар и да не го заборавам Зајков исто не е играл утакмица за Шалероа кој знае колку време.Овие играчи неверувам дека коштат многу,а можат да му помогнат на тимот многу,за наредни сезони.

Simonovski ne e za vardar. Finskata liga polosa e nego 1 mfl duri

A zajkov i babunski bi bilo nesto!
A avramovski ne go imam videno mnugo. Dobar e on?

Simonovski ne e za vardar. Finskata liga polosa e nego 1 mfl duri

A zajkov i babunski bi bilo nesto!
A avramovski ne go imam videno mnugo. Dobar e on?
Koa bese vo Ofk Beograd gazese zatoa i go vratija Zvezda,za razlika od tie so gi imaa Srnic i Ristic,Babunski i Avramovski bea izmisleni,plus Avramovski moze da igra i krilo i sredina.E sega coveko 1 godina sede na klupata vo Zvezda pa posle sede na klupa vo Olimpija sea gledam ne go stavat ni vo sostav,a Zajkov standarden na klupa.[DOUBLEPOST=1502029219][/DOUBLEPOST]I da ne go zabravam i Viktor Angelov isto ja gree klupata vo Ujpest.

Последно уредено:
Koa bese vo Ofk Beograd gazese zatoa i go vratija Zvezda,za razlika od tie so gi imaa Srnic i Ristic,Babunski i Avramovski bea izmisleni,plus Avramovski moze da igra i krilo i sredina.E sega coveko 1 godina sede na klupata vo Zvezda pa posle sede na klupa vo Olimpija sea gledam ne go stavat ni vo sostav,a Zajkov standarden na klupa.[DOUBLEPOST=1502029219][/DOUBLEPOST]I da ne go zabravam i Viktor Angelov isto ja gree klupata vo Ujpest.

Spored statistikive, avramovski i angelov slabo imat ass i golovi=poeni.
Duri i vo 1mfl. Ali do dusa i mladi bea togas

Добро шо бидна со ѕвездата што ќе ја добиваше Вардар за 10тата титула? Пак нема ништо да испадне? лол

Чекај, комплицирана процедура е тоа.
ОК значи уште е отворено и се чека, чисто ме интересираше оти веќе 3 месеца поминаа и ништо не се слушна на таа тема па ме зачуди што бидна со ѕвездата.

ОК значи уште е отворено и се чека, чисто ме интересираше оти веќе 3 месеца поминаа и ништо не се слушна на таа тема па ме зачуди што бидна со ѕвездата.
Се заебавам, каква црна процедура :) Неспособни и незаинтересирани говеда дремат у управа, без никаков нон сенс за маркетинг или такви "ситни" детаљи . Ѕвездата требаше да ја стават уште минатата сезона, сега веќе се единаесет титули. Така да сигурен сум ништо од тоа и сезонава, исто ко што нема ни некаков детаљ на дресот за 70 годишно постоење и историја... :yid:

Се заебавам, каква црна процедура :) Неспособни и незаинтересирани говеда дремат у управа, без никаков нон сенс за маркетинг или такви "ситни" детаљи . Ѕвездата требаше да ја стават уште минатата сезона, сега веќе се единаесет титули. Така да сигурен сум ништо од тоа и сезонава, исто ко што нема ни некаков детаљ на дресот за 70 годишно постоење и историја... :yid:
Хахахаха ја па мислев сериозно кажа дека не иде тоа туку така и треба некои си одобрувања и процедури ЛОЛ Реално стварно е глупост тогаш што чекаат, од кога е завршена сезоната и уште не средиле да си ја добијат ѕвездата а колку се пекаше по неа уште од лани кога ја бараа.

Очекувајте денес инфо за карти за Вардар - Фенербахче :)

https://sport1.mk/fudbal/domashno-p...ija-kje-ja-otvori-sezonata-v-sabota-vo-tetovo

Баш ме интересира во каков состав ќе искочи Седло, дали ќе ги чува најдобрите за Фенер :D
Во купот со Локомотива се паднавме, утакмица што треба да се игра на 16ти, али многу веројатно ќе биде одложена.

https://sport1.mk/fudbal/domashno-p...ija-kje-ja-otvori-sezonata-v-sabota-vo-tetovo

Баш ме интересира во каков состав ќе искочи Седло, дали ќе ги чува најдобрите за Фенер :D
Во купот со Локомотива се паднавме, утакмица што треба да се игра на 16ти, али многу веројатно ќе биде одложена.
Јас би со втора постава.
Алексовски
Брда Даре Муслиу Глишиќ
Глигоров
Исени Џигуари
Петковски Тигран Стојков

Од овие никого не би го играл прва против Фенер, освен Џигуари, ама не знам колку е спремен после повредата.

Јас би со втора постава.
Алексовски
Брда Даре Муслиу Глишиќ
Глигоров
Исени Џигуари
Петковски Тигран Стојков

Од овие никого не би го играл прва против Фенер, освен Џигуари, ама не знам колку е спремен после повредата.
Нека играат во најсилен состав, овие ни против Локомотива не би ги пуштил.
Еден пораз од Шкендија во прво коло може многу да влијае во понатамошниот тек на првенството. Фенербахче секако не го поминуваме.

Во најсилен состав против Шкендија, нека не се глупираат да тактизираат, а и имаат доволно време за одмор.. Со измешан состав може 2ро коло со Победа на Градски да играме, не би требало да имаме проблеми, поготово не на домашен терен

Очекувајте денес инфо за карти за Вардар - Фенербахче :)
Мора со картиве да направи нешто за да не испадне 1/4 да ги земаат турците.Знам една информација од прва рака пошто татко ми работи во турска фирма која има негде околу 10-15 турци од турција кои сакаат да купат карти.Исто така денеска му кажале дека од турција се очекувала да дојде голем број на навивачи на фенер.Да не испаднеме како на гости да играме.Секој треба да гледа да дојде до карта а и кога ќе дојде ако дојде до некои инциденти да реагира бидејќи ако сакаат да направат нереди можно е да се случи нешо слично како во Лион.

Мора со картиве да направи нешто за да не испадне 1/4 да ги земаат турците.Знам една информација од прва рака пошто татко ми работи во турска фирма која има негде околу 10-15 турци од турција кои сакаат да купат карти.Исто така денеска му кажале дека од турција се очекувала да дојде голем број на навивачи на фенер.Да не испаднеме како на гости да играме.Секој треба да гледа да дојде до карта а и кога ќе дојде ако дојде до некои инциденти да реагира бидејќи ако сакаат да направат нереди можно е да се случи нешо слично како во Лион.
Незнам што чека управата мене ми рекоа од понеделник ке ги пуштат али денеска уште нема ништо , иначе за навивачите на Фенер им следува мислам дека 10 % според Уефа тоа значи од 30,000 капацитет 3,000 карти за нив ..
Е сеа рачунај што ке дојдат од Турција плус ке има и од Мкд што ке купуваат , јас кажав можно е да има околу 5,000 нивни вкупно и ке бидат сместени на Исток ..
Фенербахче има најголем број навивачи во Турција и одат во голем број сегде , како и дае ке биде фудбалски празник се надевам без инциденти во Скопје ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom