Фан Клуб: Интер

Каков тим скоцкавме уште не сме свесни. На клупа ни седеа Икарди, Јоветич, Брозович, Весино, Барбоса, Кондогбија, Муриљо.

Ќе имаме и клупа за ротации што во текот на долгата сезона може да се покаже како клучно за освојување што побеќе бодови.

А тек како што се збори дека можно е да дојдат уште засилувања Далберт, Емре Мор и Патрик Шик (?).

Без Видал или Ди Мариа мораме да бидиме сфасни дека сигурен тим за во топ 3 се' уште не сме скоцкале .[DOUBLEPOST=1502053567][/DOUBLEPOST]
Кур мој сме скоцкале, види ги Милан. :)

Мора да си ироничен! :)
Па освен Бонучи што друго имаат од овој трансфер период освен "сомнителен просек" ?
Јас мислам дека вака кога ќе им се испулиш на тимовиве (нашиот и нивниот), нашиот е подобар.

Без Видал или Ди Мариа мораме да бидиме сфасни дека сигурен тим за во топ 3 се' уште не сме скоцкале .
Секако. Пошто Рома и Милан имаат Галактикос во споредба со нас.
Мора да си ироничен! :)
Па освен Бонучи што друго освен "сомнителен просек" имаат?
Како бе сомнителен просек.
Конти-прва постава у сениорска репрезентација со 0 настапи и најдобар десен бек у лига.
Мусачо капитен на Виљареал.
Биља за кој Меси има изјавено дека е добар играч. Класа играч ко Сидорф.
Кеси со сомнителната возраст пошто игра како да има 30 години искуство.
Чалханоглу иако не играл 6 месеци вреди 50 милиони евра пошто добро шутира фаули.
Борини е тапа.
Андре Силва убер јак талент пошто дал 19 гола у португалска лига против Портимоненсе, плус на Меднеш му е клиент.

Све е ова сув квалитет прике мој. ;)

Милан објективно има само подобри бекој од нашите инвалиди...Родригез и Конти се измислени за умрените Ди Амбросио,Ансалди и Нагатомо..во другите делови средина и напад нема никаква споредба..јас сигурен сум дека пред нив ќе завршиме само работата е дали ќе му парираме конечно на Рома и Наполи, а тука сум малце скептик бидејќи сеуште не знам што планираат со позицијата десен бек и со Перишич бидејќи грдиот е многу битен играч и втор голгетер во тимот.

Доволно е тоа што немаме Европски натпревари и играме недела до недела,тоа е најголема и клучна предност

Џони, во песимистите си или во оптимистите овој пат? :cool:

Реалистите :D...песимист сум како вообичаено за новата сезона поради тоа што уште ги планираат Ди Амбросио и Нагатомо штом не се продадени досега, ама дека ќе бидиме Топ 4 сигурен сум бидејќи сметам дека имаме подобра екипа од Милан и плус без Европски натпревари и тука имаме голема предност..ако не го искористат ова нека се распуштат како клуб и нека престанат да постојат.

Реалистите :D...песимист сум како вообичаено за новата сезона поради тоа што уште ги планираат Ди Амбросио и Нагатомо штом не се продадени досега, ама дека ќе бидиме Топ 4 сигурен сум бидејќи сметам дека имаме подобра екипа од Милан и плус без Европски натпревари и тука имаме голема предност..ако не го искористат ова нека се распуштат како клуб и нека престанат да постојат.

Точно, обично и јас себеси се препознавам во таа група

Не знам момци за вас ама мене ептен ми се допаѓа ова што го гледам на пријателските. Интер одамна не играл вака течно и сигурно, буквално сите играчи на теренот не паничат освен Хандановиќ. :icon_lol: Весино е горила по ова што можев да го видам денес, крупен, подвижен, јак ко стена. Икарди :drk::drk::drk: Малце играше ама сместа направи боговска асистенција.

И да, ако го дадат Јоветиќ нема умрат сите до еден.

И да, ако го дадат Јоветиќ нема умрат сите до еден.

Пред да го донесат го гледав како клучен фудбалер во тимов, али ако, во секој случај и за од клупа е топ фудбалер. Сум го ценел и посакувал од многу одамна, уште во Фиорентина кога растураше.

Што се случи со Ио соно интериста? Знае некој? ГО нема човеков 2 години.

"Spending time with my friend (Medel's wife) in her last days. Damn mercato"

Wanda Icardi bascially confirmed Medel's departure from Inter
20643190_1059428264194817_2118562347092832595_o.jpg
[DOUBLEPOST=1502041187][/DOUBLEPOST]Дали мирно спаваш Интеру
20637912_1501572703263488_23231842055477088_n.jpg
Нека се гонат у курац и она и Медел да му ебам тоа монојазичните амеби, селандури прости.

Што се случи со Ио соно интериста? Знае некој? ГО нема човеков 2 години.
Питај ги Божино и Блу Лејди баг мислам дека беше, они се должни зошто Ио го нема на форумов :D

Питај ги Божино и Блу Лејди баг мислам дека беше, они се должни зошто Ио го нема на форумов :D

Да да, избришан пост беше во прашање. Админиве сметале дека има политичка основа и го избришале, а тој реагираше и најави дека ќе го напушти форумов. Не знам точно што беше во прашање али и во темава не беше нешто активен тоа време.

Виљареал изгуби дека Мусачо го продадоа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom