ти ја прочита веста или само насловот ти фати око
Според тоа што го напишал сфатил многу убаво, ти веројатно не си го сфатил тоа што тој го напишал.Ni 100 dena ne projdoa a veke sfati deka Zajo i SDSM ne napravija protektorat. Bravo, napreduvas...
Sfatil sega, do pred izbori trubese drugo.Според тоа што го напишал сфатил многу убаво, ти веројатно не си го сфатил тоа што тој го напишал.
Турбо работа денеска
Викенд е се има време.Турбо работа денеска![]()
За разлика од сега, во времето на Грујо уште во првите три дена беа изгасени сите пожари со невидено допрата опрема што ја имаа, сеа им ја земаа опремата немаат со што да гасат. Уствари мислам дека не ни имаше пожари тогаш.
Знаеш што е финтата? Тоа што сега не престануваат од вмро да зборуваат за тоа како се неспособни, немаат опрема, а не кажуваат дека и тие располагале со истата опрема. Значи секое лето има пожари не се од сега тие па да викаме дека некој е неспособен.Taka e gospod go kaznuva sdsm sega so pozari a predhodno grujo so poplavi... Abe dosta se vadite alo, na vlast ste prfiatite odgovornost i ednive i drugive. Se drugi se krivi lol, ako nemalo oprema snabdi, ako gledas drzavata e trula na miljarda polinja skoncentriraj se i sredi go toa a ne da se cukas u gradi so dogovor so bugarija koj mozese i podocna da se potpise ako tolku e demek biten. Prioritetive im se super, vazno bojko go prosetaa a za ovie sto im gorat kukite normalno familijata e kriva![]()
Ако формираше ДПМНЕ Влада, што ќе беше поинаку?Sfatil sega, do pred izbori trubese drugo.
Како бе подоцна,назад сме 17 години,ако беше потпишан 1999 година,досега Македонија ќе беше во НАТО и ЕУ.Немаше да ни се шетаат српски агенти по државата,немаше народот да плаче по Русија.Тоа е најголемиот очај на еден народ,никој не ја бара Русија како што тоа го прави македонскиот народ во ови три години.Тоа е најголемото достигнување на власта на ДПМНЕ,да го ограбиш народот и да го убедиш да ја бара Русија.Taka e gospod go kaznuva sdsm sega so pozari a predhodno grujo so poplavi... Abe dosta se vadite alo, na vlast ste prfiatite odgovornost i ednive i drugive. Se drugi se krivi lol, ako nemalo oprema snabdi, ako gledas drzavata e trula na miljarda polinja skoncentriraj se i sredi go toa a ne da se cukas u gradi so dogovor so bugarija koj mozese i podocna da se potpise ako tolku e demek biten. Prioritetive im se super, vazno bojko go prosetaa a za ovie sto im gorat kukite normalno familijata e kriva![]()
dzabe taa diskusija sega, formira vlada sdsm i ne napravi protektorat. pred ova ne bevme, moze bese loso ama bar drugi ne ni ja kroeja sudbinata. sega e kalakurnica, zaev e samo vazil nisto povekeАко формираше ДПМНЕ Влада, што ќе беше поинаку?
Нека излезе Груевски и јасно и гласно нека каже дека не би го потпишал договорот за добрососедство со Бугарија доколку точка пет не се исфрли, исто и за законот за употреба на јазици, дека не би прифатил она што тие најмногу го критикуваат во јавноста по никоја цена, па после ќе правиме муабет. Вака само џева за џабе, ради реда без конкретни чекори. Звучи познато?