Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Не успеав да најдам на страната во предметните описи, по кои предмети се изучува JavaScript ?

Интернет програмирање, интерактивни апликации, напреден веб дизајн.
Во секој од предметиве по неколку часа има за JS

Интернет програмирање, интерактивни апликации, напреден веб дизајн.
Во секој од предметиве по неколку часа има за JS
Интерактивни само во една вежба го има (основните работи) и не го бараат за колоквиум/испит. Ако сака JS да научи не го препорачувам тој предмет.

Интернет Програмирање и Интерактивни Апликации од кој би имал повеќе полза понатаму и мислење ваше околу двата предмети?

Материјали по некој од предметите Имплементација на системи со отворен код / Веб програмирање ако има некој да ми прати :)

Ме интересира некој што имал искуство со ова, да ми објасни како оди постапката со префрлаќе од еден на друг смер? Конкретно од Мрежи на КНИ, истите предмети се во прва година, така да не би требало нешто дополнително да се слуша. Како оди постапката, треба некаде на Iknow само или други процедури има?

Ме интересира некој што имал искуство со ова, да ми објасни како оди постапката со префрлаќе од еден на друг смер? Конкретно од Мрежи на КНИ, истите предмети се во прва година, така да не би требало нешто дополнително да се слуша. Како оди постапката, треба некаде на Iknow само или други процедури има?

Ќе има известување ваљда при крај на август со процедурата за промена на смер.

Оди во огласна табла најди го ланското.

Инаку при менување на смер од државна квота се паѓа во приватна, доколку немаш просек (над 9 мислам)

Чисто информативно, дали студент на во приватна квота може да премине во државна ако има голем просек?
пример прва ја завршил со 9+?

Да прашам дали има некој смер на универзитетот Кирил и Методиј сличен на бизнис информатика како на УГД што има?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да прашам дали има некој смер на универзитетот Кирил и Методиј сличен на бизнис информатика како на УГД што има?

На економски имаш е-бизнис (но, според тоа што го слушнав не бил воопшто корисен). На смерот ПЕТ имаш неколку предмети поврзани со тоа што го сакаш (Бизнис и Менаџмент, Маркетинг, е-Влада(изборен)...)

А дали можам со завршена 2ра год на некои од програмите ма финки да продолжам со студии во Гермнија, потпчно во Хајделберг?

Колку одприлика бодови ми требат за на ФИНКИ? Јас имам 91,034 , дали е доволно ?

Колку одприлика бодови ми требат за на ФИНКИ? Јас имам 91,034 , дали е доволно ?

Јас лани со 88 бода влегов во државна квота КНИ, во последни 20 мислам бев. Така да со 91 бод кај сакаш моеш да влезеш.

Lani so kolku poeni minimum vlegoa na primena na e - tehnologija na drzavna kvota dali znae nekoj ?

Здраво дечки, сакав да ве прашам колкави се шансите да се префрлам од КНИ на ПЕТ и да останам државна квота?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom