Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе кај турциве нема како кај македончево античко - мазохистичко. Турчин што навива за Галата, Бешикташ, Бурса... смртно ги мрзат Фенер и обратно. Тоа се вика карактер. Нема кај нив абе наш тим добро е за рејтингот, или пак дабетер, ако се Курди бе, битно од Турција се, ко античкиве наши за Планинците.
И не е битно колку они ќе дојдат, туку ние колку ќе отидеме, тоа е многу побитно.
Иначе, на 13ти играме прво коло со Шкендија, така да ќе биде проблем некоја екипа да игра на 15ти, нашиве не смеат да попуштат и ние мора да ја имаме предноста да играме на 17ти на градски, сепак за нас тоа е домашен терен и мора да добиеме почит ние да имаме предност во ситуацијава!
Ќе го одложат од ФФМ колото сигурно.
А бре македонче.Штом викаш формален ке биде реваншот, тогаш да ја предадеме предвреме или пак да играме со младинците.До кога бре со вакви песимистички мислењаДобро е што се игра првата у Скопје, барем таа ќе биде интересна и со набој и ќе го пуниме ГраЦки.. Реваншот секако би бил само формален и добро е што е таму.![]()
Кога стварно ќе почнеме да играме фудбал. Вардар изигра добро и со Копенхаген и со Малме, али само на утакмиците дома. За да поминеш во еден ваков двомеч ти треба на двете утакмици да изиграш со ист стил.А бре македонче.Штом викаш формален ке биде реваншот, тогаш да ја предадеме предвреме или пак да играме со младинците.До кога бре со вакви песимистички мислења
Помислив и на оваа опција, ама ако е официјално ова дека Милан првата дома ќе ја игра, нема потреба од одложување.. Ги газиме Фенербахче опуштено, само нека дојде Џони да пише дека вредат 7 пати појке и дека глата ќе ни ја дупнат![]()
Ја ќе ти ја платам картата и ќе те седнам до мене, да можам во живо да ти ја видам фацата ко ќе изгубиш 100 евраЌе му ставам 100 евра на двојка и ќе дојдам во живо да ја гледам![]()
Тешки глупаци се, спамаат со објави како којзнае што да постигнале..Човече, од ова Турциве, нема поголеми напаљотки по нетов!![]()
![]()