Бодибилдинг суплементи

Член од
28 јануари 2016
Мислења
3
Поени од реакции
0
Здраво Дечки не сум баш добро информиран со суплементите бидејќи кога почнав да вежбам решив да одам чисто само со јадење на чиста храна, сега решив да земам протеини и сакам да прашам кој се добри бидејќи мојот цимер зема едни и наместо чиста мускулна маса доби и малце сало, може некој убаво да ми каже кој протеин е најдобар за lean мускул ? Благодарам однапред.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Здраво Дечки не сум баш добро информиран со суплементите бидејќи кога почнав да вежбам решив да одам чисто само со јадење на чиста храна, сега решив да земам протеини и сакам да прашам кој се добри бидејќи мојот цимер зема едни и наместо чиста мускулна маса доби и малце сало, може некој убаво да ми каже кој протеин е најдобар за lean мускул ? Благодарам однапред.
Било кој.
Пиши која ти е рутината, исхраната, висина и тежина, за да ти дадеме совет дали воопшто ти треба суплемент.

Член од
26 октомври 2016
Мислења
2.053
Поени од реакции
1.545
soliden protein sredna cena i dobar vo sostavot bi ti go preporacal superior whey core ili superior whey zero. razlikata vo sostavot e skoro ista a vo cenata e 100 denari. 1890 whey core 1500 grama i whey core zero 1500 grama 1950 denari. my protein impact whey so popust e sega 2000 denari 2500 grama. top proteince.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
soliden protein sredna cena i dobar vo sostavot bi ti go preporacal superior whey core ili superior whey zero. razlikata vo sostavot e skoro ista a vo cenata e 100 denari. 1890 whey core 1500 grama i whey core zero 1500 grama 1950 denari. my protein impact whey so popust e sega 2000 denari 2500 grama. top proteince.
кај го има мајпротеин на попуст?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
vo ultimate nutrition i vo polleo sport.
Ај ако не те мрзи пушти линкови пошто ни таму ни таму не го глеам по таа цена :S
или можда не им се апдејтирани сајтовиве а ти ми збориш за у продавница?
бтв ке ги префрлам мислењава во суплементи темата

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Мислам дека во про нутри олимпија (ГТЦ кај Спорт М) имаа минатата недела попуст на мај протеин.
Прашањето ми е кај ги гледате овие попусти?
Или буквално често идете по продавнициве па физички сте присутни на промоцииве?
Пошто по страните ништо нема (полео спорт) а про нутри не ни има веб страна освен фејсбук - и таму ништо нема за оваа понуда.
Кој е овој ужасен маркетинг хаха.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.218
Поени од реакции
2.278
Обично на Фацебоок страните нивни постираат слики со цени за таа недела кога има попусти, Полео ретко има промоции и у принцип на работи кои мене никогаш не ми требале :), ProNutri секоја втора недела на различно продукти има промоции, на пример овие недели 5кг МајПротеин мислам беше 4500ден. ПБЦ у денот по 100 пати постираат на фацебоок, брутал исто на секој 2-3 недели имаат промоции на фацебоок страната.

Член од
25 јули 2016
Мислења
1.084
Поени од реакции
950
impact whey од 5кг го има за 4500ден, ама никаде не гледам 2.5кг за 2000ден. Не ни верувам да го има за таа цена.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
impact whey од 5кг го има за 4500ден, ама никаде не гледам 2.5кг за 2000ден. Не ни верувам да го има за таа цена.
2.5kg e 2600 ни ја не го глеам нигде по таа цена :) нема логика да е 2.5кг 2000 кога 5кг е 4500

Член од
10 јуни 2016
Мислења
134
Поени од реакции
72
Два пати начекав полео кога ја отворија првата продавница кај соборна и втората кај олимписки базен 5кг Impact whey protein 5кг за 3600 негде

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Прашањето ми е кај ги гледате овие попусти?
Или буквално често идете по продавнициве па физички сте присутни на промоцииве?
Пошто по страните ништо нема (полео спорт) а про нутри не ни има веб страна освен фејсбук - и таму ништо нема за оваа понуда.
Кој е овој ужасен маркетинг хаха.
Фб, а често и од пријатели што зеле, па знаат да пишат дека има.
4500 е 5кг, за 2000ки само онлајн до Бугарија, па да ви го донесе некој тука

Kajgana Shop

На врв Bottom