- Член од
- 19 февруари 2015
- Мислења
- 1.772
- Поени од реакции
- 2.075
ок извиниГолемиот проблем.
Да не купуваш и вкус на јагодтка да ти има.
Зимаш дозерката директ во уста и пијам вода, не го ни мешам ни бутур.
ок извиниГолемиот проблем.
Да не купуваш и вкус на јагодтка да ти има.
Зимаш дозерката директ во уста и пијам вода, не го ни мешам ни бутур.
Било кој.Здраво Дечки не сум баш добро информиран со суплементите бидејќи кога почнав да вежбам решив да одам чисто само со јадење на чиста храна, сега решив да земам протеини и сакам да прашам кој се добри бидејќи мојот цимер зема едни и наместо чиста мускулна маса доби и малце сало, може некој убаво да ми каже кој протеин е најдобар за lean мускул ? Благодарам однапред.
soliden protein sredna cena i dobar vo sostavot bi ti go preporacal superior whey core ili superior whey zero. razlikata vo sostavot e skoro ista a vo cenata e 100 denari. 1890 whey core 1500 grama i whey core zero 1500 grama 1950 denari. my protein impact whey so popust e sega 2000 denari 2500 grama. top proteince.Здраво Дечки не сум баш добро информиран со суплементите бидејќи кога почнав да вежбам решив да одам чисто само со јадење на чиста храна, сега решив да земам протеини и сакам да прашам кој се добри бидејќи мојот цимер зема едни и наместо чиста мускулна маса доби и малце сало, може некој убаво да ми каже кој протеин е најдобар за lean мускул ? Благодарам однапред.
кај го има мајпротеин на попуст?soliden protein sredna cena i dobar vo sostavot bi ti go preporacal superior whey core ili superior whey zero. razlikata vo sostavot e skoro ista a vo cenata e 100 denari. 1890 whey core 1500 grama i whey core zero 1500 grama 1950 denari. my protein impact whey so popust e sega 2000 denari 2500 grama. top proteince.
vo ultimate nutrition i vo polleo sport.кај го има мајпротеин на попуст?
Ај ако не те мрзи пушти линкови пошто ни таму ни таму не го глеам по таа цена :Svo ultimate nutrition i vo polleo sport.
Мислам дека во про нутри олимпија (ГТЦ кај Спорт М) имаа минатата недела попуст на мај протеин.кај го има мајпротеин на попуст?
Прашањето ми е кај ги гледате овие попусти?Мислам дека во про нутри олимпија (ГТЦ кај Спорт М) имаа минатата недела попуст на мај протеин.
2.5kg e 2600 ни ја не го глеам нигде по таа ценаimpact whey од 5кг го има за 4500ден, ама никаде не гледам 2.5кг за 2000ден. Не ни верувам да го има за таа цена.
Фб, а често и од пријатели што зеле, па знаат да пишат дека има.Прашањето ми е кај ги гледате овие попусти?
Или буквално често идете по продавнициве па физички сте присутни на промоцииве?
Пошто по страните ништо нема (полео спорт) а про нутри не ни има веб страна освен фејсбук - и таму ништо нема за оваа понуда.
Кој е овој ужасен маркетинг хаха.