Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.973
- Поени од реакции
- 8.882
Броз, Медел, Кондогбиа, Гаљардини, Жоао Марио, Борха Валеро и сега Вечино.. мн средњаци, вајда Броз и Медел ќе си одат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И? Што му фали на Вецино? Добар играч е и подобро да се отарасат од играчите кои не му требаат на Спалети (читај Кондо, Медел, Брозовиќ) отколку да ги трупаме и да седат така а да го цедат буџетот.Го скоцкавме првиот тим и сеа лабаво му даваме длабочина на ростерот со Веќчцино![]()
Како бе И?Нагатомо и дамбо се бекови,ти ми викаш И?И? Што му фали на Вецино? Добар играч е и подобро да се отарасат од играчите кои не му требаат на Спалети (читај Кондо, Медел, Брозовиќ) отколку да ги трупаме и да седат така а да го цедат буџетот.
Па еве денес излезе инфо дека Далберт во четврток или петок пристигнува на медицински прегледи, а десно веројатно ќе се тера со Дамбо. Јбг, и мене не ми е по мерак ама веројатно повеќе дефанзивно ќе биде задолжен он, а лево Перо и Далберт ќе ораат.Како бе И?Нагатомо и дамбо се бекови,ти ми викаш И?
Друго - пак истата грешка години уназад!Трпаме играчи на позиции кои уопште нема потреба да се засилуваме,а кубуриме за SS или АМ класа играч како сомалиец за брашно!И крило очајно ни треба место кандрева скапаникот!
Мислев дека само лекоумни луѓе може да наседнат на добрите партии од припремиве,ама ти ме демантирашЛапај си вакви подценети играчи.
Исто се сереше и за Борха Валеро и за Шкриниар, еве ги сега со одлични партии во припремите. Среќа Сабатини и Спалети си тераат со замисленото и им чуе дали фановите ги оправдуваат трансферите.
Јас за перишич и икарди никад не сум се смешкал,дури и војни водев на форумов со некои јувенташи за него.Ако сакаш и ќе ги побарам мислењатаСпалети си ги бира играчите од прв до последен, така да неам проблем ако го побара и Бабунски. Негови играчи и он одговара за нив на крај.
Не дека немаат пари да рокнат на екстра класа играч, еве испратија понуда за Видал Баерн не ногираа и што сеа, да се распаднат ако не?
И малиов претседател прееска на интервју изјави дека големо име не значи дека ќе заврши кујзне каква работа. Секој сака ѕвезди у тим меѓутоа ако не се достапни тие што ги сака тренерот не мора да значи дека треба да се рокнат тешки пари на друг колку да се покажат муда.
Пак ќе повторам, неам проблем со ниеден играч кој е директна желба на тренерот и кој ќе игра јако на терен.
Вака и за Перишиќ се смешкавте преклани, хехе резерва у Борусија донесен од Волфсбург или за Икарди од Сампдорија....
Нека го потпишеа Ди Марија,Најголан,Родригез,Маркињос (не така недостижни играчи кои дел можеше да се донесат ако не беа на жими мајка кажани тие 200 милиони буџет за летово) ќе видеше дали ќе серев.Убаво некој му рече пред некое време, Фреди Гуарин е потпишан а сере за секој трансфер и играч на Интер.![]()
Не ти, општо зборам за вака потценети играчи.Јас за перишич и икарди никад не сум се смешкал,дури и војни водев на форумов со некои јувенташи за него.Ако сакаш и ќе ги побарам мислењата
Него коа више спомнуваш смешкања што не ги спомнеш како примери за кои сме се смешкале Мвила,Здраве,Кондогбија,Еркин,Ансалди...
Чекај бе не заврши трансфер периодот уште. Може ќе го упецаат Ди Марија на крај, уште не се затворени преговорите со ПСЖ. За Маркињос требаше да се иде преку 50мил и тешко дека ќе ти го дадат.Нека го потпишеа Ди Марија,Најголан,Родригез,Маркињос (не така недостижни играчи кои дел можеше да се донесат ако не беа на жими мајка кажани тие 200 милиони буџет за летово) ќе видеше дали ќе серев.
Вака џабе збориш зашто ја секое лето 5 години уназад серам по управата,ти и уште неколку рипате контра и на крај за жал јас испаѓам у право![]()
И кој ги спомна резултатите тука? Збориме за перформансот на играчите и целокупниот тим. Интер играше одлично на тие 2 утакмици. Победа си е победа на крај краева, ме заболе кур дали Баерн и Челзи сакале или не сакале да победат, иако ова не сакале ми делува смешно малце. Затоа грмеа Румениге и Конте.Мислев дека само лекоумни луѓе може да наседнат на добрите партии од припремиве,ама ти ме демантираш.Да сакаа со заби ќе не изедеа и челзи и баерн.
Нека продужи вака сабатини и на крај коа пак ќе завршиме 6ти валда ќе има некој јунак да ги полие со бензин канцелариите на управата и само ќе се молиме и кинезите да бидат заглавени внатре![]()