Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.308
- Поени од реакции
- 34.702
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Да не сте за возење утре после 6-6:30? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.... шо убаво прашуваш !Да не сте за возење утре после 6-6:30?![]()
Кола не поминува таму кај што возиме ние.... шо убаво прашуваш !може придружба со автомобил?
![]()
...е тогаш ни женско не можи нели? ако не е во топ форма ?Кола не поминува таму кај што возиме ние![]()
после 6-6:30?![]()
После 7 е секако боље, ама ако цепаме Средно-Пантелејмон да не ни се стемни? Или би извозеле за саат ипол?Топло е тој период, подобро би било после 7. Или на 6-6:30 сабајле мислиш?![]()
Никој е се раѓа во форма, земи точак, веслај со нас и ќе влезеш. Имаш ли точак воопшто?...е тогаш ни женско не можи нели? ако не е во топ форма ?![]()
Никој е се раѓа во форма, земи точак, веслај со нас и ќе влезеш. Имаш ли точак воопшто?...е тогаш ни женско не можи нели? ако не е во топ форма ?![]()
18:45 начелно?Преѓеска ја извозев таа релација за 1:20 минути, без форсирање. Таман на граница е со стемнувањето, светло запалив кога слегов во Козле, чисто ради колите не дека не се гледаше.
Која „верзија“ на КТМ е тоа? Гледав еден тука за 700 евра, па ме интересира како се покажуваат?Пак само јас и @Branchez ќе одиме? Мислев има повеќе бајкери од акција тука...[DOUBLEPOST=1501621808][/DOUBLEPOST]Лабаво, исто како на видеото
https://www.relive.cc/view/1112646932
Life Track Disc MКоја „верзија“ на КТМ е тоа? Гледав еден тука за 700 евра, па ме интересира како се покажуваат?