.... шо убаво прашуваш ! може придружба со автомобил?Да не сте за возење утре после 6-6:30?
Кола не поминува таму кај што возиме ние.... шо убаво прашуваш ! може придружба со автомобил?
...е тогаш ни женско не можи нели? ако не е во топ форма ?Кола не поминува таму кај што возиме ние
Топло е тој период, подобро би било после 7. Или на 6-6:30 сабајле мислиш?после 6-6:30?
После 7 е секако боље, ама ако цепаме Средно-Пантелејмон да не ни се стемни? Или би извозеле за саат ипол? [DOUBLEPOST=1501533678][/DOUBLEPOST]Топло е тој период, подобро би било после 7. Или на 6-6:30 сабајле мислиш?
Никој е се раѓа во форма, земи точак, веслај со нас и ќе влезеш. Имаш ли точак воопшто?...е тогаш ни женско не можи нели? ако не е во топ форма ?
Никој е се раѓа во форма, земи точак, веслај со нас и ќе влезеш. Имаш ли точак воопшто?...е тогаш ни женско не можи нели? ако не е во топ форма ?
18:45 начелно?Преѓеска ја извозев таа релација за 1:20 минути, без форсирање. Таман на граница е со стемнувањето, светло запалив кога слегов во Козле, чисто ради колите не дека не се гледаше.
Начелно може18:45 начелно?
Која „верзија“ на КТМ е тоа? Гледав еден тука за 700 евра, па ме интересира како се покажуваат?Пак само јас и @Branchez ќе одиме? Мислев има повеќе бајкери од акција тука... [DOUBLEPOST=1501621808][/DOUBLEPOST]Лабаво, исто како на видеото
https://www.relive.cc/view/1112646932
Life Track Disc MКоја „верзија“ на КТМ е тоа? Гледав еден тука за 700 евра, па ме интересира како се покажуваат?