Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako nekoj imal somnevanje dosega, posle ovoj natprevar nema sansi uste da e vo zabludaТемпирана жива бомба, еме оди (трча) ем експлодира (пенали, автоголови, киксеви, лизгање - минимум по еден на натпревар), и ти го уништува резултатот и целиот натпревар.
Ако е некоја утеха, следниот дуел бар Теќа ќе има шанса да игра како стартер и тогаш би требало да докаже дека е посигурна варијанта од Бејтулаи (веројатно Османи до сега не сакаше да ризикува оти Теќа е нов и не соигран со тимот) па за четвртото коло ќе може да биде стартер со Цуцули.Ме загрижува фактот што не се менува играч кој е вон форма кога во клупа имаш подобар од него, како Теќа.
Колку ни се слаби централните дефанзивци.
ЕГЗОН БЕЈТУЛАИ - против Хелсинки направи катастрофален потег за 0-1, само он може така, а за вчера сум без коментар, како само може така да реагира , едноставно такви грешки ни во општинските лиги не ги прават.
Се надевам дека конечно ќе седне на клупа а место него Теќја.
АРДИЈАН ЦУЦУЛИ - катастрофа... најпрвин ја изгуби топката а пази централен дефанзивец е и оди напред со топката мислиш Роналдо е, има жолт картон и стартува ризично.. И овој има искуство ама ете, ги остави соиграчите сами да се борат до крај.
На Жуниор му простувам оти одиграл маестрално на секој меч, се гледа дека сака да се бори и да се покаже. А после новиот договор игра многу добро зошто имаше пад кај него.
Стефан Вујчич готов е, во пролетниот дел ќе се врати..
Мислам дека имаме шанси да ги елимираме овие Тракаи, ќе се изгубат во нивата на Младонст. Треба да ги доминираме од почеток и да ги искористиме шансите.
За плеј оф не зборам зошто овие Тракаи мора да паднат!!!! Тек после ќе му ја мислиме али не ни се пишува добро ако останеме вака во плеј оф.
Sto deka e naj standarden?Na junior ne mu se prosti ama ic, a Cuculi nemase elementi za karton, inace zaedno so Buba e najstandarden vo Evropa ova godina !