Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа мислам јас Коста ќе си остане во Челзи

Не престанал да навива после катастрофата со Моу, каде бе со вакви мислења...
25 гола очекувал ајде бе какви ликови има ,колку год имаш,14?
Абе брат, па и да има 14 или 15. Не смее да навива и да се надева на гoлoви?

Јас мислам дела Мичи ке даде повеќе гола од Мората ;)

Мичи оваа сезона ќе ви биде најјак напаѓач според мене.
Има потенцијал за над 10 погодоци во ПЛ да постигне и више ако му се даде реална шанса.
#MakeMyWords.

Има потенцијал за над 10 погодоци во ПЛ да постигне и више ако му се даде реална шанса.
#MakeMyWords.
Според статистиката сега што ја има ако изигра у пл 20 утакмици треба над 15 гола да има :D

#MakeMyWords.
Е таман работа најак шпиц со 10 гола, у ВБА можда е некоја цифра тоа.:LOL:

Според статистиката сега што ја има ако изигра у пл 20 утакмици треба над 15 гола да има :D
Е таман работа најак шпиц со 10 гола, у ВБА можда е некоја цифра тоа.:LOL:
Кај видовте дека напишав најјак шпиц со 10 гола дадени. :D Убаво си напишав дека очекувам над 10 гола сигурно. (y) Премногу скромен испаднав со цифрата, инаку секако дека за тим со амбиција да одбрани титулата се ептен малце. ;)

Излезе интересно интервју со Конте вечерва...

Вика дека пратиле понуда за Вокер, ама многу помала од таа за која на крај Сити го зема, 50 милиони фунти. Значи најверојатно прв избор бил Вокер, па после пробаа за Данило, ама и тој отиде во Сити. Сега целта е Окс или некој таков кој нема да е некое значително засилување на Мозес, ама сепак добро е за конкуренција. Доста од топ целите испуштија веќе и стварно мора во наредниов период да се запне. Очигледно е дека Конте ја притиска управата и јасно кажува дека ако сакаш да се бориш за ПЛ и ЛШ, мора да потрошиш многу пари и да донесеш добри засилувања. Нека одат стварно ол ин на Сандро, знаеме дека е прва цел уште од почеток. Мора некако да го договорат.

Исто вика и дека ако може да бира еден напаѓач, било кој, би го избрал Кејн. Не е некое големо изненадување, Кејн последниве две години стварно се наметна како комплетен напаѓач во ПЛ и сигурно секој менаџер го посакува во својот тим. Само што Леви нема шанси да го пушти.

Се е јасно сега, Конте бара уште 3-4 добри засилувања. Или ќе му ги донесат и ќе може да очекуваме добра сезона, или ќе мора да се задоволиме со максимумот кој ќе може да го извлече од тоа што го има.

Знам прашуваше некој за дрес од кај да порача. Јас пред некој ден порачав од тука. Моментално има 50% попуст и не знам до кога ќе трае. Кошта 17 долари, и се доплаќа по 5 ако сакате име и бројка или ПЛ беџ на ракавите. Не сум порачувал претходно од тука за да гарантирам за квалитетот, ама според ривјуата и видеата на јутуб, би требало да се добри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom