Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Толку е квалитетен овој Ренато Санчез ? Не дека нејќам да дојде,подобро тој отколку бадељ и таквите,ама вака ми изгледа како талент,што му треба добро делкање.....веројатно ако дојде тој бонавентурица ќе си седне на клупа.
Ни требa уште еден box to box игрaч,и мислaм декa и тaкoв прoфил нa игрaч бaрaaт.Имa мнoгу утaкмици зa игрaње,Биглиa,Мoнтoливo,Лoкaтели се registi,Чaлaнoглу е trequartista,Сoсa немaм пoјмa штo се зaмислувa декa е,тркaчи ни се сaмo Џек и Кесие,сo тoa штo Џек незнaм зa кaде е плaнирaн,дaли у срединa или крилo.Мaури ми е интересен лик нo немa дa му дaдaт мнoгу шaнсa.Box to box ни е сaмo Кесие и ни требa уште еден тaкoв.

Леле Фалкао !!

Знам дека не е ни пола од играчот пред повредата, ама се влажним ко тинејџерка на Џастин Бибер само на помислата на Ел Тигре у дресот на Милан :drk:
Бољи е од Калиниќ :icon_lol:

За Санчез се натегаат Румениге и МираЛеби, Баерн би го дале на двегодишна позајмица и облигативно купување после позајмицата за 40 милиони, нашиве сакаат опција за купување за истата сума,

3dDv2hy.gif
Која разлика да му ебам кинескиот :D

i

Интер се распрашувале за Калинич. Да се толку фини и добри да го земат.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Renato Sanches is close to joining Milan for a figure in the vicinity of €40m. The player should sign a four-year contract [L'Equipe].

Јувентус оди по некој од Верати и Матуиди ние сме запнале за 40 милионскиот Санчез да го земеме а ни за пола од тие пари нема прикажано до сега, јес да има само 19 години ама се ми се чини некој флоп ќе испадне налик Кондогбија во Интер. За тие 40-45 милиона комотно може да го земеме Матич и да издоминира во лигава

Јувентус оди по некој од Верати и Матуиди ние сме запнале за 40 милионскиот Санчез да го земеме а ни за пола од тие пари нема прикажано до сега, јес да има само 19 години ама се ми се чини некој флоп ќе испадне налик Кондогбија во Интер. За тие 40-45 милиона комотно може да го земеме Матич и да издоминира во лигава
Секако дека ПсЖ ќе им го даде Верати. Санчез има огромен потенцијал само му трба повеќе време да игра. Тоа му фалеше во Минхен.

Ништо не е договорено. Се преговара за позајмица, а не за 4 годишен договор.
Последно кај Билд е онаа неговата изјава од вчера.

Секако дека ПсЖ ќе им го даде Верати. Санчез има огромен потенцијал само му трба повеќе време да игра. Тоа му фалеше во Минхен.

За заминување на Верати од ПСЖ веќе подолго време се пишува, заинтересирани биле Јувентус и Манчестер.
А наводно понуден бил и на Барселона во трансферот на Нејмар + доплата

Такви потенцијали како Санчез има еден куп, да го земат на позајмица од 3-4м + право на откуп ако се покаже да, ама вака одма 40 милиона е глупост според мене

Ние да преговаравме со Матиуди на кур ќе се качевте. 30 годишен играч. Фала нека си го земат. Плус Раиола му е агент и нема шанси да земеме некој негов клиент.
Матич во Јунајтед.

Ние да преговаравме со Матиуди на кур ќе се качевте. 30 годишен играч. Фала нека си го земат. Плус Раиола му е агент и нема шанси да земеме некој негов клиент.
Матич во Јунајтед.

Баерн за 45 го земаа Џејмс Родригез а ние 40 ќе им даваме за Санчез, нема никаква логика ова што го прават ама ајде

Чекајте,не е земен уште.

И јас ги сакам Модриќ или Фабрегас ама нема шанси да се земат сега за сега. Верати ако си оди ќе оди во Барса само,никаков Јувентус,Матуиди да вистина 30 годишен е што кур ќе ни е,Емерсон 2 плус свињчето.....нема кој а очигледно запнале за уште еден во средина,така да,нема да ми смета овој Ренато,само ко што кажав ќе треба да се изделка,ако веќе иде.[DOUBLEPOST=1501065062][/DOUBLEPOST]#Italy’s Anti-Mafia Commission investigating #Genoa’s sale as its secretary claims money laundering rife in football http://www.football-italia.net/106315/genoa-sale-%E2%80%98under-investigation%E2%80%99 …

Бертолачи 20 милиони....ее фестер фестер у пеколот да гориш.

Баерн за 45 го земаа Џејмс Родригез а ние 40 ќе им даваме за Санчез, нема никаква логика ова што го прават ама ајде
Друг клуб немаше шанси да го земе за тие пари. Тоа од Реал им е фала за Крос. Беше одбиена висока понуда од Челзи, нешто околу 60 мил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom