Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мирабели спремал два тајни потписи за играчи за кои не е слушнато дека се поврзуваме. Нешто како со Андре Силва. Според газета вчера одлетале во непозната локација и телефоните им биле исклучени едно саат време.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Мирабели спремал два тајни потписи за играчи за кои не е слушнато дека се поврзуваме. Нешто како со Андре Силва. Според газета вчера одлетале во непозната локација и телефоните им биле исклучени едно саат време.

Значи секс... Само не е јасно дали ја прифатиле понудата на Марли и Нино или станува збор за некои други, за кои досега немало шпекулации и не биле поврзувани со нив...:D

Значи секс... Само не е јасно дали ја прифатиле понудата на Марли и Нино или станува збор за некои други, за кои досега немало шпекулации и не биле поврзувани со нив...:D
Мене една работа не ми е јасна. Каде го снема змејот на Нино и што има тој да каже во врска со новото раководство. [emoji23]

Ништо ново не е тоа за имињата кои се кријат од јавноста. Сега медиумите си пишуваат секакви приказни за поголема читаност.

За Андре Силва се пишуваше цел месец и трансферот се случи набрзина и неочекувано и не беше непознат и некоја голема тајна.
За Белоти се` уште се во преговори, а за Ренато при крај освен ако не се вмеша Манчестер и да го собере.

Пак почнаа шпекулации за Марез.
Ако се продаде Сусо за да се донесе овој тогаш подобро Сусо и Квадрадо кој може да игра и 3-5-2 отколку само Марез

Ова ти е ради airplane mode.

Искрено, ни се јавија мене и на Марли, се сретнавме на тајната локација во Монако, ама више имаше ред пред собата од Фасоне и Мирабели и не ни се чекаше, рековме ќе се вратиме коа ќе ја завршат и со Белоти. Марли после кратки преговори со асистентката на Мирабели се нафати и за евентуално носење на Џеко да важи понудата. Јас и за Агуеро.

Мене една работа не ми е јасна. Каде го снема змејот на Нино и што има тој да каже во врска со новото раководство. [emoji23]

Како бе што мисли змејот?! Па кажува змејот што мисли цело време, плус какви непристојни понуди даде, читај меѓу редови. Еве ти што мисли коа има намалено со хашишот.

Mirabelli to CDS: One thing I want to say it, write it well and big. This is a message for everyone who comes to Milan, who plays for AC Milan, who has the ambition to come, you must realize what it means to play with this shirt, with these colors in our stadium. we are the Milan. the goal is to win all the competitions we participate in, aim exclusively at the most. Arrogance and conceit? No, just PRIDE.

Оваа изјава на Мирабели нека стои во потпис на сите веб страни на Милан, на сите социјални мрежи и по сите форуми, чуда. После ваква изјава и вакво одлучно понашање со шупци као Мино Раиола, воопшто не е битно дали Мирабели дошол од Интер или Про Верчели.

Фасоне и Мирабели очигледно се професионалци кои точно знаат со кого и со што си имаат работа и во каков проект, во каков тим се влезени. Свака част, воодушевен сум.

И последна работа, ама најважна. Змејот годинава работи како дел од тимот на Фасоне и Мирабели. Се упознаа кај дилерот за хашиш кога Фасоне и Мирабели дојдоа да набават заради што им било неподносливо во другиот тим од Милано, па да заборават на реалноста малце.

Еве ти доказ.

Ептен сакаат звучно име изглеа, иначе јас би размислил и за она дете Андре Силва од Порто. Страшен, ѕверски потенцијал. Можда е паметно да се собере додека не дигне 100 милиони, ама Порто знаат што имаат и сигурно нема да брзаат со продажба, опасни цицачи се тие.

Ова ти е од 20 април, почетоците на змејот, недела дена после преузимањето на тимот од неговите пријатели Фасоне и Мирабели.

Денес, змејот има бајги хашиш и ви открива дека непознатата локација вчера, беа уствари локации. Саат време летаа до Монако да се распрашаат за Томас Лемар, па свратија до Лондон да видат како се Муса Сисоко и Џек Вилшер.

Бројот од директорот од Леверкузен уште го имаат, се слушнаа и за Брант, саат време збореа затоа беа недостапни. Денес ќе летаат за Шпанија најверојатно, сакале да ги проверат Микел Ојарзабал и Ману Тригуерос.

Ете, не знам што сакате појше од змејот топкиве. На 1 септември ќе сумира све, дотогаш има добар хашиш, опуштете се и уживајте.

Апдејт:

Инфото на змејот тек сега стигна до обичните смртници. Хашишот е племенита ствар.

Да не речете дека не ви кажав претходно. Сеа очекувајте го името Ерик Ламела. Нормално како параван за Хари Кејн. :cool:

Последно уредено:
Hahahaha me pretrka zmejot, ja trgnav da pisem deka se u London i deka pregovaraay za igrac koj bil Mister X i za koj do sega nemalo spekulacii.
I deka e mozno da e Harry Kane :vozbud:[DOUBLEPOST=1500985079][/DOUBLEPOST]Fiore go sakale Niang kako zamena za Bernadeski ali Montella se mislel za ne go prodava
Pu da ti ebem frizurata

Каков Кејн не летајте во облаци..
Јас типувам дека ќе пробаат да донесат некој од Махрез, Фебрегас или Мичу

Само да не испадне на крајот Mr X да биде Жиру :pos:

Каков Кејн не летајте во облаци..
Јас типувам дека ќе пробаат да донесат некој од Махрез, Фебрегас или Мичу

Само да не испадне на крајот Mr X да биде Жиру :pos:

Средина од Кеси,Биглиа и Фабрегас ќе биде боли глава :Д Чалканоглу и Џек ќе останат на лево крило, Сусо десно и таму ќе треба да се најде играч за ротација додека напред Силва и шпиц шо би го донеле.

Одбраната е горе доле средена, Ромањоли,Мусачо,Бонучи и Гомез се сосема доволни за штоперските позиции.

Диего Коста е веќе познато име низ медиумите кое се поврзува со нас, а исто и Фабрегас.
Може Санчез, Ериксен... ако е од екипа од Лондон

Ламела и оној Мичу не се некое топ засилување.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Средина од Кеси,Биглиа и Фабрегас ќе биде боли глава :Д Чалканоглу и Џек ќе останат на лево крило, Сусо десно и таму ќе треба да се најде играч за ротација додека напред Силва и шпиц шо би го донеле.

Одбраната е горе доле средена, Ромањоли,Мусачо,Бонучи и Гомез се сосема доволни за штоперските позиции.

Чалханоглу по потреба може да игра и десно крило а го имаме и Борини за недај боже :D

Значи нека го носат Фебрегас и еден од Белоти/Мичу и доста е

Диего Коста е веќе познато име низ медиумите кое се поврзува со нас, а исто и Фабрегас.
Може Санчез, Ериксен... ако е од екипа од Лондон

Ламела и оној Мичу не се некое топ засилување.

Кај може Милан на Санчез да му понуди повеќе од ПСЖ, а Ериксен можно е и топ засилување ќе биде

Полесно е да го договориш Санчез отколку играч од Тотенхем.
После Бонучи ни не знаеме со какво име ќе изненадат.
Не знаеме ни колкава плата планираат да понудат за тој топ играч кој го најавуваат. Кога на Донарума му дадоа 6 мил и се ослободија од високите плати на неколку играчи, тогаш имаме шанси за еден играч со плата 15 милиони.

Платите на играчите минатата сезона беа вкупно 80 мил. Оваа сезона се ослободија од неколку играчи со висока плата и паднаа на 55-60 мил и со новите би можеле повторно да идат до 100 мил годишно.
Според други извори можно е да преговараат за Милер.

Се ова е претпоставки и останува да видиме на крај со кој ќе завршат и колкава плата ќе понудат. Секакви приказни и имиња ќе прочитаме.

Бидете спокојни, братот Мичу пред некој ден објави дека ги окачува копачките на клин и заминува во пензија, ја заокружува богатата фудбалска кариера.

Џабе лицитирате имиња, ви ги кажа змејот алтернативите. :pos:

Од Тотенхем првотимец, поготово клучен играч као Кејн/Ериксен/Али можеш да земеш само ако си во иста секта со тој Леви евреинот и плус да извршиш 2-3 обреда као да си искинеш едно маде, 7 нокти и 12 трепки, да ги свариш во вода која тече само во дворот на Далај Лама на Тибет, да додадеш месечева прашина и драгонглас, да се качиш на Stonehenge и да го испиеш растворот. И плус да му платиш 3 вреќи пари, во денешен пазар = најмалку 100 милиони.

Од Тотенхем само Сисоко, Ламела и евентуално тој жутиот Мин може да се реални опции. Ви кажав навреме сабајле, хашишот е квалитетен овие денови, уживајте, ако има нешто директно од Фасоне и Мирабели, ќе ве известам.

Мојот човек Милер.

Штета мислам дека за овој неаме ама никакви шанси.

Benteke ke go soberat :)[DOUBLEPOST=1500992828][/DOUBLEPOST]
Бидете спокојни, братот Мичу пред некој ден објави дека ги окачува копачките на клин и заминува во пензија, ја заокружува богатата фудбалска кариера.

Џабе лицитирате имиња, ви ги кажа змејот алтернативите. :pos:

Од Тотенхем првотимец, поготово клучен играч као Кејн/Ериксен/Али можеш да земеш само ако си во иста секта со тој Леви евреинот и плус да извршиш 2-3 обреда као да си искинеш едно маде, 7 нокти и 12 трепки, да ги свариш во вода која тече само во дворот на Далај Лама на Тибет, да додадеш месечева прашина и драгонглас, да се качиш на Stonehenge и да го испиеш растворот. И плус да му платиш 3 вреќи пари, во денешен пазар = најмалку 100 милиони.

Од Тотенхем само Сисоко, Ламела и евентуално тој жутиот Мин може да се реални опции. Ви кажав навреме сабајле, хашишот е квалитетен овие денови, уживајте, ако има нешто директно од Фасоне и Мирабели, ќе ве известам.

Michy Batshuayi - za ovoj Michy se pravi muabet ako ne se lazam

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom