Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не е лош Бентеке ама не е баш светска класа засилување(според мене),ваљда на ова мислат кога велат топ плејер,биг хит итн итн......не е ни Ламела пример,иако се добри играчи.

Инаку за Диего Коста,он мене ми е еден од омилените шпицови,иако е пргав и е многу тешко да дојде плус ако нејќе да остане минимум 3 сезони нема поента да се даваат огромни пари за него.

Може воопшто не дискутирале за играч од ЕПЛ,може таму се нашле за некој од....бундес лига. :D

Baern i Dortmund se u Kina komplet so sve direktori, kogo bi zemale drug od Bundeslga?
Sigurni nema takov tip zasiluvanje od Ajntraht Frankfurt :)
E sea ako wifito za skajp im e pojako u london togaj ima sansa :)

Јас мислам Калинич не ни бега...
Види сеа ја мислам дека и вие малце претерувате,Фасоне и Мирабели рекоа дека ќе пробаат да земат јак напаѓач и тоа е тоа.

Шо праиме ако не успеат да се договорат?

Не е океј да донесат ете некој ко Калинич, уше еден средина (Санчес) и уште едно крило?

Ко да заборавате кај бевме пред 4 месеци и какви лета имавме 6 години уназад.

Сосема океј сум со тоа да се скоцка супер тим па една сезона не е фрка да се изгура со напаѓач кој не е светска класа.

Види сеа ја мислам дека и вие малце претерувате,Фасоне и Мирабели рекоа дека ќе пробаат да земат јак напаѓач и тоа е тоа.

Не е океј да донесат ете некој ко Калинич, уше еден средина (Санчес) и уште едно крило?

Сосема океј сум со тоа да се скоцка супер тим па една сезона не е фрка да се изгура со напаѓач кој не е светска класа.
Не реков, ниту дека е добар , ниту е слаб! Мое мислење е дека тој ќе заврши во Милан. А можно е и некој друг, ама за овој мислам дека со сигурност ќе потпише.

Прво, таков имаме во тим, двајца дури. Ако продужи Кутроне да игра вака, не му бега прва постава, второ го имаме и Бака, уште не е ништо официјално околу него.

Трето никој не заборава кои играчи ги красеа боите на Милан задњиве сезони пошо голем дел уште ги носат, уште еден крлеж за плата (Калинич) не ни е потребен, 29 годишен напаѓач што е многу многу многу просечен, поентата е, да купиш некој што ќе биде подобар од тоа што го имаш.

И четврто, веќе земаа еден просек овој трансфер период во името на Борини. Мене лично ми е навреда да го спомнат овој Калинич со "новиот" Милан, па уште 30 милиони да даваат за него, тотален абсурд.

Ко шо викаш ок е без светска класа напаѓач, али не мора просек да купуваш, извади некој од младинци, ем желен да се докаже ем наше дете, ем ништожна плата ќе има испод милионче.

Брат,како е претерување да не го сакаш Калиниќ во тим ? Не може да биде оправдување дека бевме мизерија последниве години и ај сеа да се задоволиме со тотален просек. Ликов,конкретно не битно дали се вика никола калинич или луиз адриано ист профил исти години исто цело Лето не поврзуваа со него пред да дојде Ибра,исто бев стриктно против него,зошто знам,а знаете и вие дека нема во ништо ПЛУС да придонесе за тимов. Еве дури и да ги повтори бројките на Бака,што чисто сумњам,пак неговиот придонес е недоволен за да се намали разликата посебно во голгетерска смисла со тимовите со кои што ќе се бориме за ЛШ следна сезона.

А и згора на се,да потрошиш 200 милиони,и во напад да ти игра калиниќ,не битно и на клупа да седи,е најголема брука и срам,самоубиство класично. Цифрите нејќам ни да ги коментирам пошто не ми мења дали за 30 или 15 ќе дојде кога знам кој му е максимумот.

Немој да ме сфатиш погрешно дека ти се нафрлам или слично,ама озбилно не знам што гледате баш во ликов ти марли форца милан...не знам кои други го сакаат во тим.

Ја не глеам нишо у ликот, нит ми е фаворит и сакам нешо претерано многу да дојде само сакам да кажам дека ако веќе нишо не можат да напраат и на крај го донесат него нема да ми биде проблем ко краткорочно решение.
Бака не би рекол дека е ист играч ко него плус и доста проблематичен е и затоа форсираме негов трансфер надвор.

Нормално дека и ја го сакам Обамејанг или било кој друг јак шпиц пред овој ама ќе замижам на негов трансфер ако остатокот од тимот е скоцкан ко шо треба.

Со Мендеш имале средба на Сардинија никаков Лондон.
Ренато, Диего Коста, Фалкао, Ди Марија, Мангала, Роналдо :icon_lol:

3dDv2hy.gif

Со Мендеш имале средба на Сардинија никаков Лондон.
Ренато, Диего Коста, Фалкао, Ди Марија, Мангала, Роналдо :icon_lol:

Ja kako sto razbrav slikite od rucekot so Mendes deneska od novinarot na Sky se od vcera.
Sabajle zaminale dvajcata za London

Според Педула средба имале само со Мендеш, не е потврдено дека отпатувале во Лондон.
Ренато за Билд изјави дека не е задоволен од Баерн и дека ние сме интересна опција за него. Ако клубовите се договорат и некој му понуди поголема минутажа тој се согласува за трансфер во друг клуб.

Денес Фасоне имал долг телефонски разговор со агентот на Кеита Балде.

Нека го земат Санчез па ако сака и Нианг шпиц нека биде!

Нека го земат Санчез па ако сака и Нианг шпиц нека биде!
Толку е квалитетен овој Ренато Санчез ? Не дека нејќам да дојде,подобро тој отколку бадељ и таквите,ама вака ми изгледа како талент,што му треба добро делкање.....веројатно ако дојде тој бонавентурица ќе си седне на клупа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom