Фан Клуб: Јувентус

Член од
23 август 2010
Мислења
39.981
Поени од реакции
116.679
looooooooooool[DOUBLEPOST=1500647659][/DOUBLEPOST]
а ти да си се тргниш фино лепо од овај фан клуб ок? нели така беше дог сети се уназад
Кој договор бе не кур ме замарај гледаш си праам нормален муабет со Деви. Ако не ти се чита можеш да прескокнеш или имаш опција игнор и тоа е тоа.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Кој договор бе не кур ме замарај гледаш си праам нормален муабет со Деви. Ако не ти се чита можеш да прескокнеш или имаш опција игнор и тоа е тоа.
aj aj ne se vqdi sea :) da ne go baram mislenjeto[DOUBLEPOST=1500648385][/DOUBLEPOST]
Важи, само потсети ме пошо може да забораам кога ќе дојдат Меси и Хазард.
stefan kobe eveti

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Не знам како да ти го доловам, пример има центаршут како Валенсија од Манчестер Јунајтед, рока со сета сила и ако ја закачи некој добро ако не иде у аут на другата страна. :D Кај вас добро е што имате двајца тешкаши напред и ќе може доста центаршутеви да искористат, ама проблемот ќе биде кај првиот бек што ќе може да го затвори Коста, односно да не му даде да шета по неговата страна.
Паметам јас колку лесно го покрија нашите во Минхен.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
looooooooooool[DOUBLEPOST=1500647659][/DOUBLEPOST]
а ти да си се тргниш фино лепо од овај фан клуб ок? нели така беше дог сети се уназад
Фино лепо си одговара чоекот не забавај и ти[DOUBLEPOST=1500656434][/DOUBLEPOST]Now Sky is reporting that Bernardeschi will be at J-Medical tomorrow to take the necessary tests, before officially signing his contract.

Последно уредено:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Strava napad imame.. ama sto e sonsredinata, ne moze samo na kedira markizio i pjanic da se potpreme.. mora uste 1 jak veznjak.. a i desen bek da ne zaboravime..

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ако Барселона го продаде Нејмар на ПСЖ, наводно ќе го барала Дибала за замена. :cautious:

Веќе имаме премногу напаѓачки ориентирани фудбалери, нема да ме чуди Бепе да напрај некое харикири.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ако Барселона го продаде Нејмар на ПСЖ, наводно ќе го барала Дибала за замена. :cautious:

Веќе имаме премногу напаѓачки ориентирани фудбалери, нема да ме чуди Бепе да напрај некое харикири.
Нема шанси Дибала да го побараат како замена..различни играчи се..Дибала според конструкцијата и играта е посличен на Меси отколку на Нејмар..најнелогичен трансфер би бил Дибала во Барса кога имаат веќе поквалитетен играч што ја врши истата работа.

Исто така и ми нема логика трансферот на Бернандески..што ќе правата тројца левичари во нападот?..левичарите како индивидуа се непревидливи ама во екипа ако се повеќе тогаш лесно се читаат како што спомна Мондоико..Баерн пред три сезони во 2014/2015 сезоната кога беа со по 5-6 левичари во тимот неможеа шанса да направат...на Јувентус моментално му треба некој како Переира во сезоната 2014/2015 кога беше освежување на средниот ред за Погба и Видал..најдобро е него да си го вратат:LOL:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Leonardo Bonucci reveals being sent to the stands against Porto was “just the final straw” and he didn’t “feel important” at Juventus, prompting his Milan move.

The defender surprised Serie A viewers with a €42m transfer to San Siro after seven years in Turin, where rumours continue to swirl about the breakdown of his rapport with Coach Max Allegri.

“Having discussions over the years is normal, as I am someone who is very direct and always speaks the truth,” Bonucci told La Gazzetta dello Sport.

The first major signs of trouble were in February, when he was sent to the stands for a Champions League game against Porto after a blazing row with Allegri on the touchline during the 4-1 win over Palermo.

“People thought that was the most striking thing, but in truth it was just the final straw: there had been other situations before that.

“To give 100 per cent, I need to feel important, something that at Juventus was recently happening only in fits and starts.”

Bonucci is well aware he’ll be jeered by Juve supporters when Milan face them this season.

“They ought to know that, just like the insults I received when wearing the Bianconeri shirt fired me up, it’ll be the same if they jeer me.”[DOUBLEPOST=1500683643][/DOUBLEPOST]The 10% in possible future #Bernardeschi sale can't be over 5m €. #Juventus

#DeSciglio: I'm a natural RB. Don't mind playing LB.

#Juventus following youngster Joaquín #Ardaiz for the future. Non-EU. Not #Gimenez of #AtleticoMadrid.

#Juventus offered more than 40m € for #Lazio's #MilinkovicSavic. #Loitito said no.[DOUBLEPOST=1500683802][/DOUBLEPOST]Алегри најави 4-3-3

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.701
Поени од реакции
88.716
Leonardo Bonucci reveals being sent to the stands against Porto was “just the final straw” and he didn’t “feel important” at Juventus, prompting his Milan move.

The defender surprised Serie A viewers with a €42m transfer to San Siro after seven years in Turin, where rumours continue to swirl about the breakdown of his rapport with Coach Max Allegri.

“Having discussions over the years is normal, as I am someone who is very direct and always speaks the truth,” Bonucci told La Gazzetta dello Sport.

The first major signs of trouble were in February, when he was sent to the stands for a Champions League game against Porto after a blazing row with Allegri on the touchline during the 4-1 win over Palermo.

“People thought that was the most striking thing, but in truth it was just the final straw: there had been other situations before that.

“To give 100 per cent, I need to feel important, something that at Juventus was recently happening only in fits and starts.”

Bonucci is well aware he’ll be jeered by Juve supporters when Milan face them this season.

“They ought to know that, just like the insults I received when wearing the Bianconeri shirt fired me up, it’ll be the same if they jeer me.”[DOUBLEPOST=1500683643][/DOUBLEPOST]The 10% in possible future #Bernardeschi sale can't be over 5m €. #Juventus

#DeSciglio: I'm a natural RB. Don't mind playing LB.

#Juventus following youngster Joaquín #Ardaiz for the future. Non-EU. Not #Gimenez of #AtleticoMadrid.

#Juventus offered more than 40m € for #Lazio's #MilinkovicSavic. #Loitito said no.[DOUBLEPOST=1500683802][/DOUBLEPOST]Алегри најави 4-3-3
Бонучи има среќа што никогаш не заиграл под палката на мазохистот Капело, човекот што ни на мртво плачеше, ни на живо се смееше.
Алегри? Пичкин дим бре синко, па уште навреден бил момакот го седнал на клупа еден натпревар зошто предходно му ебал стомајки јавно на терен.
Не се чуствувал веќе важен во тимот? Извини молим те, капитенот најдобрите години ги помина греејќи клупа кај мазохистот, и збор не изусти тој период...Додека Малдини и Занети креваа трофеи во ЛШ, он играше во најмизерниот Јувентус билокога во историјата на клубот...и пак не ствараше никаков раздор меѓу соиграчите.

Мочко еден, ако имало раздор уште од предходно со Алегри, зошто потпиша нов договор во Декември 2016 година? Кого лажеш бре?
Па уште им се сили на тифозите, дополнително ќе го мотивирале ако го свират... Не бе човек, ти неможеше со еден човек да излезеш на крај, затоа и замина од клубот, а не пак да ти свири цел стадион на терен.

Хрк ПУ!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom