Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е кај да оди бе Џими?Ја не верувам. Голем чекор назад за него е Стоке Сити. Со договор ќе пробаат само некој кеш да извадат од негова продажба.
Па нигде. Реков од стандарден у Челзи, стуб у одбрана на 20 години, сеа на 22-23 ќе игра у Стоук. Знаеш ти кое е уназадување е тоа овака гледано. Имаале и други играчи такви повреди, па не ги чекале сто години и праќале на позајмици да ја вратат формата. Мислам дека договоров е колку појше кеш да му извадат не дека рачунаат на него.Е кај да оди бе Џими?
Моментално не е на ниво на Челзи, уште не е ко што треба вратен од повредата. Затоа мора да направи чекор назад, да се врати во послаб тим и да може пак да игра за Челзи.
Знам колку имале такви повреди па никогаш не успеале да се вратат ко претходно.Па нигде. Реков од стандарден у Челзи, стуб у одбрана на 20 години, сеа на 22-23 ќе игра у Стоук. Знаеш ти кое е уназадување е тоа овака гледано. Имаале и други играчи такви повреди, па не ги чекале сто години и праќале на позајмици да ја вратат формата. Мислам дека договоров е колку појше кеш да му извадат не дека рачунаат на него.
Витезе или некој од Француска лига му е судбина, помири се со Зума. Да видиме тој Кристијансен дали го бива, некако подлежен ми е на киксови, немаше сјајна сезона у Борусија.М како и цел тим.Знам колку имале такви повреди па никогаш не успеале да се вратат ко претходно.
Уназадување е доколку немаше повреда. Сеуште е млад и воопшто нема да му е уназадување доколку успее да се наметне во Стоук сезонава и го видиме во старата форма кога ко од шала му собираше топките на Агуеро.
Ќе видиме, има ете сезона за да се врати. Не викам јас дека сигурно ќе игра пак за Челзи, тоа никогаш не се знае. Ама правилна одлука е потегов.
И сега он на 13 играше, а се врати во февруари ама не е доволно тоа. Не изгледаше стабилно, се осеќаа последиците од повредата. Потребно му е константно да игра пак, секоја недела, ако сака да има шанси да си ја врати формата.Јас мислам дека Зума можеше да заврши работа и во Челзи, кога ќе собереш мечевите во ЛШ, па и ако Челзи игра пак во подоцната фаза од ФА Купот на крај пак 25 утакмици ќе му се соберат најмалце.Ама вие си знаете.
![]()