Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа глеав на АлЏезеира,документарец,за гздата на Шкендија ...... Еколог фирмата е крива за трговија со луѓе ....Индијци ја снимаа и Британци .....Ако искриве спомнат нешо за Самс,подобро шшшшш ....ок. ?! ХА. .....Ги фатија:ROFLMAO:

Некоја информација кога ќе бидат пуштени картите у продажба?

Зашо е само југ пуштен? И 2 блока од запад.
Северна не ради Уефа. Има уште работа таму за Супер Купот. Мислев и запад ќе го пуштат, исток за гостите али ништо...

Северна не ради Уефа. Има уште работа таму за Супер Купот. Мислев и запад ќе го пуштат, исток за гостите али ништо...
Значи толку а? Абе ни 10к вака не собира нормални ли се... Нека даат пола исток, пола запад, блок 6 од јужна. Барем пола капацитет нека има, никој не им ја чепка северната се им еб*м.

10 карти купени и кафана резервирана :drk::drk::drk:
Уште да ги помочаме[DOUBLEPOST=1500639029][/DOUBLEPOST]
На Комити да не им ги даваат Блок 28,27,26 или грешка сум?
Можно е да се за комити . И блок 6 на јужна го нема за купување карти , тој е најверојатно за гостинските навивачи

Последно уредено:
Нема да е, ќе зависи и од тоа кој све ќе биде шампион, али пак мислам дека нема да сме. Све док не се покачи до кај 7-8 коефициентот.
ws1cgpSWQg6LpzZ4BpDpPg.png

Еве како иде бодувањето.
Pa nie kolku sho znam imavme 6.8, a na stranata na uefa pishi 4.8 nekade.. i ovie poenive da ne se za eliminacija (ako odpadnish kolku zemash) a ne za pobeda ?!?

Pa nie kolku sho znam imavme 6.8, a na stranata na uefa pishi 4.8 nekade.. i ovie poenive da ne se za eliminacija (ako odpadnish kolku zemash) a ne za pobeda ?!?
Све убаво пишува. Вардар за сега има земено 1,5 поени, а има 5 и нешто. Што значи ќе има преку 6.5 следната сезона според моменталната ситуација. Ако се влезе у група било ЛШ/ЛЕ би требало да сме носители.

Изгледа не се земаат поени од победа или нерешено, се до групните фази.
Ако отпаднеме од Копенхаген, а потоа отпаднеме и од плеј-оф фазата, тогаш имаме 1.5 поени од игрите во квалификациите и плус некои поени кои се пресметуваат како некаков просек од поените што ги освоиле претставниците од Македонија (барем јас така го сфаќам системот).
Пример, Вардар и Шкендија испаѓаат во плеј-оф од ЛЕ, заедно собираат 3 поени, 0.25 има Пелистер, 0.5 има Работнички, што значи дека просекот би бил 0.9375.
Во превод Вардар би лапнал 2.4375 поени.
Во пресметките за наредната сезона се бришат поените од 2012/13 кога сме освоиле 1.250 поени. Тоа, значи дека додаваме околу 1.187 поени и би имале 6.312 поени.
На пример, со ваков коефициент ќе бевме носители во првата квалификациона фза од оваа година.
Многу не кине мизерната 13/14 со волот Андреев кога не се пласиравме во Европа. Со таа сезона, веројатно уште од оваа година ќе бевме носители во второто коло.
Ти ја ебам Брегалницата да ти ја изнаебам.

EDIT: Грешка сум, не се додавал просек од вкупните освоени поени, туку 20% од поените на федерацијата кои не знам како се пресметуваат. Што значи дека би имале некој коефициент накај 6.

Изгледа не се земаат поени од победа или нерешено, се до групните фази.
Ако отпаднеме од Копенхаген, а потоа отпаднеме и од плеј-оф фазата, тогаш имаме 1.5 поени од игрите во квалификациите и плус некои поени кои се пресметуваат како некаков просек од поените што ги освоиле претставниците од Македонија (барем јас така го сфаќам системот).
Пример, Вардар и Шкендија испаѓаат во плеј-оф од ЛЕ, заедно собираат 3 поени, 0.25 има Пелистер, 0.5 има Работнички, што значи дека просекот би бил 0.9375.
Во превод Вардар би лапнал 2.4375 поени.
Во пресметките за наредната сезона се бришат поените од 2012/13 кога сме освоиле 1.250 поени. Тоа, значи дека додаваме околу 1.187 поени и би имале 6.312 поени.
На пример, со ваков коефициент ќе бевме носители во првата квалификациона фза од оваа година.
Многу не кине мизерната 13/14 со волот Андреев кога не се пласиравме во Европа. Со таа сезона, веројатно уште од оваа година ќе бевме носители во второто коло.
Ти ја ебам Брегалницата да ти ја изнаебам.

EDIT: Грешка сум, не се додавал просек од вкупните освоени поени, туку 20% од поените на федерацијата кои не знам како се пресметуваат. Што значи дека би имале некој коефициент накај 6.
Мислам дека тие поени идат за рејтинг на лигата, незнам дали баш ги делат клубовите.
У право си дека се бришат поените од пред пет сезони. Така да нема да бидеме носители ни следната сезона спрема моменталната ситуација.:sleep::cenzura:
Еве како идат поените за Лига.
hxwq2TS8QMmlSYkZ9Ix_aQ.png

Све убаво пишува. Вардар за сега има земено 1,5 поени, а има 5 и нешто. Што значи ќе има преку 6.5 следната сезона според моменталната ситуација. Ако се влезе у група било ЛШ/ЛЕ би требало да сме носители.
Spored uefa imame 4,250 sega vidov, a ko beshe zdrepkata nekade ne pishese 6.6 a Hafnajrdur od Island imashe 6.9 se sekjavam pishevme vo forumov pishevme deka nie od nenositelite imame najgolem koeficient..

Spored uefa imame 4,250 sega vidov, a ko beshe zdrepkata nekade ne pishese 6.6 a Hafnajrdur od Island imashe 6.9 se sekjavam pishevme vo forumov pishevme deka nie od nenositelite imame najgolem koeficient..

Вардар имаше преку 5 квота кога се влечеа паровите за ЛШ. Ти сигурно си гледал рејтинг на клубови за некоја сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom