Струмица

Значи од кога го ставија Зоран Заев за Градоначалник градот започна да ни заличува на метропола.
Свака му чест на човекот, никој до сега не е направил толку многу за Струмица. Градот е супер, од ден на ден се се поразубавува. За тие што се од Струмица знаат колку е убаво.

колко сам се смејал на човеко на семафорто шо е , тај шо трче.. . бех го видел .. ама денеска застанах го гледам и се смеем.. закон еј, лудница

колко сам се смејал на човеко на семафорто шо е , тај шо трче.. . бех го видел .. ама денеска застанах го гледам и се смеем.. закон еј, лудница

смехе на крајо забрзува да трче..:pos2: (само јас оддамна го гледах):)

Еден од подобрите...:) градови во Македонија...

... ne spomnavte nisto za parkot -najdobar park ima vo strumica neli??? a piceriite bonita, elizabet najubavi pici, (a ne ko vo enriko za nisto ne gi biva)

хехе...и јас се смеев на тоа
еден другар стои и се смее...и ко почна на крајот многу брзо да трча другаров крева рака и на цел глас вика Абе ееееј...дек ујде...чек ме мене
се скинав од смеење:pos2:

Значи од кога го ставија Зоран Заев за Градоначалник градот започна да ни заличува на метропола.
Свака му чест на човекот, никој до сега не е направил толку многу за Струмица. Градот е супер, од ден на ден се се поразубавува. За тие што се од Струмица знаат колку е убаво.
Gradona4alniko ni e zakon:wink:

Е аман веќе со човеците шо трчат! Ај саа изброејте ут колко диоди е напраан.
Клето шеј, потруди се на кирилица и без 4, 6 и сл. Поубаво изгледа, ОК?

Струмица - град држава :)

@*_-|DiEsEl|-_*
Престанејте да му еам мајката со тава веќе... Те Лас Вегас, те Њу Јорк... Струмица си е Струмица, неможе со никој друг град да биде иста.

-
Градоначалнико да се кандидире уште еднаш кога ќе бидат следните избори за 1 или 2 год. незнам, не ги следам тие работи многу.. а и уште не ме занимат. Сигурен сум дека ќе добие уште еден мандат.

Само ме интересире, ќе се менат ли и семафорите кај поранешна „Иднина“ и тие доле кај Жито Струмица?

Јас живеем на таа страна, оште не гледам да работат на семафорите. Саа за саа се тии, за понатам не знам дали ќе ги менат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom