Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ја на Венгер не му верувам ама 5%, едно викат друго прајт. Подолски и Жиру ко ги зеде викаше дека не го продават ван пуси, истото го викаше за На$ри, Фабрегас...
После изјавава на Санчез 80% сум сигурен дека ќе заврши баш во Сити, сам Венгер ќе им го однесит ко ќе лунат Сити 60-70м[DOUBLEPOST=1500299785][/DOUBLEPOST]Иначе статија за тие што не се добро упатени во матни бизниси
http://www.independent.co.uk/sport/...ow-a-transfer-deal-really-works-a7837031.html
Ван пуси, На$ри...:facepalm:
Друже немаш 8 год и не се караш на објава на дерби.мк опрај се.

Мислев до Роџерс е, али ливерпул продолжува со ФМ трансфери.

Ван пуси, На$ри...:facepalm:
Друже немаш 8 год и не се караш на објава на дерби.мк опрај се.

Што се најде засегнат бе пријател да не ти е некој фамилија? :eek:
Како к.р сакам ќе ги именувам

Мислев до Роџерс е, али ливерпул продолжува со ФМ трансфери.
Добро сега квалитетни леви бекови малце се во дефицит во светот па мора да се ризикува и експерментира. Моментално само Менди кој е пред трансфер во друга екипа не гледам кој друг лев бек може да смени екипа. Можеби требаше да тргнат по Родригез ама сега им е касно.

Овој Робертсон беше одличен во Хал, со Мегвајер беа најдобри таму, ама колку е за голема екипа ќе видиме.

Добро сега квалитетни леви бекови малце се во дефицит во светот па мора да се ризикува и експерментира. Моментално само Менди кој е пред трансфер во друга екипа не гледам кој друг лев бек може да смени екипа. Можеби требаше да тргнат по Родригез ама сега им е касно.

Овој Робертсон беше одличен во Хал, со Мегвајер беа најдобри таму, ама колку е за голема екипа ќе видиме.
Гаја од Валенсија не е лош, стварно не знам зашто до сега никој не тргна по него.

Доволно им беше од Морено

Гаја од Валенсија не е лош, стварно не знам зашто до сега никој не тргна по него.

So nego negde procitav deka imalo zaebancii so third part ownership, odnosno od onie igracite koi se vo sopstvenost na agenti i mozno e radi toa da gi izbegnuvaat ekipite tie igraci.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
So nego negde procitav deka imalo zaebancii so third part ownership, odnosno od onie igracite koi se vo sopstvenost na agenti i mozno e radi toa da gi izbegnuvaat ekipite tie igraci.
Не сум запознаен стварно, нека кажат нешто повеќе за него @Atso и @MkDon.
Неколку сезони веќе игра добро, млад е, башка изигра баш солидно ЕП за младинци.

@Uli Hoeneß

Ако се оствари ова ќе почниш да ме нарекуваш Нострадамус...јас бев првиот што предвидов трансфер на Санчез во ПСЖ без ниту една шпекулација од ниту еден медиум да се појави :D[DOUBLEPOST=1500376499][/DOUBLEPOST]
Не сум запознаен стварно, нека кажат нешто повеќе за него @Atso и @MkDon.
Неколку сезони веќе игра добро, млад е, башка изигра баш солидно ЕП за младинци.

Ќе оди во Реал Мадрид догодина,Тео Хернанез нема става,квалитет и конструкција да игра лев бек и ми делува дека ќе го форсираат како централен..премногу е висок и силен како Бејл и се сомневам дека има квалитети да го наследи Марсело..Гаја е перфектна замена за него

@Uli Hoeneß
Ќе оди во Реал Мадрид догодина,Тео Хернанез нема става,квалитет и конструкција да игра лев бек и ми делува дека ќе го форсираат како централен..премногу е висок и силен како Бејл и се сомневам дека има квалитети да го наследи Марсело..Гаја е перфектна замена за него
Не. Тео Хернандез ќе игра лев бек во Реал. И јас имав мислење дека ќе го форсираат нешто како Рамос на почеток од десен бек па во централен, али не. Сигурен сум дека немаш изгледано ниту еден натпревар од дечково (што и би било сосема нормално, и јас немав, не ни го знаев ликов дека воопшто постои пред Реал да покаже интерес према него) затоа и такво мислење имаш дека нема да го биде за лев бек. Баш напротив, ова е тоа што му требаше на Реал како замена за Марсело. Никој не бараше уште еден Марсело, туку ни требаше цврст и снажен во одбрана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom