Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Понуда за Р. Санчез 2 годишна позајмица за која милан би платил 7 милиона плус опција за да се купи џа 40 милиони.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

нема шанси да го барале Локатели, прејаки се во средина за он да им треба, новинарска патка е за да се дига тензија ама ја би им го дал и него и де шиљо само да им помине газоболот од вчера:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

If juventini nightmares were a photo

DEt2qgWXkAArnjY.jpg

:LOL:

Овој Санчез шо скапа на клупа во Баерн?

Мене некако ми е сумљиво ова со Бонучи, да не иде Донарума следната година у обратен правец :icon_lol:. Читав и Локатели го барале ја искрено пре Донарума би го дал него Локатели мислам дека има потенцијал да биде класа средниста башка не ми изглеа на лигле како Донарума.

Али како и да е кинезиве ептен сериозни ми изгледаат па мислам кој и да си оди они ќе донесат добра замена бар пари не се у прашање така да останува уште Монтела да го уклопи тимов. Ако до јануари не сме бар 3то место Монтела ќе лета како партал, волку пари не се фрлени за во ЛЕ да игра Милан :icon_lol:.

95% дека Донарума следно лето ќе летат од тимов, ако толку желба му е Јувентус нека изволит, далеку од то дека ќе ни е мило, но освен да се обидиме да спречиме такво нешто ништо друго не мојме, еве годинава на пример го спречивме успешно, но не мојт секое лето.. А за тоа дека во зделкава на Бонучи е вклучено било што со Донарума не си прајте филмој, то излезе од фанојве на Јуве кој шо викаа дека не е можно да го купиме Бонучи и сеа као демек ајде можно е ама Донарума е вклучен.

требаше да се чува Лападула како амајлија ако ништо друго. :cool:

Среќен сум што дојдоа и бонучи и биља и сите други, ама мислам дека пута пет ќе бидам среќен ако си отидат Монтоливо и Абате. тоа ќе биде правата радост за мене. Тогаш мислам дека конечно ќе падне мувлата од Милан и ќе се тргне црниот облак.
Многу ме интересира од кои клубови имаат понуди, мада сум сигурен дека не се погоре од Удинезе или Сампдориа.

После она дека ќе донесат уште еден играч од среден ред веќе почнаа да пишуваат за Ренато Санчез и Ракитич.
Ова беше шанса да земат 13 мил за Лападула. Играч кој не е планиран за следна сезона и парите нека се искористат за друг напаѓач. Иако повеќе сакав тој да остане отколку да дојде Борини.

За Бонучи сега ќе платат 13 мил. Нашите не објавуваат детали за ниеден трансфер, можно е и други играчи да се исплаќаат на рати. :cautious:

Aubameyang just liked a tweet from a fan that says come back to Milan basically!

Ovoj frizurava pecen e za Celzi kako sto citam. 74mil Evra navodno prifatile BvB
Sega nasive so sve sile na Beloti, samo da ne se poserat i ona pederceno preceneto od Real da go donesat, prevara od igrac zaedno so Danilo :)
Za 35 mil ako go dava real cisto deka e mlad, ni dinar pojke :)

Нема врска тоа ако го договорат на рати уште поубаво него ли да ги лупнат од еден пат,еве и Баерн го зема Хамес на позајмица со право на откуп.Иначе шом ке оде Аубамејанг,нека го зберат Белоти и Ренато Санчез и доста е[DOUBLEPOST=1500138021][/DOUBLEPOST]Најверојатно планира Монтела да игра со 3 во одбрана барал од управата да му го доведат Себастијан Рончаља шо беше у Фиорентина.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom