Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Angry Swansea City slap £50million price on Everton target Gylfi Sigurdsson

Не вака бе, ќе се најде сега некој по angry и ќе понуди 50 милиони. И?

:toe:

Читав вчера Лестер ќе ги продавале сите набавки од прошлото лето :lolzz:

Менди, Муса, Слимани... 65 милиони евра платија за овие тројца :facepalm:

Загреани се за Ихеначо.

:toe:

Менди, Муса, Слимани... 65 милиони евра платија за овие тројца :facepalm:

Загреани се за Ихеначо.
Слимани е супер напаѓач, само не им требаше. Слимани и Цилер им беа луксуз појачања кои требаа да ги остават на крај. Штопер и ДМ саглам требаше да земат. Другово не го ни коментирам.[DOUBLEPOST=1499950173][/DOUBLEPOST]Некни пишав дека НА Abdelhak Nouri од Ајакс му се слошило на терен, наводно аритмија. Е не било баш наивно за аритмија, сега поради проблемите од викендот е дијагностицираН со permanent brain damage, не се знае или барем не објавуваат кој центар е погоден, дали ќе може да збори како што треба, да оди, сетилата дали ќе му се во ред, за играње фудбал веќе не ни станува збор. Греота, се додека не почнат да ги проверуваат како што треба фудбалериве ќе гледаме вакви случаи и соиграчи и тренери како се држат за глави и се молат.

DEOTor1XUAIkAh8.jpg

Последно уредено:
Ако отиде Сигурдсон во Евертон тоа значи Баркли во Тотенхем. Исти играчи се и не верувам еден од нив да грее клупа, плус тука е и Руни кој за Мурињо и Ван Гал ја играше оваа позиција.

Ако отиде Сигурдсон во Евертон тоа значи Баркли во Тотенхем. Исти играчи се и не верувам еден од нив да грее клупа, плус тука е и Руни кој за Мурињо и Ван Гал ја играше оваа позиција.
Па и Баркли не е заминат на турнеата со Евертон. :D

Дали во Евертон или во Тотенхем, Баркли ќе си грее клупа :D

Нека бара трета опција.

И за Менди некаде прочитав. :D

Што ќе им е на Јунајтед после Лукаку? :D

Вокер ала Кешли Кол
Kyle Walker: Man City sign close to signing Tottenham right-back[DOUBLEPOST=1499955915][/DOUBLEPOST]
Иста сума се збори, 50 милиони фунти. Алвеш само услуга им направи, ке си земат помлад бек.

Иначе, овие од Скај не читале вчера на форумов. o_O

From Paul Pogba to Romelu Lukaku: Jose Mourinho's giants at Manchester United

skysports-man-utd-height_3999554.jpg

Не знам во кој свет играчи од 187цм се џајантс, не трипаат многу и овие од Скај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom