concrete
alte Esel
- Член од
- 22 март 2005
- Мислења
- 12.248
- Поени од реакции
- 1.703
Алма Национале, жив ме фати.., ко у фото финиш... Зајчев Рид хе,хе Зајчев Рид , мора да си астроном со дулбија? Тогаш сигурно знаеш дека на Зајчев Рид имаша опсерваторија со купола ко онаа на Маунт Паломар??Го забораи блиндираниот џип у време на конфликтот од 2001-ва, коа гореше државава, а резервистите пукаа со пиштолчиња на вода врз учк пошо „немаше“ пари државава за вистинско оружје.[DOUBLEPOST=1499793787][/DOUBLEPOST]
Штета што не ги читаш моите постови, туку рефлексно, телешки реплицираш на моите постови без ангажман на ниедна мозочна ќелија. Јас не сум генијалец, ниту надпросечно интелигентен, ама со тебе разликата е Монт Еверест - Водно...да не речам Зајчев рид.
Искрено да ти кажам, за тебе имам впечаток дека само на форумов уште глумиш кловн, а у реален живот (ако воопшто го имаш, пошо нон-стоп си овде) - г'зот ти гори за да се прешалташ кај „комуњарите“.
Инаку овде не сум сигурно повеќе време во однос на тебе на пример., или по некоја логика сметаш дека топиков е само за свети крави , забранет за други кои не мукаат како нив???...