ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Испаѓа дека само Охриѓани се вознемирени. Според ohridnews, странците немаат гајле од земјотреси

DESQ4skXUAA30kV.jpg

Ориѓани ... БУФТАТ ЛИ УШЧЕ В ОХРИД или поминаја буфтајната ?!![DOUBLEPOST=1499719586][/DOUBLEPOST]
Па и ние у Скопје тераме туризам, а лани имавме и поплава и земјотреси. Си збуфтавме 600 миљона у фејк фасади, а пак никој не дојде. Не ќе да е до земјотресите....а и за Охрид ми личи дека е така. Си бараат изговори.

Имаме и ние туристи во Скопјево, прееска видов 5-6 Косооки Жути туристи во близина на ГТЦ :)

...10.07.2017
до сега во Охрид пет пати стресе,
после полноќ 00,12 мин 3,3 Рихтер на 2км длабочина,
14.16 мин 2,8 Рихтер на 2 км длабочина
14.20 мин 3,3 Рихтер на 2 км длабочина,
14,39 мин 3,3 Рихтер на 2 км длабочина,
15.05 мин 2,5 Рихтер на 1 км длабочина,
дали се смири тлото или се насобира енергија, па ќе стресе посилен, никој не знае ! :(

...10.07.2017
до сега во Охрид пет пати стресе,
после полноќ 00,12 мин 3,3 Рихтер на 2км длабочина,
14.16 мин 2,8 Рихтер на 2 км длабочина
14.20 мин 3,3 Рихтер на 2 км длабочина,
14,39 мин 3,3 Рихтер на 2 км длабочина,
15.05 мин 2,5 Рихтер на 1 км длабочина,
дали се смири тлото или се насобира енергија, па ќе стресе посилен, никој не знае ! :(

Да се надеваме дека ќе престане.
Во четврток одам во Охрид, можеби ке избега од мене земјотресот на друго место..хахаха;)

Да се надеваме дека ќе престане.
Во четврток одам во Охрид, можеби ке избега од мене земјотресот на друго место..хахаха;)
Некој би пишал дека од тебе и Ѓаволот би избегал, ама ти тоа како комплимент ќе го сфатиш. Ок, се изрекламира дека ќе одиш во Охрид ( и без тоа сонцето ќе продужеше да грее).

Некој би пишал дека од тебе и Ѓаволот би избегал, ама ти тоа како комплимент ќе го сфатиш. Ок, се изрекламира дека ќе одиш во Охрид ( и без тоа сонцето ќе продужеше да грее).
... мене ми вели каде ќе иде, зашто си толку лош? на диета си?:)

..

Ќе видиме дали Холанѓанецот и Хрватот биле во право. Според нив до 13.07.2017 треба да има уште еден појак земјотрес 4-5ка а после Катина слободно може да плива до 3то плитко :cool:

Форумот ќе продолжи и без твоето зајадување кое редовно го рекламираш.
Секој ден ќе те известувам за состојбите на Охридското земјиште, ексклуз:backa:ивата ти ќе ја имаш:backa:

Испаѓа дека само Охриѓани се вознемирени. Според ohridnews, странците немаат гајле од земјотреси
Странците се по целден на плажа после низ чаршија,затоа и немаат гајле.Проблем е ко ќе треба сабајле да станиш на работа а тресат 3ки и 4ки цела вечер.Среќа шо конечно се смирија Петрино и Плакенска планина,иначе незнам како ќе се издржвеше!

Нешо се заќутевте охриѓани.
Или престанаа земјотресите или се научивте со љуљање да заспивате ко бебиња.

Има дојава?
Се шегував, кога реков дека е само надеж. Имав дојава.
Сите знаат дека имам врски кај Сорос кој е Илуминат и го контролира харпон што ги праи земјотресите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom