Многу грд синдром,уживање во туѓа невоља,типично за нашиов народ.Бараат, крвта им ја ебам, нека им се врати за све, да имаат една мртва сезона им фали.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу грд синдром,уживање во туѓа невоља,типично за нашиов народ.Бараат, крвта им ја ебам, нека им се врати за све, да имаат една мртва сезона им фали.
Стабилизирај се малку, верувам не си до толку проклет.Бараат, крвта им ја ебам, нека им се врати за све, да имаат една мртва сезона им фали.
Ако они имаат многу лоша сезона што да кажеме за другите. Тоа со вестите им одговара на сите што имаат некоја понуда за сместување како и да е.Vo Ohrid ziveam i ne ne sum proklet, samo imam golema zelba da tie hotelierite od hotam koi barale cenzura na vestite za zemjotresite da imaat mnogu losa sezona.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Toj sto raboti sezonski sekako e eban, kakva i da e sezonata, istite pari se.Ако они имаат многу лоша сезона што да кажеме за другите. Тоа со вестите им одговара на сите што имаат некоја понуда за сместување како и да е.
Еве и на интернет пишуе дека ќе се смири. А сите знаеме дека на интернет ако пишуе, тогаш нема друго. Закон.ајде, од денес ваљда ќе намалат земјотресиве
Тоа е позитивната страна на бугарските пасоши.Се помалце има ефтина работна рака.Многу ми е кејф шо се повеќе љуѓе се снајдуваат па работат на запад.Сега квичеле газдиве демек на младиве не им се работело.Ајде бе на Охридските хотелиери и газди не им се свиѓале вестите оти премногу се говорело за земјотресите во Охридско ... нив побитна им е заработувачката отколку безбедноста и здравјето на луѓето ... да газдите ќе се офајдат, а дали некој се запрашал за колку плата им работат работничињата по тоа ресторантите, кафичите, продавниците ... па не можеле да си најдат доволно работници од Охридско па морале дури од Источна МКД да бараат ефтина работна сила !
Да,Од Скопје лани и Охрид ако ги собереме сите земјотреси, два од три најјаки беа во Скопје (4.4 и 5.3)
Еве и на интернет пишуе дека ќе се смири. А сите знаеме дека на интернет ако пишуе, тогаш нема друго. Закон.
Од Скопје лани и Охрид ако ги собереме сите земјотреси, два од три најјаки беа во Скопје (4.4 и 5.3)
статистички факт кажувамНе е поентата да си ги мериме кој имал појак земјотрес. Лошо е шо не се смирува, еве сабајлево пак, се па и навечер фаќаат да им се плукнам, цело време спиеш со едно око отворено.