Како го кажа ова како да си агентот на Конти па знаеш дали имало други понуди за него или неImase zainteresirani timovi za Konti ama samo Milan imase oficijalna ponuda za nego drugoto se bese spekulacija.
Imase pisano na edna strana ovoj novinarot DiMarzo (ako ne gresam) deka Milan ima oficijalna ponuda dodeka Inter samo se rasprasuvale so ostanatite timoviКако го кажа ова како да си агентот на Конти па знаеш дали имало други понуди за него или не
Па зар некоја будала очекуваше да не не одбие?Видал ве одби каков Баерн
Од толку екипи кои го бараат него, зошто мислиш дека би дошол во Интер?Дај го Наинголан сеа.![]()
Па ние со Раџа ќе го скршиме бато.Од толку екипи кои го бараат него, зошто мислиш дека би дошол во Интер?
Мора да сватите дека додека не се накрените и застанете на здрави нозе, нитуедна ѕвезда нема да иде кај вас...така беше и со Јуве кога 2-3 години нитуеден јак играч несакаше да дојде, цело време крпевме со Пациенца, Џакерини, Матри, Кваљарела, Асамоа, Исла итн...
Прво јако засилување од светска класа ни беше Тевез, потоа го скршивме мразот и почнаа да идат други играчи
Имаше интерес и од Наполи, но Конти е фан на Милан. Не знам кога е договорен, ама агентот на почеток на јуни им соопшти на Аталанта дека Конти веќе има договор со Милан и ќе оди таму или никаде.
Вие си го имате Де Шиљо кој одамна бара трансфер и се крие.
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Па не им квариш него не си информиран,Конти фино лепо ве одјеба вас и покрај тоа што му понудивте и побогат договор и повеќе пари на аталанта,играчот е фан на Милан му се укажа шанса да игра во тимот за кој што навива,не знам што не ви е јасно.
However, Conti has no intention of listening to any other proposals, as his heart is set on the red and black side of San Siro.
Конти од сам старт го сакаше само Милан и тоа е тоа, имаш изјави имаш сфашта по интернетов, земи прочитај.
Сигурно веруваш во вакви скриншоти од ФБ без линк до статусот?![]()
Фанот на Милан![]()
![]()
![]()
Јас само ви кажувам шо пишал на фејсбук пред 7 години оти гледам пишувате дека е фан на милан. А дека би се тешел?Сигурно веруваш во вакви скриншоти од ФБ без линк до статусот?
Фанови на Интер и Јувентус се теша дека ова лично тој го има напишано.![]()