Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2014
Мислења
5.140
Поени од реакции
6.591
Како го кажа ова како да си агентот на Конти па знаеш дали имало други понуди за него или не
Imase pisano na edna strana ovoj novinarot DiMarzo (ako ne gresam) deka Milan ima oficijalna ponuda dodeka Inter samo se rasprasuvale so ostanatite timovi ;)

Inaku Juventus nudele 10mil za pozajmica na Costa od BM so odkup slednata sezona za 30M a Inter e odbien od BM so ponuda za vidal od 57 m.e.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Супер, за кур ми е јувенташкото копиле. Дај го Наинголан сеа. :D

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.282
Поени од реакции
13.262
Видал ве одби каков Баерн :icon_lol:

Па зар некоја будала очекуваше да не не одбие?
Така он ќе го остаи баерн за сегашниов мизерен интер...
Па не само он,било кој од овие класа играчи што се спомнуваат,а играат во екипишта (ди марија,хамес р.,санчез) има да не корпираат ко из шале.
Ќе ти дојдат они да делат соблекувална со медел,ансалди,сантон,нагатомо,брозгара и другарчињата...питам си кур

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.699
Поени од реакции
88.707
Дај го Наинголан сеа. :D
Од толку екипи кои го бараат него, зошто мислиш дека би дошол во Интер? :D

Мора да сватите дека додека не се накрените и застанете на здрави нозе, нитуедна ѕвезда нема да иде кај вас...така беше и со Јуве кога 2-3 години нитуеден јак играч несакаше да дојде, цело време крпевме со Пациенца, Џакерини, Матри, Кваљарела, Асамоа, Исла итн...
Прво јако засилување од светска класа ни беше Тевез, потоа го скршивме мразот и почнаа да идат други играчи

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Од толку екипи кои го бараат него, зошто мислиш дека би дошол во Интер? :D

Мора да сватите дека додека не се накрените и застанете на здрави нозе, нитуедна ѕвезда нема да иде кај вас...така беше и со Јуве кога 2-3 години нитуеден јак играч несакаше да дојде, цело време крпевме со Пациенца, Џакерини, Матри, Кваљарела, Асамоа, Исла итн...
Прво јако засилување од светска класа ни беше Тевез, потоа го скршивме мразот и почнаа да идат други играчи
Па ние со Раџа ќе го скршиме бато. ;););)

Кој го бара бе, само Манчестер, иако не ми се верува баш, други играчи брка Мурџо. Ако не се лажам имаше изјави од Раџа дека не му се заминува од Италија.

Јуве и ден денес не може да собере екстра класа играч. :icon_mrgr:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.569
Имаше интерес и од Наполи, но Конти е фан на Милан. Не знам кога е договорен, ама агентот на почеток на јуни им соопшти на Аталанта дека Конти веќе има договор со Милан и ќе оди таму или никаде.

Вие си го имате Де Шиљо кој одамна бара трансфер и се крие.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Па не им квариш него не си информиран,Конти фино лепо ве одјеба вас и покрај тоа што му понудивте и побогат договор и повеќе пари на аталанта,играчот е фан на Милан му се укажа шанса да игра во тимот за кој што навива,не знам што не ви е јасно.
However, Conti has no intention of listening to any other proposals, as his heart is set on the red and black side of San Siro.
Конти од сам старт го сакаше само Милан и тоа е тоа, имаш изјави имаш сфашта по интернетов, земи прочитај.

Фанот на Милан :D :D :D

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.569
Сигурно веруваш во вакви скриншоти од ФБ без линк до статусот? :pos:
Фанови на Интер и Јувентус се теша дека ова лично тој го има напишано. :icon_lol:
Јас само ви кажувам шо пишал на фејсбук пред 7 години оти гледам пишувате дека е фан на милан. А дека би се тешел? :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

http://www.pianetamilan.it/ultimissime/conti-nel-2012-post-contro-il-milan-i-soliti-sorteggi-inc/
Тој шо ја напишал статијава најверојатно бил некој андеркавр фан на интер/јувентус (за да се тешат дека конти лично го напишал статусот):ojeaa::ojeaa::ojeaa:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.282
Поени од реакции
13.262
Бреј колку лично се сфаќаат муабетиве за фудбалериве,мислиш за луѓе од нивна фамилија се збори.
Па овој се тешел,па оној се секирал,па трет си ебавал мајката...
Богдачува.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom