Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.527
И што има врска рандом избор на навивачи со тоа што Конти отиде у Милан?
Па во слични вакви анкети можеш да најдеш и имиња како Меси, Роналдо, Нејмар, Бејл и сл. Сепак морам да признаам, интересно и смешно исто ко фотошопираните слики од Дињата на Анчо кои патем ги има за секој клуб.

И да го сакал Интер играчот ова во ниту еден случај не може да се мери со приказната за Кондогбија кога Галијани официјално беше избркан од состанок.

П.С Internews.it само пренесуваат информации поврзани со Интер од големите новинарски куќи, не се ексклузива они. Ако Газета пише дека Интер го сакал Конти и интерњуз тоа го пренесе, не мора да значи дека е релевантна таа информација.
Ако не се лажам има и milannews.it и за другите клубови, платформа која работи на ист принцип.

Добро де куроФ ми, знам како идат тие работе, и сакав само да се позаебавам да ве ебем тоа.

Пеџа ви лупа линкови од Спортски.мк да дркате на Санчез, сеа Интерњус не бил релевантен :icon_lol:

Сте станале ко Јувенташиве :kuracc:

пс. 7-ми Јули е, Борха Валеро го чекавте ? :pos:[DOUBLEPOST=1499511328][/DOUBLEPOST]
Ти брат искрено верваш во ова?..дај не заебавај барем тебе те рачунам за попаметен и поасолен чоек..биди сериозен малце
Брат на интернет е, мора да е вистина !

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Брат на интернет е, мора да е вистина !
Секако дека мора да е вистина,и Интер ете ќе ги ангажира Наинголан,Ди Мариа и Санчез од најново..и тоа е вистина...Роналдо ќе одел во Манчестер и тоа е вистина..еве слушам Челзи ја израмниле понудата на Јунајтед за Лукаку:pos:(убедливо најглупа шпекулација што ја имам прочитано) и тоа сигурно е вистина..се е вистина на интернет..ете и Сорос сака да ја уништи Фиром и тоа е вистина по дифолт

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А шо треба да кажи?.."Само Милан ме побара?..а Интер не беа заинтересиран за мене и чекав да видам дали ќе ми понудат поголема плата па да размислам дали да одам кај нив"..како 10 годишшни деца сте,истиот муабет можам во спротивна насока и за Кондогбија да го правам ама факт е дека го одбра Интер поради парите а не дека имало некаква љубов..се е пари бе луѓе разберете еднаш ,каква љубов какви бакрачи

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И овие лажат. :coffee:

WWWWWWWWWWWWO-000OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO0OW0WO0WOWWWWWWWWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWOWO0WO0W0OWO0WO0WOWOWOWOWOWOWWWWWWWWWWWWWWWWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

Каква изјава ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј до сега невидено и нечуено во историјата на интервјуата, dream come true!!!!! :O:OO:O:O:O:O:O:O:O

Нигде не спомна дека го одбил Интер за да дое у Милан. :coffee:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.527
А шо треба да кажи?.."Само Милан ме побара?..а Интер не беа заинтересиран за мене и чекав да видам дали ќе ми понудат поголема плата па да размислам дали да одам кај нив"..како 10 годишшни деца се,истиот муабет можам во спротивна насока и за Кондогбија да го правам ама факт е дека го одбра Интер поради парите а не дека имало некаква љубов..се е пари бе луѓе разберете еднаш ,каква љубов какви бакрачи

Не мора да значи. Не е секогаш се во парите. Не викам дека Конти го одбрал Милан од љубов, незнам дали примети во постовите погоре дека се заебавав.
Едноставно Милан се договориле први, и дечкото и неговиот агент решиле да го испочитуваат дадениот збор.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Остави ги,го одбрал Милан поради многу љубов што имал спрема нив,сигурно и Интер се тепале да го ангажират ама никакви Сунингски пари неможеле да ја згаснат неверојатната љубов и желба да игра за Милан големиот Конти ..во Милан ќе игра за боној да си купи нешто ситно на попуст од продавница и од фан шопот..бидејќи секако за љубов се работи,ете и во изјавата се познава..првиот играч во историјата да дај онаква изјава..вчудоневидено Forza Milan:vozbud:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Добро Џони, ако е вистина дека дечкото си е навивач на Милан верувај дека воопшто не го боли кур ако во Милан заработува да речеме 500к евра или милион евра помалку од тоа што би заработувал во Интер. Едноставно сака да игра у Милан и тоа е тоа, не се сите болни по пари.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Остави ги,го одбрал Милан поради многу љубов што имал спрема нив,сигурно и Интер се тепале да го ангажират ама никакви Сунингски пари неможеле да ја згаснат неверојатната љубов и желба да игра за Милан големиот Конти ..во Милан ќе игра за боној да си купи нешто ситно на попуст од продавница и од фан шопот..бидејќи секако за љубов се работи,ете и во изјавата се познава..првиот играч во историјата да дај онаква изјава..вчудоневидено Forza Milan:vozbud:
Форсираш ептен, јес да е у курац фудбалот отиден ама мислам дека пак има океј играчи шо ете би сакале да играат за клуб чии фанови се од деца.

Конти од сам старт го сакаше само Милан и тоа е тоа, имаш изјави имаш сфашта по интернетов, земи прочитај.

http://www.football-italia.net/104155/agent-conti-only-wants-milan

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.527
Добро Џони, ако е вистина дека дечкото си е навивач на Милан верувај дека воопшто не го боли кур ако во Милан заработува да речеме 500к евра или милион евра помалку од тоа што би заработувал во Интер. Едноставно сака да игра у Милан и тоа е тоа, не се сите болни по пари.

Od Bitola e !

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Форсираш ептен, јес да е у курац фудбалот отиден ама мислам дека пак има океј играчи шо ете би сакале да играат за клуб чии фанови се од деца.

Конти од сам старт го сакаше само Милан и тоа е тоа, имаш изјави имаш сфашта по интернетов, земи прочитај.

http://www.football-italia.net/104155/agent-conti-only-wants-milan
Јас не реков дека не го сакаше Милан туку ме нервира што верувате во шпекулации дека Интер го сакал што нема никаква врска.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.140
Поени од реакции
6.591
Imase zainteresirani timovi za Konti ama samo Milan imase oficijalna ponuda za nego drugoto se bese spekulacija.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.052
fcinternews e generator na vesti, taka da izvori im se site, i pisuvaat Se ...
ama do sega nitu eden relevanten izvor ne iskoci za da potvrdi deka inter ispratile oficijalna ponuda do atalanta, nit sliki od sredbi so agenti, pretstavnici na atalanta, i slicno ...

E sega dali imale interes ili ne toa ne mozeme nie da go znaeme, ama edna rabota vi garantiram, tesko deka Inter za igrac ko konti, odnosno desen bek, ke dade tolku mnogu pari, nikogas toa ne bilo slucaj u istorijata na timot, za bek tolkava suma da dadat, mozebi maksimum 20m evra, ama skoro 30 ? U nikoj slucaj, osven ako ne stanuva zbor za nekoj veke izgraden igrac koj haral vo golemite prvenstva. Mislam i za toj dalbert deka ne se spremni nad 20 da odat, a i ako otidat, za mene toa bi bil retardiran i glu

A i da, sramota e da se razviva diskusija za .... konti : ))), aj da e marselo od real pa da razberam, ili nekoj drug gotov proizvot, vaka za konti :), milion takvi talenti ima u svetov taka da izborot za tie delovi od terenot e sekako golem, durigo e sea dali ke go upecas praviot igrac ili ke izgoris so nekoj mrtovec ko ansaldi na primer.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom