Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Шкрињар ќе биде најдобар дефанзивец. Џабе не е платен 30 мил.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.053

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
i sto so slikava, link daj kade pisuva deka conti zemal za defanzivec na godinata u italija, nagradi koi gi dava italijanskata federacija, takvo info na net nikade nema, vo paket so igrac na sezona, i tim na sezona.

C

Castiel

Гостин
i sto so slikava, link daj kade pisuva deka conti zemal za defanzivec na godinata u italija, nagradi koi gi dava italijanskata federacija, takvo info na net nikade nema, vo paket so igrac na sezona, i tim na sezona.
Според спорт италија башка и беше најефикасен дефанзивец за прошла сезона што не значи дека ќе го биде.. Ама за инат да кажеш дека не бил солиден за прошла сезона ...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.053
Според спорт италија башка и беше најефикасен дефанзивец за прошла сезона што не значи дека ќе го биде.. Ама за инат да кажеш дека не бил солиден за прошла сезона ...

dobro, ima razlika, sport italia, i oficijalni nagradi sto se delat od federacija. Inace nikade ne sum rekol deka ne bil soliden, niti pak deka bil, zasto atalanta osven so inter, ne gi gleav u drugite utakmici, na evropskovo za mladi ne bese nesto posebno ...
Koga sme kaj istoto, skriniar e izbran u najdobriot tim, pa ne gleam nekoj navivac na inter da se mava u grudi so toj podatok. Golem kur, ali kolku sto vie imate osnova za konti da se nadevate deka ke se pokaze dobro za imeto na klubot, tolku iame i nie so ovoj, ne gledam apsolutno nikakva razlika.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Кога сме кај наградиве, не ми е јасно како Сари доби за најдобар тренер а не освои ништо.

Продолжете.

R

red.devil

Гостин
Кога сме кај наградиве, не ми е јасно како Сари доби за најдобар тренер а не освои ништо.

Продолжете.
Можеби неговиот тим изненадил а овој завршил огромна работа со ростерот што го имал на располагање. Титула не значи ништо за индивидуални награди, ако беше така под дефолт сите награди требаше да одат кај шампионот.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.834
Поени од реакции
17.785
Како фан на Серија А можам да кажам дека мило мие и дека Милан ќе е мн интресен тим годинава бар на хартија така делува и мислам дека мн мн паметно се засили. Конти има потенцијал да биди играчиште, Родригез e апгрејд дефинитивно заедно со Конти на бековските позиции. Уште не ми е јасно зошто Интер и Јувентус не тргнаја по Конти кога на двата тима им требаат десни бекови пособено млади и ете Италијанче. Силва ме интересира како ќе се снајди ама мислам дека и тој е апгрејд на моменталните Бака и Лападула плус е доста млад.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Како фан на Серија А можам да кажам дека мило мие и дека Милан ќе е мн интресен тим годинава бар на хартија така делува и мислам дека мн мн паметно се засили. Конти има потенцијал да биди играчиште, Родригез e апгрејд дефинитивно заедно со Конти на бековските позиции. Уште не ми е јасно зошто Интер и Јувентус не тргнаја по Конти кога на двата тима им требаат десни бекови пособено млади и ете Италијанче. Силва ме интересира како ќе се снајди ама мислам дека и тој е апгрејд на моменталните Бака и Лападула плус е доста млад.
Имаше интерес и од Наполи, но Конти е фан на Милан. Не знам кога е договорен, ама агентот на почеток на јуни им соопшти на Аталанта дека Конти веќе има договор со Милан и ќе оди таму или никаде.

Вие си го имате Де Шиљо кој одамна бара трансфер и се крие.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.701
Поени од реакции
88.710
Ќе биде интересно Де Шиљо да стани нешто налик како Пирло... Отпишан вон форма фудбалер, заминат во Јувентус да грее клупа, и го гледаш по некое време изиграва Ѕамброта по бековските позиции :Р

Се шалам, Алегри радо ќе го игра до смрт Барѕаљи како бек, одколку да му даде шанса на младичов :)

П.С. Кога нова тема и кои се кандидатите за отварање?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Имаше интерес и од Наполи, но Конти е фан на Милан. Не знам кога е договорен, ама агентот на почеток на јуни им соопшти на Аталанта дека Конти веќе има договор со Милан и ќе оди таму или никаде.

Вие си го имате Де Шиљо кој одамна бара трансфер и се крие.

Тие се тие муабети од пред кооперација, и после зашто ви се ругаме.

Прво, ниеден агент нема да ти признае дека го договорил неговиот клиент со друг клуб пред да се договорат клубовите, али океј, да не ви кварам расположение и панче малдини вести.

P

PewDiePie

Гостин
Па не им квариш него не си информиран,Конти фино лепо ве одјеба вас и покрај тоа што му понудивте и побогат договор и повеќе пари на аталанта,играчот е фан на Милан му се укажа шанса да игра во тимот за кој што навива,не знам што не ви е јасно.

C

Castiel

Гостин
Тие се тие муабети од пред кооперација, и после зашто ви се ругаме.

Прво, ниеден агент нема да ти признае дека го договорил неговиот клиент со друг клуб пред да се договорат клубовите, али океј, да не ви кварам расположение и панче малдини вести.
Маубет од пред кооперација во стил сигурно имаме договорено некој јак трансфер само чекаме 1ви јули да дојде да се официјализира?

http://www.gazzamercato.it/esclusive/giuffredi-conti-vuole-solo-il-milan-intesa-totale-con-i-rossoneri-che-bravi-fassone-e-mirabelli/?refresh_ce-cp

Интервју на агентот на Конти од 9 јуни. Ама добро Панче малдини муабет е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom