Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ај честито нека е :) Дај кажете некоја цака и ние да фатиме(освен купување безброј сокови) :P:D
Данкишен...да се враќа :)
Нема цака...0,5л...двајца ќе се организирате..и праќајте преку web (бесплатно е).

Ај честито нека е :) Дај кажете некоја цака и ние да фатиме(освен купување безброј сокови) :P:D

Другар мој (не ни гледа фудбал сречкото) од едно капаче го извлекоа.

Така да ако ти е пишено... :D

Лаказет ќе искинит вгодина. Осеќам.

Лаказет ќе искинит вгодина. Осеќам.

Друже, не е фан клуб Арсенал ова. :icon_mrgr:

Ептен почнаа да ми делуваат незаинтересирано за трансфериве. Си играат сакам/несакам, па после плаќам/не плаќам толку. Прашај си цена, ако ти одговара плаќај, ако не има еден куп други играчи. А најјако ќе биде ако не се донесе напаѓач деновиве, Руни пред заминување, ќе се тргнува само со Рашфорд на турнеја.

^Знам, само намерно го пишувам тука пошто имаше едно време мини румори и за овој. Времето ќе покажи дали згрешивме што не го донесовме.

Ја би да се искористи како мамка за Лукаку (и онака се бфф со Погба, нека ја угоди со Жозе работава :P)

:icon_lol:

Иначе утре ќе понудат 66 милиони фунти за Мората, би требало да се доста.

Керик нов капитен изгледа. Ерера заменик капитен.

И Мат Лоутон го вика истово за Лукаку.

Му кажав 2-3 збора на Мурињо [emoji14]

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Ќе имаме 7ка,9ка и 10ка за пополнување.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Најјако ќе биде да договорат цена со Реал за Мората и после во последен момент да им го спуштат, со откажување на трансферот и купување на Лукаку :ROFLMAO:

Јас па мислам дека Лукаку ќе бега во Челзи, а ова сега демек заинтересирани сме им е повеќе Реал да ги прифати тие 5-6 милиони помале што ги нудиме од тоа што го бараат.

Како што се чини сме го договориле Лукаку ѕа 75 милиони фунти. Според мене подобар избор од Мората зошто пред се е докажан напаѓач во лигата и во последните неколку сезони е меѓу топ 3 напаѓачи во лигата.

Последно уредено:
Јас па мислам дека Лукаку ќе бега во Челзи, а ова сега демек заинтересирани сме им е повеќе Реал да ги прифати тие 5-6 милиони помале што ги нудиме од тоа што го бараат.
Ни пола саат не беше потребен за мојава експертиза да падне во вода :vozbud::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom