Рдт е препорака о Европската комисијаНекој да ми објасни зошто есдеес со години трубеа за радиодифузна такса, Шекеринска на твитер пишуваше „денес да имавме Влада, немаше да имаме РДТ“ а денес даваат изјава дека ќе ја укинат НАЈРАНО во Октомври?
Рдт е препорака о Европската комисијаНекој да ми објасни зошто есдеес со години трубеа за радиодифузна такса, Шекеринска на твитер пишуваше „денес да имавме Влада, немаше да имаме РДТ“ а денес даваат изјава дека ќе ја укинат НАЈРАНО во Октомври?
Пффф коинциденција.@Almeida го бараше Иреал, еве ти го секој ден најмалку по 3 саати јадење гомна, фацк ин браин прави.
Шо посака човеку знаеш ли?
Значи легално е јас да снимам додека ти давам пари, и после да речам еве овој рекет ми зема?За тоа знаеме. Јавно е кажано.
...оди напи се нешто за смируење.., повтори 20 пута..никој нема да оди во апсаана... како мантра...Вака кај и да е ќе експлодираш.Ние сме мала економија, со многу малку може животот кај нас да се смени.
Да речеме, Топ 10 фирми во Софија според број на вработени, да дојдат и да отворат фирми кај нас и да вработат помеѓу 40-50% од тоа што го вработуваат во Софија и да даваат иста плата како и во Софија, ќе имаме економски бум во смисла на плати.
Пред да се прашаш дали оваа влада има капацитет, треба да се расчистат срањата од грујо, ко на пример грешка во автопатот вредна 120 милиони.
Капацитетот на оваа влада не треба да го гледаме во тоа што ќе направи со буџетот, туку со парите на арамиите, дали ќе ги врати, дали ќе ги затвори и слично.
Капацитет во онаа класична смисла, влада има буџет и да видиме за што е способна, подобро не тоа е грешка перцепција бидејќи после овие срања што се десија единствена работа што оваа влада треба да направи е апсаана за арамиите и враќање на парите, не мора ни улици да гради, ни патишта доволно се овие две работи.
..од кај сеа па роаминг експертуПффф коинциденција.
Ама затоа лансот олабаи со трипер теориите - тоа ваљда у ЦК на дпне ги координираа.
Овој стариов се врати од Паралија од тие ефтините јунски аранжмани по 50 евра шо ги тераат со гајби пиперки од дома и сеа е одморен, напунет у full stamina mode.
Него не знам со незаситниов бетон шо ќе се праи. Ќе фати уште малку го**а со лопата да јаде. Усул нема дечкото. Као фолира дека од некоја плажа ни пишуел, ама тоа ако е вол да плаќа мрсни сметки за роуминг за дудлање у партија. Све ми личи дека Коцекопаана е единствена "плажа" шо ја видел у живот.
Фрли поглед на пучина, одмори очи малку. Само делиш дијагнози на форумов 24/7 и тресеш глупости у надеж дека фамилијата е уште у игра....оди напи се нешто за смируење.., повтори 20 пута..никој нема да оди во апсаана... како мантра...Вака кај и да е ќе експлодираш.
Па да продужиме после околу тоа што би било кад би било....[DOUBLEPOST=1499282200][/DOUBLEPOST]
..од кај сеа па роаминг експерту
какви талибани?http://www.libertas.mk/zaev-so-bugarija-treba-da-se-reshi-delot-za-narodite-i-delot-za-zaednichkata-istorija/
сега веднаш треба да се брише од Википедија
Масакр во Ваташа
и да се напише успешната акција на блгарската војска против 12-е комунистички талибани...
.. а таа пиратеријата 3-то полувреме под итно да се забрани и уништи
Поминал рокот на тоа ветувањезначи ако денес (на 30 март 2017) имаа влада - ќе немаше РДТ
Денес сме 5ти јули
oкПоминал рокот на тоа ветување
Не само тоа. Заев и за евтината тарифа за струјата истото го рече.Мислам дека треба да се каже дека не е укината затоа што се чека ребалансот на буџетот. Исто така треба да се каже дека Рада буквално јадеше гомна без потреба. Ти тоа "денес" го сфаќаш ко јануари. Не, тоа "денес" и значело денес, значи 30 март.
После ребалансот на буџетот.Не само тоа. Заев и за евтината тарифа за струјата истото го рече.
Мислиш на "политичарка"?[DOUBLEPOST=1499285562][/DOUBLEPOST]...дa се крие и дa цмиздри кaкo п...a пoд кoшуљa
Струјата каква врска има со буџетот?После ребалансот на буџетот.
Туку со мене муабетот ти беше за снимките. Легално било да се снима лидер на партија, и легално било тоа да е доказ. Браво бе.
Ниедна снимка не смее да е доказ на суд. Се знае шо е доказ, хартија, црно на бело, тоа е доказ. А не пратиле од партија некој да го снима и ајде доказот ете го. Ако земал поткуп тогаш нека ги следат парите, нека најдат доказ и нека го затворат, не можеа? Можеа ама немаа доказ. Приказните за тоа дека не сакале се само приказни за мали деца, не можеа бидејќи немаа докази.Мислиш на "политичарка"?[DOUBLEPOST=1499285562][/DOUBLEPOST]
Струјата каква врска има со буџетот?
Има и легални видови на прислушувања и тие се доказ. Без разлика кој е.
Информирај се. Ако некој бара мито и се пријави тоа, може институционално да се преземат такви мерки. Јас не знам за конкретниот случај како било, ама има и легални прислушувања.Значи легално е јас да снимам додека ти давам пари, и после да речам еве овој рекет ми зема?
Не знаеш ни тоа претпоставувам. Па ај размисли си дали е легално да се снима и да се земе таа снимка како доказ. Најлесно е да кажеш не знам, тоа ви е во чипот ставено, за се и сешто викајте не знам. Така беше 10 години, не можете да се одвикнете, а се најдете во тесно одма не знам викај. Вморони тврдокорни.
А слушaј мене ме интересирa кoгa тoa сељaчиштетo гo уценувaше психoпaтoт, aкo oвoј уцвикaше и му јa предaдеше влaстa, ке беa ли oбјaвени бoмбите?Информирај се. Ако некој бара мито и се пријави тоа, може институционално да се преземат такви мерки. Јас не знам за конкретниот случај како било, ама има и легални прислушувања.
Не трескај, читај убаво што пишувам.