Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ептен е погоден црвениот дрес (y)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.787
Поени од реакции
67.104
Ах, само да не беше флегма на теренот... Беркамп за сиромашни...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Каква елеганција папапа,техника на менаџер 200ка

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Член од
14 април 2012
Мислења
32.787
Поени од реакции
67.104
За 5-6 дена нашиве треба да се соберат, почнува претсезонската тура, абер нема од трансфери. Вуди си го прчи со рагби тимов на Англија, си цепнал во Австралија.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добивме 7.5 милиони фунти од трансферот на Кин во Евертон или во превод може да го плаќаме Руни уште 6 месеци :icon_lol:

S

silmarillion

Гостин
Ќор трансфер нема сем шведот пред припреми, не е на арно.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај што нема трансфери, нема ни шпекулации да си замине некое дрво од тимот.
Искочи шпекулација од Џојс дека Евертон се загреале за Руни, таман го вратија на каверот на ФБ со дресовите, сега пак ќе треба да го вадат во фотошоп :pos:
Win win ситуација, нема потреба ни да се сели (Ливерпул и Манчестер се блиску), се враќа дома, ние се ослободуваме од платата и тие негови минути ќе ги добива барем Переира.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Искочи шпекулација од Џојс дека Евертон се загреале за Руни, таман го вратија на каверот на ФБ со дресовите, сега пак ќе треба да го вадат во фотошоп :pos:
Win win ситуација, нема потреба ни да се сели (Ливерпул и Манчестер се блиску), се враќа дома, ние се ослободуваме од платата и тие негови минути ќе ги добива барем Переира.
Камо да бидне нешто од тоа, ама некако тешко остварливо ми е. Доста пазареа Евертон, единствено ако си замине Лукаку па тогаш да оди Руни, ако остане не ми се верува.

А најдобра опција ќе му биде таа, и за него и за клубот. Со онаква форма срамота ќе биде да игра, само ќе им намалува минутажа на останатите.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.608
Поени од реакции
6.394
Каде дома? Да не Евертон му е поголемо "дома" од Јунајтед?
Ако не е од академијата мене Руни ми е како наше дете.

Kajgana Shop

На врв Bottom