C
Castiel
Гостин
И една нека е од снајдер одлично би ни дошол.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која е оваа ? Башка и тапа е.Само оваа ја признавам да ми иде секоја вечер во кревет
![]()
Бoрбa зa титулa?Требa дa oдиме чекoр пo чекoр,не сaкaм дa бидaм песимист,нo не знaчи декa aкo пoтрoшиме преку 100М декa aвтoмaтски сме кaндидaти зa титули.Еве ке збoрувaм зa Сериa А,лaни бевме 6,гoдинaвa oбјектив дa се плaсирaме вo ЛШ,знaчи нaјмaлку 4 местo.Јувентус реaлнo се клaсa пред нaс,лaни oсвoиa титулa сo 91 пoен,Рoмa 87 пoени,90дaдени гoлa и гoл рaзликa52,Нaпoли 86 пoени,94дaдени гoлa и гoл рaзликa 55.Ние имaвме 63 пoени,57 гoлa и гoл рaзликa 12.Рoмa и Нaпoли веке имaaт рaзигрaни тимoви,a ние ке имaме 7 нoви стaртери.да резимираме што купивме до сега (ако не сум во право надополнете)
Одбрана: Родригез, Мусачио
Срединa: Кеси, Чалканоглу
Напад: Борини, А.Силва.
Од мене имаат позитивна оценка за сите засилувања до сега, факт е дека последниве 5години бевме тапа тим и неинтересен па ова што го добивме до сега е премија, а и парите кои ги трошиме не се за потценување. Еве и Конти ако го земат тоа се 7 нови играчи, јас со оглед на постоечкиов играчки кадар сите нови би ги играл прва постава, факт е дека во ланскиот тим ни вредеа само Џиџи, Џек, Ромањоли и донекаде Сусо (иако за сусо би рекол дека една птица не носи пролет, до сега скапа по позајмици па ова лани можи да се кажи беше блесок кој ако не го повтори паѓа се во вода).
Jaс очекувам борба за титула во секое натпреварување во кое учествуваме годинава, ние сме Милан и додека бевме респектабилен тим постојано беше така.
Спортски поздрав...
Za Donnarumma...
Novinar italijanskog Sky-a Gianluca Di Marzio kaže da mu je Milan duplirao ponudu kako bi ostao: 10.000.000 evra po sezoni. Ugovor na pet godina.
Не знаат ни да преведат овие од кај шо си копирал, платата шо му ја дава Милан е 5м по сезона на 5 години и тоа со даноци вкупно праи 50м.
На коњ личела ?! хахаххахаха ти батец скаран си со женска убавина.Различен вкус бе синак,мене твојава на коњ ми личи во фацата
Pessina's agent will meet with Atalanta tomorrow. He will be the counterpart in the deal for Conti to Milan. [Sky]
Atalanta must find an agreement with Pessina, then Conti to Milan will move forward.
Море клето тимче овие аталанта
Каква кражба кога нема утакмица изиграно 6 месеци ?20 мил + 4 бонуси и 2.5 мил евра по сезона. Во денешно време 24 мил кражба за ваков играч. Прочитав и дека ќе земе број 7, а за 10ката ќе го донесат друг.![]()
4 месеци. 16 натпревари нема играно. Во меѓувреме тренираше со приватен тренер. Како и да е смешна е цената.Каква кражба кога нема утакмица изиграно 6 месеци ?