Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Кои се овие? :icon_mrgr: Средината е Бакајоко, еден од другите двајца треба да е Рудигер ама неам појма кој. аааАа третиот треба да е Сандро.
И ти си прател фидбал ццц......

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.610
Поени од реакции
59.412
Кои се овие? :icon_mrgr: Средината е Бакајоко, еден од другите двајца треба да е Рудигер ама неам појма кој. аааАа третиот треба да е Сандро.
Прашуваш кои се, а сите ги знаеш :facepalm:

Сакаш да се фалиш или да билдаш постови?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
И ти си прател фидбал ццц......

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Прашуваш кои се, а сите ги знаеш :facepalm:

Сакаш да се фалиш или да билдаш постови?
Ми текна до дека го пишував постот. Ради шпекулациите, не за друго, иначе така на фаца само на Бакајоко ми текна. Кој го знае Рудигер како изгледа жити се. :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ми текна до дека го пишував постот. Ради шпекулациите, не за друго, иначе така на фаца само на Бакајоко ми текна. Кој го знае Рудигер како изгледа жити се. :D
Секој нормален што прати фудбал.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
Секој нормален што прати фудбал.
Секако. Ниту имам Арена да гледам Серија А, ниту сум ја гледал Рома во ЛШ/Ле, освен против Барса кога тепаа дома или нерешено ако не заврши.. Флоренци кога им го шибна од центар. И толку. Не сум сигурен дали игра на Конфедерацииве, ама исто Германија не сум ја гледал, сеа во финалето утре вечер ваљда ќе научам кој е големиот Рудигер. xD

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па треба да бидеш мангуп ко 83% форумџии, да прогуглаш малку, да видиш што позиција игра, како изгледа и да умараш до 101 и назад на форумов за него, ко да си му постар брат и менаџер воедно.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.235
Поени од реакции
18.405
Па треба да бидеш мангуп ко 83% форумџии, да прогуглаш малку, да видиш што позиција игра, како изгледа и да умараш до 101 и назад на форумов за него, ко да си му постар брат и менаџер воедно.
Исто како што ти прогугла за пеналите на Рома и ги постираше еден по еден, без притоа да имаш изгледано 2 ипол утакмици од Серија А, а изиграваше како нивни генерален директор. Или кога напна за ситуацијата Буфон/Донарума за после тоа мудро да се провлечеш, откако информациите на гугл секнаа изгледа.

Добро барем никаде не си напишал дека ти не спаѓаш во тие 83% од форумџиите :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Исто како што ти прогугла за пеналите на Рома и ги постираше еден по еден, без притоа да имаш изгледано 2 ипол утакмици од Серија А, а изиграваше како нивни генерален директор. Или кога напна за ситуацијата Буфон/Донарума за после тоа мудро да се провлечеш, откако информациите на гугл секнаа изгледа.

Добро барем никаде не си напишал дека ти не спаѓаш во тие 83% од форумџиите :icon_lol:
Мондо, ако сакаш да ме дупиш можеш да најдеш и посуптилен начин, не мора на секој мој пост да ми реплицираш за да ми привлечеш внимание.

Во врска со пеналите на Рома, јас кажав дека ќе ги глеам на Јујтјуб и ќе дадам мое мислење дали се безвезе свирени и си го пишав мислењето, не глумев експерт и сепознавач на фудбалската игра.

Едно е да кажеш дека според тебе нешто е или не е пенал а при тоа да го имаш тоа глеано а друго е да земеш да објаснуваш за некој фудбалер пошто играш фудбал менаџер а таму го класифицираат како future star.

Јас сум едниот тип на форумџија, ти си другиот, пример. Ти објаснуваше како со 17 години си го предвидел падот на Интер после Мурџо, така?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.235
Поени од реакции
18.405
Мондо, ако сакаш да ме дупиш има и посуптилен начин, не мора на секој мој пост да ми реплицираш за да ми привлечеш внимание.

Во врска со пеналите на Рома, јас кажав дека ќе ги глеам на Јујтјуб и ќе дадам мое мислење дали се безвезе свирени и си го пишав мислењето, не глумев експерт и сепознавач на фудбалската игра.

Едно е да кажеш дека според тебе нешто е или не е пенал а при тоа да го имаш тоа глеано а друго е да земеш да објаснуваш за некој фудбалер пошто играш фудбал менаџер а таму го класифицираат како future star.

Јас сум едниот тип на форумџија, ти си другиот, пример.
Симптоматично е дека честопати твојот профил се совпаѓа со она што го критикуваш.

Пеналите на Рома се обиде да се направиш експерт, бидејќи како прво не ни разбра што беше поентата. Се разбира дека на Јутуб ќе погледнеш дали досудените пенали биле правилни, но што се случува со оние недосудените против нив? Што се случува во слични ситуации на конкурентите на Рома, дали судиите применувале исти критериум или меките пенали свирени за Рома (кои поединечно може да се оквалификуваат како правилни) за другите биле одмавнувани со рака како од шала? Како ќе го увидеш тоа со голо гледање снимки од Јутуб стриктно на тие ситуации? Овде се гледа глумењето експерт, бидејќи за да го знаеш тоа мора генерално добро да ја следиш целата лига и утакмиците во истата, а не така површно преку видеа од по 2 ипол минути.

Истото важи и за Донарума-Буфон споредбата. Исто било, а овој за малку ќе го каменуваа, додека Буфон уште капа му симнуваат во Парма. Или и за ова не се обиде да изглумиш нешто wow познавање?

Kajgana Shop

На врв Bottom