- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Збориш од инает, Вулвс никад не е дно тим.Буквално ист пример.
Едниов у бош тим ко Интер, сеа овој во дно тим ко Вулвс.
Збориш од инает, Вулвс никад не е дно тим.Буквално ист пример.
Едниов у бош тим ко Интер, сеа овој во дно тим ко Вулвс.
Тоа е тој веродостоен Орнстеин
Кои се овие?
И ти си прател фидбал ццц......Кои се овие?Средината е Бакајоко, еден од другите двајца треба да е Рудигер ама неам појма кој. аааАа третиот треба да е Сандро.
Прашуваш кои се, а сите ги знаешКои се овие?Средината е Бакајоко, еден од другите двајца треба да е Рудигер ама неам појма кој. аааАа третиот треба да е Сандро.
И ти си прател фидбал ццц......
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Ми текна до дека го пишував постот. Ради шпекулациите, не за друго, иначе така на фаца само на Бакајоко ми текна. Кој го знае Рудигер како изгледа жити се.Прашуваш кои се, а сите ги знаеш
Сакаш да се фалиш или да билдаш постови?
Секој нормален што прати фудбал.Ми текна до дека го пишував постот. Ради шпекулациите, не за друго, иначе така на фаца само на Бакајоко ми текна. Кој го знае Рудигер како изгледа жити се.![]()
Значи Донеф не знае.Секој нормален што прати фудбал.
Секако. Ниту имам Арена да гледам Серија А, ниту сум ја гледал Рома во ЛШ/Ле, освен против Барса кога тепаа дома или нерешено ако не заврши.. Флоренци кога им го шибна од центар. И толку. Не сум сигурен дали игра на Конфедерацииве, ама исто Германија не сум ја гледал, сеа во финалето утре вечер ваљда ќе научам кој е големиот Рудигер. xDСекој нормален што прати фудбал.
Па затоа прашував вчера. Ич нема фаца за добар фудбалер...Значи Донеф не знае.
Исто како што ти прогугла за пеналите на Рома и ги постираше еден по еден, без притоа да имаш изгледано 2 ипол утакмици од Серија А, а изиграваше како нивни генерален директор. Или кога напна за ситуацијата Буфон/Донарума за после тоа мудро да се провлечеш, откако информациите на гугл секнаа изгледа.Па треба да бидеш мангуп ко 83% форумџии, да прогуглаш малку, да видиш што позиција игра, како изгледа и да умараш до 101 и назад на форумов за него, ко да си му постар брат и менаџер воедно.
Мондо, ако сакаш да ме дупиш можеш да најдеш и посуптилен начин, не мора на секој мој пост да ми реплицираш за да ми привлечеш внимание.Исто како што ти прогугла за пеналите на Рома и ги постираше еден по еден, без притоа да имаш изгледано 2 ипол утакмици од Серија А, а изиграваше како нивни генерален директор. Или кога напна за ситуацијата Буфон/Донарума за после тоа мудро да се провлечеш, откако информациите на гугл секнаа изгледа.
Добро барем никаде не си напишал дека ти не спаѓаш во тие 83% од форумџиите![]()
Симптоматично е дека честопати твојот профил се совпаѓа со она што го критикуваш.Мондо, ако сакаш да ме дупиш има и посуптилен начин, не мора на секој мој пост да ми реплицираш за да ми привлечеш внимание.
Во врска со пеналите на Рома, јас кажав дека ќе ги глеам на Јујтјуб и ќе дадам мое мислење дали се безвезе свирени и си го пишав мислењето, не глумев експерт и сепознавач на фудбалската игра.
Едно е да кажеш дека според тебе нешто е или не е пенал а при тоа да го имаш тоа глеано а друго е да земеш да објаснуваш за некој фудбалер пошто играш фудбал менаџер а таму го класифицираат како future star.
Јас сум едниот тип на форумџија, ти си другиот, пример.